|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaležana stopala zaradi lege
31.10.2004 13:54:56   
iza
Moja Izabela se je rodila z zaležanimi stopali-obrnjene je imela čisto navznoter. Če je to bolezensko se temu reče pes equinovarus(se mi zdi-nimam zdej papirja poleg). Saj pri moji tudi je ampak je samo pozicijsko, stopala ima zelo mehka, tako da so jo takoj po porodu odpeljali k ortopedu in ji je naravnal stopala ter dobila je gipse. Zdaj ko je stara tri tedne je stanje že dosti boljše ampak še vseeno jih tako malo povleče navznoter. v lj. sva dobile longete tako da ji jih lahko jemljem dol in masiram nogice Malo me skrbi čeprav vsi govorijo da ma že zelo lepe nogice in da bo vse dobro. Upam samo da ko bodo nogice rasle, da se bodo tudi poravnale in da bo imela lepe ter da bo lahko normalno hodila:(.
Če ima katera od vas kakšnee podobne izkušnje naj se oglasi in mi malo olajša dušo.
PA lep pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zaležana stopala zaradi lege
31.10.2004 15:27:51   
Jančika_
Moj brat je tudi imel to na eni nogici, moja mama še zdaj špara gipsek. Zdaj je 27 let star korenjak, večkratni državni prvak v judu.

Upam, da sem te potolažila.:)

LP,J.:racka:

(odgovor članu iza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?