|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (131. nadaljevanje)
31.10.2004 19:19:41   
Anitka
Ahoj!

Uf kje je bilo naše 130. nadaljevanje, sem ga morala kar malce naprej prestavit. Kako ste kaj drage moje? Jaz sem si spet vzela malce več časa za RR. Naš sonček:duda: je tako priden, da ga še cartati ne morem preveč. Samo spi, spi in pije mlekca (seveda pri mamici).

Pa ve ste bile kaj na čarovnicah? Jaz nisem šla, ker sem bila preveč utrujena. Sicer sem se šla včeraj zvečer malce ven zabavat (brez mojega dragega), a nisem zdržala dolgo, ker sem bila še od petkove noči :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:

Ej PIKA 74 veš tale HSG res ni bil takšen bavbav kot sem mislila. Kot veš, sem šla jaz že kar naslednji dan v službo in sem res čisto O.K. Sicer pravijo, da je huje, če imaš kaj zamašeno in neprehodno in jaz sem celo imela zarastlino in nekaj zamašitev, pa sem bila že takoj po preiskavi kar precej top fit. Bi že :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: pa bom raje še kak dan ali dva počakala. :( Moram malce mojega začeti razvajati, ker ima potem 9.11. spermiogram, pa pred tistim kake tri dni ne bo smel, kak teden pa naj bi kar. Upam, da nisem preveč sklobasala in je razumljivo napisano.
Torej PIKA v torek kar brez strahu, vedi, da bomo punce v mislih s tabo, kot ste bile v sredo ve z mano in videla boš, da bo vse O.K.:pujs::miska::pujs::miska:

PI, NEŽA81, MOJCA 9000, SIMONAS in vse ostale, ki v tem tednu pričakujete :modri::duda::roza: - iz srca vam jih privoščim in želim. Dajte še ostale malce napisat kdaj ne pričakujete M, da bomo v tistih dneh še bolj intenzivno stiskale :miska:

NENI tudi zate :miska::miska::miska::miska::miska: za :duda::duda:

Punce uživajte in za vsako ena dišeča :rozica:

Se beremo,
Anitka:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.11.2004 10:25:39   
neni
Zdravo punčke moje!
Končno se je pokazalo malo sončka in upam, da to pomeni malo več veselja pa malo več prijaznih ljudi.
Sem zelo vesela, da se prikaže vsake toliko časa kakšna nosečka. To nam da vzpodbudo za naprej ampak one tako hitro odfrčijo na zgornje forume, pa jih izgubimo. No, čas bi že bil, da se odpravimo za njimi.

Anitka, tebe pa res :angel: čuvajo, si tako lahko prestala HSG, sedaj pa pridno :sloncek: , da bodo rezultati čimprej tu :duda: . No, pa še korajžna punca si, tudi to!
Pika74 zate bomo jutri tiščali :miska: , da mine čimbolj hitro, pa da odmašijo če kaj ni v redu, da bomo vse še letos :nosecka: .

No, midva sva šla tudi včeraj ne eno pijačo s prijatelji (jaz sem na bolniški pa nočem glih izzivat). Pa me je ena "prijateljica" tako vrgla iz tira. Seveda nisem pila alkohola in ona takoj: a ste mogoče dojenčka naročili. Tolk sem jezna nanjo, tolk jo kolnem, sam ne znam pisno. Bi jo tolk usekala po tistem gnilem ksihtu, ko ji že eno leto govorim da sej naročujemo, pa da sej bo, pa da sej bo zvedela. Ampak ona ne, vsakič mora pred vsemi usekat. Sem hotla potem domov in mojemu sem povedala, da ne grem več ven dokler ne bo jasno. Kako so lahko ljudje tako netaktni? Ko bi vsaj tudi njo kdo kdaj tako prizadel. Se ji že dalj časa izogibam, pa me kar klicari. Ne mi rečt naj ji povem, ker tega si pa res ne zasluži. Tolk sem živčna že cel dan danes zaradi tega, uf! Mogoče bo zdej kaj bolje, ko sem se skihala. Moj ti pa reče ma pusti jo, namesto da bi jo po gobcu.
Ja, vidite drage moje, to delajo hormoni. Pa še kilce, kilce. Sej zgledam pa ko da bi res bila. No, upanja je še čisto malo, moram bit pripravljena na poraz, da mi ne bo prehudo. Sem pa danes razmišljala, da razumem ljudi, ki po nekaj nesuspešnih poskusih obupajo. Jih zelo razumem.

