|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pa zdaj to pomeni?
18.6.2007 21:53:02   
hmm
Punce, pomagajte mi prosim, saj ne vem kaj naj to pomeniuser posted image . Z mojim ciklusom se nekaj čudnega dogaja. user posted image  sem imela z nekajdnevno zamudo, 26. maja. Začela sem opazovati sluz in zdelo se mi je, da je bila plodna prejšno nedeljo, kar se je nekako pokrivalo s teorijo kdaj lahko po datumih pričakujem O, pa še potem se mi je kakšen dan zdelo, da je taka vlečljiva, ni pa je bilo veliko. Je sploh lahko takšna več dni, sem mislila, da bi morala biti samo en dan? Sva bila pridna, no, potem pa se je začelouser posted image . V sredo se je v prsi počasi pritihotapil boleči občutek, ki se je potem stopnjeval in sedaj je že tri dni zelo hudo - zelo me bolijo in so občutljive, predvsem na dotik (to se mi sicer včasih dogaja tik pred user posted image ). Istočasno so me napadli mozoljčki, jih ponavadi dobim tik pred user posted image . Dva dni imam tudi rumen user posted image user posted image  izcedek, včeraj enkrat celo rahlo roza z rjavimi nitkami, vsega skupaj zelo malo. Se je kateri tudi že kaj takega dogajalo? Lahko kaj upam ali me spet samo hormončki malo jezijo, da bom dlje na trnih, ne samo okoli D dneva?? Jojojoj, user posted image  NE pričakujem šele čez kakšnih 6 dni in me bo do takrat tako ali tako pobralo od upanja, nestrpnosti, radovednosti...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj pa zdaj to pomeni?
19.6.2007 9:01:08   
moni30
Sluz-ni nujno da je vlečljiva samo en dan, lahko je tudi večdni ali pa se pri nekaterih ta vlečljiva sploh ne pojavi. Pri meni je ni (pa je O dokazana z UZ), imam le takšno bolj vodeno (tudi ta naj bi bila plodna).
Kar se pa tiče roza sluzi-mogoče je bila vgnezditvena krvavitev (vsaj nekatere jo tako opisujejo).
Držim pesti da čez 6 dni zagledaš debeleuser posted image .

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2007 9:08:22   
tejč29
hmm; to kar opisuješ se je meni dogajalo februarja in sem po 6 dneh zagledala user posted image user posted image , žal se nama ni pošrečilo kakor bi moralo in se zdaj ponovno trudiva da bi user posted image .... tako da je verjetno res ugnezditvena sluz...

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2007 9:09:30   
**NiNa**
hmm
Joj kaj pa vem kaj bi bilo to. Še najbolj se nagibam k temu, da te "zafrkavajo" hormoni. Ja nekatere punce pa res pravijo da tako nekako zgleda vgnezditvena krvavitev. Močno držim pesti, da so to tisti user posted image  hormončki, ti naj te pa kar devet mesecev zafrkavajouser posted image .
Držim user posted image , da ta mesec zagledaš user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2007 20:51:24   
hmm
moni30, hvala za obrazložitev glede sluzi. In za držanje pestiuser posted image .

tejč29, mi je zelo žal, da se ti je to zgodilo in držim pesti, da vama čimprej uspe zagledati user posted image  in da bo vse v redu in boš lahko brezskrbna srečka user posted image !

Nina, tega se tudi jaz sama bojim, da so samo hormoniuser posted image . A da imajo toliko domišljije, da mi vsaki mesec kaj novega naštimajo, to je pa že višekuser posted image user posted image !

No, danes je še bolj pestro, nekaj me je začelo kuhati, slabo se počutim, malo me križ boli, pa za odtenek manj me prsa bolijo, no, vsaj toliko, da sem lahko spalauser posted image . Včasih imam občutek, da bo prišla user posted image , ne boli, le malo me tišči. Mogoče je samo viroza, a jaz tako zelo upam na user posted image !

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.6.2007 7:25:13   
tamala_82
hmm, tudi jaz sem imela podobne simptome kot ti, pa sem v ponedeljek zagledala user posted image !! user posted image

Počakaj še nekaj dni, potem pa veselo po test! No ja, nekaterim pokaže test user posted image že nekaj dni pred pričakovano user posted image ... meni je recimo pokazal šele 8. dan zamude ... zelo različno! Če te firbec ne matra preveč, se splača počakati in takrat zagledat močni user posted image - DRŽIM PESTI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.6.2007 14:16:22   
hmm
Joj, tamala_82, ko bi le pri meni tudi bilo tako! Seveda sem danes zjutraj naredila testuser posted image , pa je bila samo ena čritcauser posted image , se tolažim s tem, da je še prekmalu (do dneva D je še 5 dni). Hvala za držanje pesti! Me pa danes več nič ne tišči, pa križ me ne boli več, pa mozoljčki se tudi umirjajo. Čudno, čudno...

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.6.2007 14:50:20   
tamala_82
no pol pa le mirno počakaj svoj D-dan!!! Čim manj se obremenjuj in pozitivno razmišljaj!! user posted image

pa glej, da boš poročala!
Držim pesti za user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.6.2007 16:52:50   
Zofy
Moni, kako pa veš, da je vodena sluz tudi plodna? Jaz sem jo imela 1. ta mesec, pa sem mislila, da je mogoče beli tok. Ko sem imela za dobit O, je bila namesto goste vlečljive sluzi ta tekoča... Pa sem mislila, da sem imela cikel brez O, saj me tudi bolelo ni nič (ponavadi me špika in mi je 2 dni ful slabo)user posted image

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.6.2007 19:23:59   
moni30
Zofy, obstaja ena ful dobra stran na internetu www. fertilityfriend.com (ne znam naredit aktivnega linka sorryuser posted image ), tam si lahko temperaturo beležiš, pa sluz, pa pozicijo materničnega vratu, pol pa ti vse zanalizira. No če se prijaviš, ti dnevno pošiljajo mail-e (lekcije), se mi zdi da jih je nekje 20 in tam je lepo razloženo, katera sluz je plodna in katera ne.
Aja, stran je pa v angleščini in tudi navodila, zato priporočam vsaj osnovno znanje.

Lahko pa si tudi sposodiš knjigo Naravno in zanesljivo, kjer je tudi zelo nadrobno opisano kako in kaj. Tam so celo slike sluzi (res da ravno vodene ni, ampak). Ta priročnik res toplo priporočam, če drugo ne lahko spoznaš malce bolje svoje telo.

LP

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.6.2007 12:42:52   
Zofy
Super Moni, hvala. Bom naštudiralauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.6.2007 14:57:32   
hmm
Tako, pa je skrivnost pojasnjena. Danes ponoči se je zahrbtno pritihotapila user posted image . Tokrat 4 dni prehitrouser posted image  in čisto nežno, predčasni znaki so se torej končali s predčasno user posted image . Sem ful žalostnauser posted image user posted image . No, če to pogledam s svetle strani, sem pa vsaj na živčkih in testih tokrat malo prišparalauser posted image . Me pa ti vmesni izcedki in zmešani ciklusi malo skrbijo, upam, da je vse v redu.

moni30, očitno mi je usojeno, da tudi jaz postanem strokovnjak za poznavanje svojega telesauser posted image , sem se že pred dnevi prijavila na tej strani, zdaj jo bom pa še malo bolj naštudirala.

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?