Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MSN-blokada-kako videti? 18.6.2007 11:24:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj.. Jaz sem ga imela.. Na netu si ga mel, samo imena več nevem
|
|
|
|
RE: MSN-blokada-kako videti? 18.6.2007 11:24:38
|
|
|
|
Mina1
|
A si bila od kakšnega fejst blokirana
|
|
RE: MSN-blokada-kako videti? 18.6.2007 12:33:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko si v MSNju pogledas, kdo te ima na seznamu stikov, ce ti kaj koristi - in tam vidis, kdo te nima gor in je
|
|
|
|
RE: MSN-blokada-kako videti? 18.6.2007 14:36:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Uauuu... Hvala... Samo to ni samo blokiranje, pač pa tudi to, da te kdo ni sprejel med stike ali pa če te je kdo brisal... Na starem MSN naslovu jih je 38 uporabnikov, ki so me blokirali
|
|
|
|
RE: MSN-blokada-kako videti? 18.6.2007 18:05:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Lahko si v MSNju pogledas, kdo te ima na seznamu stikov, ce ti kaj koristi - in tam vidis, kdo te nima gor in je In kje to pogledaš?
|
|
|
|
RE: MSN-blokada-kako videti? 18.6.2007 18:24:19
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Lahko si v MSNju pogledas, kdo te ima na seznamu stikov, ce ti kaj koristi - in tam vidis, kdo te nima gor in je In kje to pogledaš? V prvi kvadratek samo vpišeš e-naslov, v drugega geslo in ti potem zgoraj v mislim da rdečem kvadratku napise kdo te je blokiral
|
|
|
|
RE: MSN-blokada-kako videti? 29.6.2007 0:43:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ales25 IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Lahko si v MSNju pogledas, kdo te ima na seznamu stikov, ce ti kaj koristi - in tam vidis, kdo te nima gor in je In kje to pogledaš? Klikneš na svoj nick v Msnju (zgoraj), Možnosti (Options), Zasebnost (Privacy), potem imaš pa dva stolpca - s seznamom stikov in z blokiranimi, spodaj imaš pa gumbek Ogled (Seznami stikov). LP Hvala. Se pravi, če nekoga ni na tem seznamu, to pomeni, da me je blokiral? Ker mi dva manjkata od tistih, ki jih imam jaz sicer med stiki.
|
|
|
|
RE: MSN-blokada-kako videti? 1.7.2007 0:17:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmm, zanimivo...
|
|
|
|
RE: MSN-blokada-kako videti? 1.7.2007 18:28:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Hvala. Se pravi, če nekoga ni na tem seznamu, to pomeni, da me je blokiral? Ker mi dva manjkata od tistih, ki jih imam jaz sicer med stiki. Ni nujno, samo na seznamu stikov te nima
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?