lp vaša Neni
p.s.: lepo se imejte na pokopališčih, v družbi svojih dragih pokojnih. Pa priporočite se jim za :modri:, jaz bom kar moji noni :rozica: naročila, da posreduje tam zgoraj. Mogoče že kar tokrat.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.11.2004 10:47:14   
Pia73
Ja, :rozica: neni :rozica: jaz te popolnoma razumem. Tudi jaz sem vajena takih izpadov. Ozramo še slabše, nisem jih vajena in me prizadenejo. Čeprav sedaj po vseh teh pregledih, bolnica, 2 s.s. si rečem: naj govorijo,... Jaz že vem in konec koncev imam še vas forumke. Veš, če je drugič ne boš mogla utišat ji kar nekaj direktno zabrusi: npr. imamo probleme a ti lahko to razumeš ali morda zanalašč dregaš?? Prosim te, da me nehaš gnjavit. Ti zagotavljam, da pomaga,... Jaz sem zadnjič eni moji prijateljici kar napisala kaj vse me moti v najinem odnosu in ti povem, da je pokapirala. Čeprav potem ni nikoli več tako kot je bilo,... Saj veš prijateljstvo mora živeti,... Ampak vedno starejši smo, spreminjamo se, sklepamo nova prijateljstva in tako je to.
Držim pesti ,da jim boš zavezala jezike kar s trebuščkom!!! :miska::miska::miska:

Anitka ti naš angel. Jaz obupujem na temle RR glih zaradi take prehodnosti, ti pa kar vztrajaš, vztrajaš. Tele :rozica::rozica::rozica: so zate. In ne pozabi na nas, ko se boš prestavila nadstropje više.

Naša Pika74 pa končuje magistrsko nalogo! Držite pesti, da ji uspe čim več napisat, ker ima jutri HSG in bo morala počivat! :miska::miska::miska::miska::miska:

Punce vsem želim obilo :sloncek::sloncek::sloncek: in potem :modri: ali :roza: ali +

Lp Pia73

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.11.2004 13:22:13   
GoYa
Ojla!
Ma kaj prihaja zima al pomlad :zmeden2: Zunaj je neverjetno lepo in toplo. Tak lep sonček. Midva sva že dala en sprehod do Koče Mladike (en hribček tu blizu) skozi, pa vmes še mal potelovadila. ;)

Neni, jst bi pa uni kuri kr rekla: "Ja, smo naročili, a si mi fouš al kaj?" Mislim, da te ne bi več kaj takega spraševala. :grrr:

Jaz pa danes čakam mojo M, pa je ni. Sej ne vem, al naj jo pričakujem al ne. Ne vem, če bo kaj ratalo natur. Verjetno bolj pričakujem ta drugo M konec novembra, da bomo končno šli po moje :duda::duda::duda:, ker jih verjetno že krepko zebe.

Danes sem pa doma kar eno malo svečko prižgala za mojega :angel:. Saj vem, da ga nisem rodila in ni nikjer pokopan, ampak zame je bil že pravo malo bitjece in sem mu takoj zjutraj prižgala svečko in solzice zanj spustila.

Ja, no..spet mam solzne učke.

Lepo se imejte. Aja, a je kdo mag. nalogo omenil? Prosim ne, ker me peče ves. Že en mesec si govorim, da se jo moram tudi jaz lotit, pa kar odlašam :( No, Pika74, upam, da si že čist na koncu. Pa še pesti ti držimo za HSG. Ti si vmes kar eno rokersko naglas zapoj, pa sploh ne boš nič čutila.

Pozdravčke vsem!
GoYa

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2004 15:13:44   
Darja*
Olja punce!

