|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nočna kašica z glutenom..
31.10.2004 15:50:27   
kimi
Zanima me kakšen point ima ta nočna kašica? Ali otročke nasiti ali kaj? Danes sem kupila od hippa nočno kašico od 4 mesecev naprej s čokolado in gresom. Ali je v kašici od milupe s mletimi piškoti ki vsebuje tudi nadaljevalno mleko notri gluten? Če je potem gremo na kašico če pa ne pa bomo še malo počakali.

Hvala za odgovore:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
31.10.2004 16:17:49   
dory
Nasemu se nic ne pozna..al je nocna al je ne, zaradi tega ne spi prav dolgo...poleg tega tiste kasice od hippa ( nocne ) ne mara kaj dosti...

Aja od sestega meseca dalje pa mu dajem tudi pripravke,ki vsebujejo gluten in ni tezav :)

papa

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2004 19:15:47   
NinaŠ
Če mene vprašaš nima nobenega pionta več kot če ti sama pripraviš večerni mlečni obrok, no ja sam kuhat ti pa ni treba. LP

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2004 19:33:27   
kimi
NinaŠ naredila bi mu mlečni gres s čokolado le zaradi mleka mi je problem saj kravjega ne pijeva. Adaptiranega pa ne smem kar 3 min kuhati z gresom verjetno.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.10.2004 19:41:29   
Urša
Jst sm ji od pol leta starosti kuhala gres z alpskim mlekom, isto žitne kašice, pa ni blo nič narobe. ;)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.10.2004 19:50:42   
NinaŠ
Nisem vedela... Kaj pa kozje mleko? Za adaptiranega pa bi jaz vprašala kjer ga kupuješ, če se ga lahko 3 min vre oziroma najbolj ziher v lekarni. Kaj pa če bi gres skuhala na vodi (fajn gost) in ga zalila z adapt. mlekom? Kolegica vem da je z rižem tako počela, za gres pa ne vem. LP

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.10.2004 19:57:06   
kimi
Nina ja ta sistem mi je že 1 priporočala samo kaj ko vse mimo udariš daš preveč ali pa špremalo mleka.

Urša midva še ne bova alpskega pila do 1 leta sva se s fantom tako oločila, ker je bil nedonošenček in sva mnenja da bi raje kar počakala ker se bolje redi od adaptiranega. Morava pa počakati vsaj do 8 meseca zato ker je bil mali rojen 2 mesecea prezgodaj, zdaj je star 6 mesecev štejejo pa mu le 4

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.10.2004 20:18:40   
NinaŠ
Ne vem točno kaj misliš s preveč ali premalo mleka, ampak predvidevam da imaš točno določeno količino mleka, ki naj bi jo pikec zaužil ob obroku. Pa pripravi določeno količino mleka in notri vmešavaj gres do željene gostote. Ne vem ugibam... nimam takih izkušenj. LP

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.10.2004 22:34:29   
kimi
malo je zakomplicirano če bi gres skuhala na vodi nebi vedela koliko meric adaptiranega mleka naj dodam, če pa bi gres dala v mleko pa nebi bilo skuhano.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.11.2004 8:16:42   
dory
Ne vem mogoce je odvisno res od vsakega otrocka posebej, ampak mojemu ce bi dala za vecerjo zrezke bi se ze iz navade zbujal na tri ure ponoci in zahteval svoj obrok :zmeden:...tako da ima zvecer najraje kaksen frutolino,ki zaleze za nekaj ur...alpsko mleko mu ne dela tezav...tko da kimi, naredi gres za vse za vecerjo potem pa malemu pac daj kolikor bo pojedel...

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?