|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DOJENJE IN HUJŠANJE PO MONTIGNACU
19.6.2007 12:42:57   
simonka
Pozdravljene mamice.
Shujšati bi morala nekje okrog 30kg, pa semm se odločila za Montignaca. Ali ima katera izkušnje in kje se dobi njegova literatura. Najbolj pomembno pa je če lahko delam to dieto ob dojenjeu. Za nič na svetu ne bi hotela ogroziti dojenja zato prosim za nasvete. Naš sonček je star 4 mesece in polno dojen.

Hvala

Naša sončka: Timon in Jaka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DOJENJE IN HUJŠANJE PO MONTIGNACU
19.6.2007 12:46:42   
bskrle
Sama nisem nikdar začela z dieto pred uvedbo GH pri otroku.

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2007 13:35:38   
Geja
Jaz na tvojem mestu ne bi hujšala, v kolikor polno dojiš. Kolegica je to delala in izgubila mleko, tako da mora dodajat...

Tudi sam imam enak problem, saj imam občutek da grem s kilogrami kar gor - je pa res da sem vseskozi lačna in bi samo jedla in jedla... Tako da je moj trebušček kar lepo obilen...

lp,
Geja

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2007 21:41:54   
Naja30
Dokler sem polno dojila, sploh nisem mogla manj jest, ker sem bila ves čas nekaj lačna user posted image  Zdaj, ko je tamala že na GH, pa sem začela tudi malo pazit pri prehrani.

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2007 13:48:22   
lysa
Jaz se že dlje časa (let) držim osnovnih Montignacovih načel prehranjevanja (količinsko pa hrane ne omejujem), pa imam mleka ogromnoooo, mali je pa lepo okrogel in velik. Po njegovem rojstvu pa sem nekaj mesecev praktično živela na polenti in kakšni kuhani zelenjavi (mali imel krče), pa se ni to nič poznalo pri produkciji mleka kot tudi ne na pridobivanju teže malega (moja teža pa ni šla dol). Mislim, da je pomembna zadostna količina tekočine, mirno življenje in pogosto pristavljanje.
Je pa verjetno tudi odvisno od organizma oziroma tvojega telesa, kako bi reagiralo na spremembo. Diete so ponavadi lahko stresne in zaradi tega je lahko potem tudi manj mleka.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?