neni
|
Zdravo punčke moje! Končno se je pokazalo malo sončka in upam, da to pomeni malo več veselja pa malo več prijaznih ljudi. Sem zelo vesela, da se prikaže vsake toliko časa kakšna nosečka. To nam da vzpodbudo za naprej ampak one tako hitro odfrčijo na zgornje forume, pa jih izgubimo. No, čas bi že bil, da se odpravimo za njimi. Anitka, tebe pa res :angel: čuvajo, si tako lahko prestala HSG, sedaj pa pridno :sloncek: , da bodo rezultati čimprej tu :duda: . No, pa še korajžna punca si, tudi to! Pika74 zate bomo jutri tiščali :miska: , da mine čimbolj hitro, pa da odmašijo če kaj ni v redu, da bomo vse še letos :nosecka: . No, midva sva šla tudi včeraj ne eno pijačo s prijatelji (jaz sem na bolniški pa nočem glih izzivat). Pa me je ena "prijateljica" tako vrgla iz tira. Seveda nisem pila alkohola in ona takoj: a ste mogoče dojenčka naročili. Tolk sem jezna nanjo, tolk jo kolnem, sam ne znam pisno. Bi jo tolk usekala po tistem gnilem ksihtu, ko ji že eno leto govorim da sej naročujemo, pa da sej bo, pa da sej bo zvedela. Ampak ona ne, vsakič mora pred vsemi usekat. Sem hotla potem domov in mojemu sem povedala, da ne grem več ven dokler ne bo jasno. Kako so lahko ljudje tako netaktni? Ko bi vsaj tudi njo kdo kdaj tako prizadel. Se ji že dalj časa izogibam, pa me kar klicari. Ne mi rečt naj ji povem, ker tega si pa res ne zasluži. Tolk sem živčna že cel dan danes zaradi tega, uf! Mogoče bo zdej kaj bolje, ko sem se skihala. Moj ti pa reče ma pusti jo, namesto da bi jo po gobcu. Ja, vidite drage moje, to delajo hormoni. Pa še kilce, kilce. Sej zgledam pa ko da bi res bila. No, upanja je še čisto malo, moram bit pripravljena na poraz, da mi ne bo prehudo. Sem pa danes razmišljala, da razumem ljudi, ki po nekaj nesuspešnih poskusih obupajo. Jih zelo razumem. lp vaša Neni p.s.: lepo se imejte na pokopališčih, v družbi svojih dragih pokojnih. Pa priporočite se jim za :modri:, jaz bom kar moji noni :rozica: naročila, da posreduje tam zgoraj. Mogoče že kar tokrat.
|