Že dolgo nisem kaj napisala, ker enostavno nisem imela časa. Pa sem si rekla, da si zdajle vzamem čas in mal pojamram, da mi bo lažje. Ve me boste gotovo razumele.
Jutri imam spet ultrazvok in mislim, da bom ta teden imela drugo inseminacijo. Moj dragi je že čist obupan in je zelo zadržan, se mi zdi da mu niti do :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:ni več. Pa kar nekaj se mrdi, ko mu rečem da bo mogel spet spermo dat. Saj po eni strani ga razumem, za moškega to ni enostavno, ampak kaj naj jaz pomagam? Kako? Saj tud meni ne diši tja hodit vsak drug al pa tretji dan!
Če pa žal ne gre drugače.

V petek je bil 14. dan ciklusa pa še ni bilo ne duha ne sluha o ovulaciji. Kljub temu, da sem jedla klomifen. mi je rekel G, da bo treba v naslednjem cilusu dozo povečat.
In zdi se mi, da me po tem klomifenu in dabrostonu, kar razganja. Že tako imam težave s kg, zdaj so pa svoje naredili še hormoni.
Ma ko bi mi vsaj kaj pomagali, včasih se sprašujem zakaj sploh hodim v ambulanto,.....
Se mi zdi da sem čist nekam voljo in upanje zgubila.
Moj ima neke čudne dni in mislim da tud to mal name vpliva.

Kaj pa vem,......pa saj polna luna je že mimo ne?
In danes na pokopališču je bilo grozno. Od mojega bratranca ta mala se me je držala kot klop. Stara bo 2 leti in je čist nora name. In pol vsi ki so me tam vidli: Joj kako ti paše, a vi pa še ne boste nič naročili? Ja kaj čakate? Leta bežijo. otroke moraš imeti mlad.Pa pol spet druga ženščina: A tale je pa že tvoja?
Znorela sem skoraj. Kaj naj grem zdaj vsakemu razlagat kaj mi je? Popizdiš lahko.

Joj zdaj sem se pa razpisala.

No lepo se iemjte pa se kaj beremo.

Joj punce še dober da mam vas, da se lahko obrnem na vas,....zlate ste.

Darja*

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.11.2004 16:49:46   
pika74
Ojla bejbike,

Kako ste kej? A ste se naspale - zdej k so nam eno uro šenkal, je prou fajn. Sam večkrat bi to mogl narest, pa bi blo. ;););).

A včerej ste šle kej žurat? Jst sm metlo nekje založila, pa sm pol kr doma ostala. No, zvečer sva šla skupi na en doooooooolg večerni sprehod - pa mal čez britof. Prou luštn je blo tiste lepe buče gledat. Vsaka je bla neki posebnga 8)8)8).

Prejle sva šla še mal do njegove žlahte, pa do moje pa na britof sva :rozica::rozica::rozica: nesla. Neni, sva bla na vašem koncu in preverjeno, res ste mel :):):) sončk.

Neni, nč se ne sekiri za tiste kokoške. Sam pošlj jih u maloro. Pa zabaš jim goflo s kšnim fajn odgovorom. Jst jim kr rečem, da smo naročil trojčke, sam da to mal dlje traja, ker štorkla ne more tok hitr prnest;);). Ma pa kaj jih briga. Al jih pa vpraš, zakaj pr njih ne naročijo (še) kšnga. Matr je folk zoprn.

Pia73 mi je spet prštimala presenečenje - ene par postov višje. Sm kr zafarbala :ups::ups::ups:k sm vidla, kok punc mi je zaželelo srečo pri HSG. Pia73 ti si od sile - kaj bi jst brez tebe. Evo en pušlc :rozica::rozica::rozica:.

Anitka, kdaj si ti začela pit odvajalni čaj? Men nč ne diši preveč. Najrajš bi kšno Milko z lešniki. Sam kaj k tam piše, da morš samo lahko hrano uživat:(. OK jutr takoj po HSG bom šla na eno ;).

GoYa a prauš, da nej kr eno rokersko zapojem, k bo hudu8)8)8). Bom probala. Npr. Garry Moore: Walking by myself.:sloncek::sloncek:

Darja* ti pa tud pošl tiste babnce nekam. Nej se brigajo zase.

