|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako ste jih zapustile?
19.6.2007 21:56:32   
Marogica
Kako sem jih zapustila? Ene na lepši, druge na manj lepši način....Tako je pač življenje. Saj obratno tudi ni bilo drugače....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.6.2007 22:05:15   
mamsi
Šla sm u Ameriko... no pa mi ga vseen ni ratal pustit k sm bla tolk nesamozavestna, pol sm pa en let debatirala, da mi ni fajn, vmes sm si najdla svojo družbo, sm ga žurala, prihajala zjutrej domu, šla za 2 tedna brez njega na morje, da bi me on pustu. Nč. Pol sm mu pa le rekla, da nočem met otrok z otrokom in sm končala brez oziranja in kesanja.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.6.2007 7:10:11   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Ti kar vohaj, Tanikaa, ampak ne boš nič pametnega izvohala. user posted image user posted image user posted image  Vse, kar te verjetno zanima, pa nisi vprašala - "najprej osvojiti nekoga" je opravljen posel (pod "opravljen posel" si lahko razlagaš, karkoli želiš user posted image ), s Kamikazo pa sva skupaj in imava namen tudi ostati skupaj. Kapiš?

Kapiš. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.6.2007 10:18:48   
jade1
Prvemu je bilo zelo hudo, saj je bilo tudi meni, ker ga res nisem hotela prizadeti samo ugotovila sem, da nisva za skupaj, čeprav je res krasen človek. Z njim sva še vedno v prijateljskih odnosih.
Pri drugem pa se raje ne spominjam user posted image . Povedala sem mu lepo, da nisva za skupaj, že parkrat prej, pa je tako jokal, da se mi je zasmilil user posted image , groza. Potem, ko sem videla, da njegovo obljubljanje, da se bo spremenil ni obrodilo sadov, sem mu povedala, da je konec in pika. Cel večer je jokal pri meni doma, da sem ga komaj spravila ven iz stanovanja. Samo takrat mi ni bilo nič več hudo, ker sem vedela, da mu je to samo način izsiljevanja, da se premislim. Kot majhen otrok. Potem, ko mi je moral pripeljati še nekaj mojih stvari sem mu rekla, da se dobiva na pijači, ker sem mislila, da v lokalu ne bo delal scen. user posted image  Katastrofa. Tako sceno z jokaom mi je naredil, da se mi je zameril za vse večne čase. Jaz sem tam sedela, pila sok on pa je tulil, ko dež in vsi so ga gledali. Svašta, kaj takega od odraslega človeka nisem pričakovala. Na koncu sem morala zamenjati telefonsko številko, ker ni bilo miru pred njim, pa še parkrat sem ga morala orng nahrulit, da me je nehal zasledovati. Ma katastrofa, tolko žensk je na svetu in on joka zaradi ene. Brez veze. Potem sem spoznala svojega sedanjega moža, zanosila, sva se poročila, sem se preselila k njemu, zelo daleč stran od doma in pridem 1x na obisk k staršem, pa me model kliče po telefonu. user posted image  WTF, od kje njemu, da sem doma? Ne vem, a je špijuniral kdaj bom prišla al kaj, ker on pa tudi živi čist na drugem koncu. Takrat pa mi je počil film, se sploh ne spomnim kaj vse sem izrekla, v glavnem od takrat imam mir, hvala bogu.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
21.6.2007 12:29:54   
Micy
Potem, ko sem videla, da njegovo obljubljanje, da se bo spremenil ni obrodilo sadov, sem mu povedala, da je konec in pika. Cel večer je jokal pri meni doma, da sem ga komaj spravila ven iz stanovanja. Samo takrat mi ni bilo nič več hudo, ker sem vedela, da mu je to samo način izsiljevanja, da se premislim. Kot majhen otrok. Potem, ko mi je moral pripeljati še nekaj mojih stvari sem mu rekla, da se dobiva na pijači, ker sem mislila, da v lokalu ne bo delal scen. Katastrofa. Tako sceno z jokaom mi je naredil, da se mi je zameril za vse večne čase. Jaz sem tam sedela, pila sok on pa je tulil, ko dež in vsi so ga gledali. Svašta, kaj takega od odraslega človeka nisem pričakovala.

Kot da bi jaz tole napisala, čist isto sranje sm mela z njim, sam da ko sem jaz spoznala mojga sedanjega je dal čist mer in se ni več pojavu.

Enga sm pa u pi...  ma....., poslala k me je tok przadel da nism vedla kam nej se obrnem, namreč prevaral me je. in on je reku da mi bo najbl zaemru če mu bom kdaj j.....  mater al pa ga kam poslala,.... mah brez veze razlagat k me še kr pr srcu stistka k se spomnim na tega tipa. To je bil namreč moja prva ljubezn.

Love is in di er.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?