|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček
19.6.2007 15:09:50   
metkica1
Kater voziček priporočate. Čisto tako iz prve roke. Bo pa namenjem jesenskemu otročku.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček
19.6.2007 15:18:18   
IWONA
http://ringaraja.net/forum/searchpro.asp?phrase=kak%9Aen+vozi%E8ek&forumid=ALL&author=&timeframe=%253E&message=both&topicreply=both&timefilter=0&top=300&criteria=AND&submibutton=Potrdi&iskalnikTop=1

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2007 12:49:35   
mojval
Tudi mene že kar živcirajo tile vozički... Rada bi trikolesnika z jajčkom in zimsko košaro, ker naš otrok pride novembra. A bolj kot vse tehnične značilnosti me motijo barve.. A katera ve za kakšen tip da bi bil v nevtralni kombinaciji (ne moder in ne rdeč).. Da bi bil npr. dvobarven sivo-rumen, oranžen ali kaj podobnega... Pa obenem seveda kvaliteten, da se bo moj otroček v njem dobro počutil.. Obenem mi še sporočite, kje ga lahko kupim in vsaj približna cena za komplet?

(odgovor članu IWONA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2007 14:53:47   
taček
Jaz imam voziček od Jane Salom Pro Sistem! Je trikolenik s športnim delom, globoko košaro in jajčko! Jaz imam modro-zelenega, drugače pa obstaja tut: rdeče-zelen, sivo-oranžen, rumeno-črn in modro-oranžen! Cena 739 €. Prodajajo jih pa v Pikapolonici. Tukaj je slika od športnega dela: http://www.pikapolonica.com/shop/slike/slalom_pro_k.jpg

(odgovor članu mojval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2007 21:29:34   
anjaa
mi imamo quinny buzz pa ga nebi zamenjala nikoli!! in zraven smo kupili še lupinico maxi cosi in košaro dreami. voziček je mercedez med vsemi! moja princeska je stara 1 leto in v njem uživa 100 na uro. samo na tisto sprednje držalo sem ji privezala nekaj igračk da ji med vožnji ni dolgčas.. uglavnem voziček je naj naj naj daleč pred vsemi.

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2007 12:29:29   
mala pikica
Mislim, da je to čisto stvar okusa. Pa potrebe imamo tudi ljudje zelo različne, tukaj mislim na to, kaj se eni zdi potrebno, ni nujno, da se tudi drugi zdi. Funkcionalni so dandanes večinoma vsi vozički, tako da je čisto odvisno, kaj je nekomu všeč. Jaz osebno bi ti predlagala Peg Perego, nekatere druge pa mogoče Quinnyja, ki pa ga jaz ne bi hotela niti zastonj, ker mi je na pogled pač grozen. Saj pravim, čisto stvar okusa...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2007 15:07:01   
Tinča1
Poskusi še z vozičkom CAM. Je identičen Peg preregu tri pro, ampa cenejši. Prodajajo jih v Arielu v Mercator Centru v MB.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2007 15:27:10   
pika30
Jaz imam Quinny Buzza morem rečt zelo zadovoljna.
Mi je pa tudi zelo dober Jane Slalom,ki sem ga imela nekaj časa sposojenega dokler nisem dobila Buzza.Oba sta user posted image .

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?