Vsem želim lep preostanek dneva in vsaki posebej eno :rozica:.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.11.2004 18:05:15   
Bety
Samo, da vam pojamram...

Danes sem na gatah opazila rjave madeže...na wc papirju je bilo krvi...dobila sem tudi krče v trebuhu, kot da bom dobila M...lulala sem vsakominuto in dobila tudi drisko...šla sem hitro v posteljo, spila buscopan-a kar nekaj in ogrommmmmmmne količine C vitamina ližem...vsi znaki grozečega splava so ponehali...ne vem, kaj naj delam...v predelu desnega jajčnika me boli...

grem punce počivati...držite mi pesti...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.11.2004 19:42:47   
tinkamiška
Bety drži se in počivaj!!
Držim pesti zate!:angel:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.11.2004 20:51:10   
Anitka
Dober večer drage moje dame!

Ste bile spet pridne in sem res vesela, da vas lahko tudi med prazniki berem in kaj napišem.:sloncek::sloncek::sloncek:

Danes sem laufala po pokopališčih in malce cartala našega :duda: , ki je bil danes malce "siten". Je malce prehlajen pa je bil verjetno zato malo bolj nemiren kot prejšnje dni.

Hja jaz sem se pa danes že malce pregrešila in sva malo :sloncek: Saj je skoraj teden dni po HSG-ju in mislim, da ne bo nič narobe. Baje naj ne bi 5-7 dni po posegu in danes je že 6. dan.

Ah NENI kar pusti tole "prijateljico". Morda jo je najbolje včasih preslišati ali pa potrditi njeno domnevo - "smo naročili pa kaj" Veš tudi pri nas je zdaj tako. Vsak reče, da zdaj sem pa že jaz na vrsti, ker me je moja mlajša sestra prehitela. In v meni kar vre ob teh besedah in se samo nasmehnem in kar nekaj rečem, čeprav bi jim najraje izpraskala oči in jim kaj zabrusila.:grrr: Ti kar lepo grej :duda::duda::duda: Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska: da je november tvoj mesec.

PIA 73 veš, da vas ne bi mogla zapustiti na tem forumu. Tukaj bom ostala dokelr se vse ne preselimo v 9nebesa Upam, da se bomo vse tja preselile še letos.

GOYA :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da M ne bo in da nas ta teden tudi ti presenetiš z novičko o :modri::duda::roza:

DARJA* bosta tudi vidva kmalu v 9nebesa In kot sem že napisala NENI ne poslušaj jih ali pa kaj zabrusi.

BETY ti pa kar lepo počivaj in morda bo dobro, če se odpraviš še h G. :miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bo vse dobro in :pujs::pujs::pujs: za srečo.

PIKA 74 upam, da te ne matra preveč tale čaj in vedi, da smo jutri v mislih s tabo.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:

TIA, KLARISA, GEA 1, KOALA, BAMBI ogalste se kaj.

PI, MOJCA 9000, GOYA, NEŽA 81, SIMONAS in vse ostale, ki ta teden ne pričakujete :hudicek: tele :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: so za vas.

Lepo spite

Anitka:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.11.2004 21:26:39   
Joni
Nekaj me samo zanima, lahko da sem kaj spregledala, mogoče katera ve, kaj se je zgodilo s punco z vzdevkom CRNA ali si je spremenila nick pa nisem bila pozorna, se opravičujem, če sem kaj zabluzila!

Joni:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.11.2004 21:30:27   
tia
Hojla punce,
ste pa bile res pridne :bravo::bravo::bravo:.
Malce sem se za 2 dni odklopila od RR-a,zaradi službe nisem sloh imela časa prebrati,saj sem zato danes vse prebrala.

Pika74 držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da opraviš HSG brez bolečin in da boš že naslednji mesec poročala o :modri:.

Neni ne sekiraj se zaradi tiste avše,kajti nihče ti nesme do živega,morala bi ji kar v obraz povedati kaj pa misliš ne samo :duda: kar :duda::duda::duda:.Mislim ,da bi jo zaprla in nikoli več te nebi vprašala.Držim pesti :miska::miska:,da boš poročala tokrat je pa uspelo.

