|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lupinica Peg perego
31.10.2004 13:13:00   
kikica
Zivjo vsem skupaj!

Zanima me , če še katera od vas uporablja lupinico od Peg Perega Primo Viaggio. Mi jo namreč imamo in se mi zdi tako presneto globoka, mala se mi kar smili, ko jo tlačim vanjo! Med vožnjo sicer vedno spi, tako da jo verjetno lega ne moti, moti pa mene, ko jo gledam, kako je revica zvita.:zmeden: Kako ste ve rešile ta problem? Sama sem se namreč odločila, da bom podložila kar še kakšno plenico, da bo v bolj ležečem položaju. Zadnjič sem gledala lupinico od Maxi Cosi-ja, pa se mi zdi precej manj pokončna. A pri teh stvareh ni nekih standardov?
Za vsak odgovor vam bom hvaležna.
Lepo nedeljo, čeprav ni sončka :(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Lupinica Peg perego
31.10.2004 13:16:28   
M&P
Jaz sem dala na dno lupinice kar zvito brisačo in je bilo 100krat boljše! :sloncek:

lp, :rozica:

(odgovor članu kikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Lupinica Peg perego
31.10.2004 19:34:49   
Anja167
Mi jo imamo. Za prihod iz porodnišnice smo jo podložili s pleničko, pa je bil tamavček še bolj zvit. Smo pogruntali, da je najbolje, če nič ne podložimo in ritko potisnemo globoko v luknjo, da res dobro sedi. Ko je otrok malo večji, pa tak položaj izgleda že čisto OK.

Je pa mene tudi malo zaskrbelo, ko sem videla Maxi Cosi, kjer otrok res bolj leži. Izgleda, da ni standardov. Ampak v končni fazi je najbrž pri obeh sedežkih podobno - pritisk na hrbtenico se razporedi po vsej dolžini.

(odgovor članu kikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Lupinica Peg perego
2.11.2004 10:37:09   
Danaja
Tudi midva z mozem sva jo kupila in sicer kake 4 mesece pred rojstvom najine hcerkice, ko se nisva bila tako zelo seznanjena katere so boljse, katere slabse. Je sicer izredno lepa (model Fiori), ampak izredno neprakticna. Globoka, da jo tudi mi ze nekaj casa podlagamo s plenickami, nerodna za nosit, gumbi od rocaja se neprestano zatikajo, tezko jo je vzeti ven iz podstavka... Skratka, kar malo mi je zal, da sva kupila ravno to lupinico. Ce bi se enkrat izbirala, bi najbrz izbrala katero drugo.

(odgovor članu kikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Lupinica Peg perego
2.11.2004 19:32:18   
Anja167
Ja, Danaja, saj to, kar si napisala, je res. Pa so druge ziher boljše? Meni se najbolj dopade, da gre za sistem Ganciomatic. Zadnjič nam je tako prav prišlo...

(odgovor članu kikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.