|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IZPUŠČAJI
18.6.2007 13:53:08   
XXYY
Živjo!

Že 2 dni ima naša 18 mesečnica vročino okrog 38-38,5C.

Že včeraj so se majčkeno pojavili izpuščajčki na hrbtu (v predelu križa) in sem mislila, da je to morda od vročine. Danes jih ima že po celem telesu, na dlaneh in na podplatih.

Je tudi prehlajena.

So pa take drobne rdeče pikice. Je tudi prehlajena.

Kaj mislite da bi bilo to?

Saj pregled imave šele čez eno uro - do takrat je še dolga. PA me vseeno full zanima.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IZPUŠČAJI
18.6.2007 13:54:32   
Anonimen
Mogoče šesta bolezen?user posted image

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2007 13:58:10   
Janya
Šesta bolezen - tri dni vročina , ko vročine ni več se pojavijo spušajčki po trupu, naše so bile nabolj pikaste po hrbtu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2007 14:20:33   
Mlada mamica
Pozdravljena!Ravno danes sma z tamalo prišle z i9zvi8di po 4 dneh od zdravnika!Tudi moja mala ima spuščajeke!Stara je 8 mesecev!Začelo se je z vročino,tedaj smo ugotovili da je možen vzrok dva zobeka katera je dobila!Kasneje so se spuščajeki razširili po celem telesu na obrazu jih ima največ in najbolj izstopajo kot mozoljčki,po nogicah so le drobni!Ko je izpostavljena soncu,se ji le ti še bolj obarvajo!Po neprespanih nočeh in po 2 obiskih dežurnega zdravnika sma danes dale kri,ki so ji vzeli iz prsteka in ugotovili,da to ni alergija,ki smo prvo mislili da je,temveč VIROZA,ali kot je rekla os.zdravnica 5 OTROŠKA BOLEZEN!Nisma dobili nobene kreme,ker je rekla,da kot so spuščajeki prišli bodo tudi šli!Priporočala je le čim manj oblačil,svežo kopel več krat na dan,manj oblačil in ne je preveč izpostavljat soncu!Čez nekaj dni bo pa "baje" minlo!Upam,da sem ti kaj pomagala!

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2007 15:20:37   
eya
Gotovo gre za eno od viroz...ni pa nujno, da gre za 5. ali 6. bolezen. Tudi Žiga je že imel enkrat eno tako virozo s pikicami in vročino-diagnoza: viroza.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Mlada mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2007 16:29:50   
mojcadamijan
Mi imamo tudi to: včeraj vročina, danes zjutraj pa izpuščaji-diagnoza viroza-koliko časa pa to traja?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2007 17:09:31   
Mlada mamica
Moja hči je dobila rahle spuščajeke v petek(samo po nogicah),proti večeru so se ji razširili po celem telesu,danes(ponedeljek)pa se ji že vidno odstranjujuejo!Tako da kaki slabi teden!JE PA SEVEDA ODVISNO OD VSAKEGA OTROKA POSEBEJ!Upajmo,da čimprej neuser posted image user posted image !!!

(odgovor članu mojcadamijan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.6.2007 17:10:45   
XXYY
Živjo!

Vsem najlepša hvala za odgovore.

Mi2 sve prišle iz zdravnika in nam povedala, da imamo ŠKRLATINKO user posted image  !
Ker je imela oz. ima malinast jezik, kar meni ni podobno nič malini (je bolj bele barve - jezik), potem ima vneto grlo.

Dobile sve OSPEN in 10 dni moramo biti doma user posted image  .

Hvala vsem še enkrat najlepša hvala za odgovore.

Neposredna povezava do sporočila: 8
18.6.2007 17:16:49   
Mlada mamica
E bogec!Saj(me se lahko zaj tak pogovarjamo),ampak otrok pa ne vidimo,tako da možno,da spuščajeki sploh niso isti!Moja je imela tut bol smrdeče blato in lepljivo...ampak zaj se hvala bogu boljša!ČIM PREJŠNJO OZDRAVITEV VAMA ŽELIM!Lp!user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.6.2007 17:49:48   
mojcadamijan
Koliko dni pa je imela vročino, ali sta šli ven kljub izpuščajem?

(odgovor članu Mlada mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.6.2007 21:22:39   
XXYY
Mojcadamjan: vročino je imela okrog 2 dni. Izpuščajčki so se naredili po 2 dneh oz. že včeraj nekaj malega pri križu in sem mislila, da je to morda dobila pikice od vročine, ker imamo še plenice. Danes zjutraj pa so bile že po trebuhu, hrbtu, stopalih, pri prstih na nogicah (tam jih ima ogromno) in še na dlaneh je imela te drobne pikice.

V bistvu naj bi otrok bil v tem primeru doma in počival, naj se ne bi preveč obremenjeval, kot npr. z tekanjem, skakanjem. Bolj na izi. Ker ima lahko Škrlatinka posledice.

Mi bomo verjetno šli malo ven z vozičkom (če ne bo naša mala znorela doma biti) , samo NE MED LJUDI.

Neposredna povezava do sporočila: 11
18.6.2007 23:03:13   
Mlada mamica
Ja Daša je imela samo en dan vročino...med ljudmi sma se vseeno gibali(v senci in ne na soncu),kajti z strani doktorjev je bilo rečeno,da nima nič nalezljivega,...ampak glej ga zlomka...že danes na kontrolo pride 2 leti stara Dašina sestrična z vročino!Upajmo,da se res ni česa nalezla!Daši se pa stanje(spuščajeki)vidno izboljšuje!Danes je 4 dan in mislim,da jih ju3 več ne bo!
Me pa je zmotlo to...da hči od "ovčke" ima prav iste simptome,kot jih ima Daša,saj kolko prebiram,kje vse se ti spuščajeki nahajajo...Daša jih ima prav na vseh istih mestih!!!
IN ŠE TO!!!...
Dežurni zdravnik nama je dal recepte za 3 zdravila:
1.)sirup proti alergiji
2.)hladilno kremo
3.)Gmycen(antibiotik krema)
Ko sem to povedala os. zdravnici,se je samo prijela za glavo in mi rekla,naj je ne mažem z ničemer več!!!
Tolko z moje strani!!!

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?