Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Notranje okenske police 18.6.2007 13:28:07
|
|
|
|
honey
|
Poskusi pri kamnosekih, jih je precej. Ne vem sicer iz katerega konca Slovenije si, ampak midva sva se zanima pri dveh (1 iz Vrhnike in 1 iz Logatca), drugače je tudi mislim da Marmor Hotavlje precej ugoden, za kaj več pa ne bi vedela. Cene so pa itak različne in odvisne od vrste kamna, ki si ga izbereš. Midva sva itak izbrala najdražje (kaj drugega bi lahko ) tako da sva dala takrat okrog 240.000 SIT, imava pa 28 oken, 24 standardnih dimenzij, 4 pa take precej dolge - tam okrog 2 m. So pa precej drage, res.
|
|
|
|
RE: Notranje okenske police 18.6.2007 13:28:58
|
|
|
|
Anonimen
|
kašne bi pa rada? marmor, granit, plastika, umetni marmor, les, neki umetni material... jaz sem hotla da so police bele, nič lisaste nič pikaste. plastika mi ni ok, les tudi ne, marmor in granit je flekast in pikast. zato sem se odločila za umetni marmor, kupila v ajm-ju. cene se ne spomnim točno imajo pa na svoji spletni strani tudi cenik (tudi drugih materialov), tako da pobrskaj.
|
|
|
|
RE: Notranje okenske police 18.6.2007 13:31:13
|
|
|
|
Pingvinčica
|
smo iz okolice Celja. Hvala vam za vse informacije. A pol je najboljš umeten marmor?
|
|
|
|
RE: Notranje okenske police 18.6.2007 13:33:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ne ni najboljš. odvisno kaj bi rada. pri policah je veliko izgled. marmor je lep, ponavadi z lisastimi vzorci, zna pa vpijat kake tekočine pa maš pol recimo krogce od teglcov od rož lahko po polici, če kdaj poliješ mem k rože zalivaš, granit je najbl trpežen so pa spet različni vzorci in barve. palstiko maš tut enobarvno sam zna zgledat ceneno. najprej se odloč kak izgled bi rada mela.
|
|
|
|
RE: Notranje okenske police 19.6.2007 7:48:51
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe ja taboljš :) paejt še kam drgam k v merkur :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?