|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vročina zaradi sonca??
19.6.2007 11:49:33   
aljuška
oj,

moja tamale+a je včeraj zakuhala. čez vikend smo bili na morju, se kopali in malo jo je ''ožgalo'' po ramenih, včeraj pa je bila topla predvsem na opečenih ( ni hudo ) predelih..a je možno da je imela temperaturo zaradi sonca ( vročinski udar ? ), ker ji je čez noč temperatura padla in je danes že nima več..Faj pa so jo pekla ramena..Namazala sem jo z bepantenom in aloo vero, smo bili pa včeraj cel dan skriti pred soncem in fajn prekriti z majčko..Kaj naredite vi v tem primeru? Ne vem če bi se šle kazat zdravnici saj drugih simptomov nima, samo topla je bila, zdaj pa ni večč..Res pa je da še ni prebolela nobene otroške bolezni..A nej grem k zdravnici??

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vročina zaradi sonca??
19.6.2007 12:07:32   
Linapina
Mi smo z našo, ko je bila stara 6 mesecev šli na morje ravno v najbolj toplem delu sezone. Pa se nam je zgodilo prav tako, sicer nismo bili opečeni ker nismo bili na soncu, je pa vseeno dobila vročino 38,5 dva dni tretji dan pa kot ribica zdrava, brez vsakih znakov kakršne koli bolezni, tako da jaz mislim da je to čisto mogoče od pregretja.

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2007 12:29:15   
Naja31
Ja, seveda lahko.
Moj 2-letnik je kakšne 3 tedne nazaj imel eno popoldne vročino 39 stopinj, ker ga je moja ljuba tašča "pregrela" med spanjem. Ga je oblekla v frotirasto pišamo, pokrila z volneno deko in je bogi pikec zakuhal.
Sem se takrat podobno spraševala ali ima lahko vročino od pregretja in so mi rekli, da lahko.

(odgovor članu Linapina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2007 19:59:57   
stunfek
se strinjam s predhodnicami. nujno pa je, da preprečimo da otroka sploh opeče....mazat s primerno zaščito in se ogibat soncu v tistih najhujših urah. saj vem, da se kljub vsemu lahko zgodi ampak z današnjo osveščenostjo me čudi, da se sploh še pojavijo sončne "opekline".

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.