Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: DVD 18.6.2007 18:26:30
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz sem se enkrat z nekom pogovarjala in ima baje veze če je DVD + ali DVD- (minus), pravijo da nena vsi pekači podpirajo vsega, tako da mogoče je to?
|
|
|
|
RE: DVD 18.6.2007 22:16:40
|
|
|
|
ales*
|
Težava je lahko: - "pekač" ne podpira vrste DVDja (+,-,DL...) - "pekač" je pokvarjen Manj verjetno pa je, da bi bili vsi DVDji v enem paketu zanič, čeprav je tudi to možno. lp
|
|
|
|
RE: DVD 19.6.2007 10:08:59
|
|
|
|
Nixxon
|
Tako je. Jih morda pečeš prehitro? Osebno DVDje pečem na najnižji možni hitrosti.
|
|
|
|
RE: DVD 19.6.2007 10:46:11
|
|
|
|
mily
|
Bom pa še jst tle neki vprašala. Zakaj ne morem posnet nobenega navadnega DVDja (niti CDja), z presnemljivim pa ni problema . In 100% niso DVDji pokvarjeni, ker če pa potem dam na tega presnemljivega in potem kopiraj disk (da iz tega presnemljivega posnamem na navadnega) pa brez problema. Mal sem zakomplicirala vprašanje. Upam da je dokaj razumljivo.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?