jade1
|
Prvemu je bilo zelo hudo, saj je bilo tudi meni, ker ga res nisem hotela prizadeti samo ugotovila sem, da nisva za skupaj, čeprav je res krasen človek. Z njim sva še vedno v prijateljskih odnosih. Pri drugem pa se raje ne spominjam . Povedala sem mu lepo, da nisva za skupaj, že parkrat prej, pa je tako jokal, da se mi je zasmilil , groza. Potem, ko sem videla, da njegovo obljubljanje, da se bo spremenil ni obrodilo sadov, sem mu povedala, da je konec in pika. Cel večer je jokal pri meni doma, da sem ga komaj spravila ven iz stanovanja. Samo takrat mi ni bilo nič več hudo, ker sem vedela, da mu je to samo način izsiljevanja, da se premislim. Kot majhen otrok. Potem, ko mi je moral pripeljati še nekaj mojih stvari sem mu rekla, da se dobiva na pijači, ker sem mislila, da v lokalu ne bo delal scen. Katastrofa. Tako sceno z jokaom mi je naredil, da se mi je zameril za vse večne čase. Jaz sem tam sedela, pila sok on pa je tulil, ko dež in vsi so ga gledali. Svašta, kaj takega od odraslega človeka nisem pričakovala. Na koncu sem morala zamenjati telefonsko številko, ker ni bilo miru pred njim, pa še parkrat sem ga morala orng nahrulit, da me je nehal zasledovati. Ma katastrofa, tolko žensk je na svetu in on joka zaradi ene. Brez veze. Potem sem spoznala svojega sedanjega moža, zanosila, sva se poročila, sem se preselila k njemu, zelo daleč stran od doma in pridem 1x na obisk k staršem, pa me model kliče po telefonu. WTF, od kje njemu, da sem doma? Ne vem, a je špijuniral kdaj bom prišla al kaj, ker on pa tudi živi čist na drugem koncu. Takrat pa mi je počil film, se sploh ne spomnim kaj vse sem izrekla, v glavnem od takrat imam mir, hvala bogu.
|