Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Elegantna modra obleka - kaj zraven? 19.6.2007 14:45:40
|
|
|
|
tanikaa
|
A ti maš tudi pir rada? Evo, od danes naprej te proglašam za svojo prijateljico
|
|
RE: Elegantna modra obleka - kaj zraven? 19.6.2007 14:47:31
|
|
|
|
pety78
|
Tudi, tudi, ga že od malega pijem. Sem vedno dedku pa fotru flašo odprla, da sem naredila požirk, al pa nalila v kozarc, da je blo velik pene, ki sem jo z užitkom posrkala. Zato sem pa zrastla ko hmelj, pa mam 178 cm.
|
RE: Elegantna modra obleka - kaj zraven? 19.6.2007 14:48:40
|
|
|
|
tanikaa
|
Zdaj vsaj vem, zakaj mam jaz 177 cm Pri nas je bilo isto. Komaj sem čakala, da dedek odpre pivo. So se mi že cedile sline po tisti peni. No, danes pa pazim, da ni veliko pene.
|
|
RE: Elegantna modra obleka - kaj zraven? 19.6.2007 14:50:47
|
|
|
|
pety78
|
No, očitno je le nekaj resnice na tem. Pivce za živce. Čeprav imam pa trenutno rada bolj bandidos variante...vse okuse. Jao, pijandure, ko naju bodo sedaj brisali.
|
RE: Elegantna modra obleka - kaj zraven? 19.6.2007 14:54:18
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Zdaj vsaj vem, zakaj mam jaz 177 cm Pri nas je bilo isto. Komaj sem čakala, da dedek odpre pivo. So se mi že cedile sline po tisti peni. No, danes pa pazim, da ni veliko pene. Jaz mam 180 cm, pa ne morem piva sploh .
|
|
|
|
RE: Elegantna modra obleka - kaj zraven? 19.6.2007 14:55:31
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Zdaj vsaj vem, zakaj mam jaz 177 cm Pri nas je bilo isto. Komaj sem čakala, da dedek odpre pivo. So se mi že cedile sline po tisti peni. No, danes pa pazim, da ni veliko pene. Jaz mam 180 cm, pa ne morem piva sploh . Ti si pa že fenomen... Sicer pa itak ne veš, kaj so ti dajali v flaško.... Hecam se!
|
RE: Elegantna modra obleka - kaj zraven? 19.6.2007 16:17:52
|
|
|
|
Miss Piggy
|
|
|
|
|
RE: Elegantna modra obleka - kaj zraven? 19.6.2007 16:20:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Zdaj vsaj vem, zakaj mam jaz 177 cm Pri nas je bilo isto. Komaj sem čakala, da dedek odpre pivo. So se mi že cedile sline po tisti peni. No, danes pa pazim, da ni veliko pene. Jaz mam 180 cm, pa ne morem piva sploh . Jaz jih imam samo 168 pa mi je pivo všeč. Sam zadnjh 15 tednov pa ga videti ne morem. Kaj dela nosečnost
|
|
|
|
RE: Elegantna modra obleka - kaj zraven? 19.6.2007 16:23:34
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Kaj dela nosečnost čudeže...
|
|
|
|
RE: Elegantna modra obleka - kaj zraven? 19.6.2007 16:29:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Kaj dela nosečnost čudeže... Ja, pivo mi smrdi Kaj bi dala, da bi mi še cigarete
|
|
|
|
RE: Elegantna modra obleka - kaj zraven? 20.6.2007 10:48:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Puncica, da ne boš spet mislila, da si temo falila, še nekaj o tvoji obleki oziroma boleru. Jaz ne bi predlagala bolera, ampak tak širok šal, ki si ga ogrneš okoli ramen. S kakšnimi sreernimi nitmi. Mogoče bolj mat srebrn.
|
|
|
|
RE: Elegantna modra obleka - kaj zraven? 20.6.2007 11:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jaz ne bi predlagala bolera, ampak tak širok šal, ki si ga ogrneš okoli ramen. S kakšnimi sreernimi nitmi. Mogoče bolj mat srebrn. To je štola
|
|
|
|
RE: Elegantna modra obleka - kaj zraven? 20.6.2007 11:19:55
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jaz ne bi predlagala bolera, ampak tak širok šal, ki si ga ogrneš okoli ramen. S kakšnimi sreernimi nitmi. Mogoče bolj mat srebrn. To je štola Jaz tudi nisem vedela, kaj je štola. Pa sem modro molčala.
|
RE: Elegantna modra obleka - kaj zraven? 20.6.2007 15:05:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa v vsej tej kolobociji nisem niti zasledila "štole", pa tudi če bi jo, ne bi vedela, kaj to je.
|
|
|
|
RE: Elegantna modra obleka - kaj zraven? 20.6.2007 15:23:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: raho IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jaz ne bi predlagala bolera, ampak tak širok šal, ki si ga ogrneš okoli ramen. S kakšnimi sreernimi nitmi. Mogoče bolj mat srebrn. To je štola Jaz tudi nisem vedela, kaj je štola. Pa sem modro molčala. Evo, pa ste se naulile enega novega izraza Saj tista tknaina s srebrnimi nitkami je pa organca. Ponavadi ima organca malce odbleska v srebrni ali pa zlati. Sam za blago je mojster Rija in ne jaz
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?