Pia73 kako pa se kaj ti držiš?

Pi,Mojca9000,SimonaS Goya in vse ostala ki ste pred to :hudicek: M. vam želim,da je nebibilo vsaj tj 8 mesecev.

Mi tudi kar veselo :sloncek::sloncek::sloncek:,pa čeprav mi je rekla prejšnja G. naj počakamo vsaj mesec dni,ah kaj bomo čakali ,če nama je usojeno bo uspelo tako ali tako,ko bo čas za to.Morem pa priznati,da sem danes skoraj celi popldne prespala,nevem zakaj se mi je tako dremalo,ali sem bila tako zmantrana od vikenda ali pa je kaj na vidiku,:hudicek: M. naj nebi prišla tam 5.11..Bom videla kako bomo,če bo prišla nebom nič jezna ,če pa je tudi ne bo pa ne bom jezna.

Gea1 in Bambi kje se skrivata?

Anitka oglasi se mi kaj,ko boš imela kaj časa.

Grem imam še neke stvari za napravit,se jutri slišimo.

Lepe sanje, pa pa :muca::angel::rozica::rozica:

Tia
:zaspan:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.11.2004 21:45:00   
Pia73
Hvala tia sem dobro. Vidim, da ti tudi! :bravo::bravo::bravo:

Joni=KIVI, kajne ali sem tu jaz kaj zamešala? Crna nas včasih še bere, jo vidim med aktivnimi uporabniki, samo javi se ne več,....

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.11.2004 23:04:23   
Joni
Pia 73 imaš prav Joni=KIVI! Spremenila sem si nickname, ker mi je ta Kivi padel takrat na pamet, pa sem si že takrat rekla, da ga bom spremenila! No, pa sem postala Joni!:)

Ja, za Crno sem pa vprašala, ker se je dolgo pogovarjala na tem forumu, potem pa je imela neke probleme s fantom, ne spomnim se več točno in potem je nisem več zasledila!:zmeden:

Pa še ena spodbudna - se še spomnite vseh, ki so bile dolgo časa na tem forumu, sedaj so pa že na tistem, malo višje - ali pa še boljše, imajo :duda: že v rokah! Spomnite se in jih dajmo naštet; jaz se spomnim Lidy, Bejbe, Mavrice, BONI, Lu...pomagajte mi dopolniti seznam, please!

Vsem :zajcek::miska::zajcek::miska::zajcek: za uspeh!
Me pa pridemo za njimi, prej ali slej!:pujs::pujs::pujs: - me imamo pa pujse, ker jih potrebujemo za srečo pri :sloncek::sloncek::sloncek:

Joni:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.11.2004 7:58:09   
simonas
Pozdravljene punce!

Prav pogrešala sem vas zdaj med prazniki!!! Kljub temu pa mi je pasalo malo počitka, saj imamo v službi pravo norišnico, ker se selimo, pa ne vem kaj bi delala - sprotno delo ali bi selila svojo dokumentacijo, ali bi kupovala kaj nam še manjka... Pa bo že... Mislim, da bomo čez kaka dva tedna že preseljeni in takrat se vam javim iz lastne pisarne z lepim razgledom in prijetnim ambientom... Seveda pa upam, da se vam še prej javim s kako veselo novičko :duda:.

Anitka hvala za :miska::miska::miska:. Upam, da bodo kaj pomagale. Še vedno nimam nobenih znakov ne za :hudicek: in ne za :nosecka:. V petek bo 28 dan in nekje čez vikend bom naredila test, če se me :hudicek: usmili in prej ne pride... Prej ne upam delat testa, ker bom potem čisto :((, če ne bo nič pokazal...

Torej vse ki ta teden ne pričakujete :hudicek:, držimo skupaj :miska::miska::miska: ena za drugo, vsem ostalim pa želim, da nas tudi čim prej presenetite s kakšno veselo novičko :duda:.

Prelep začetek novega delovnega tedna vam želim in ga šibam na delo!

Simona:muca:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?