|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija, sluz, BT...
18.6.2007 10:59:16   
Anonimen
Naj vam opišem svojo situacijo.
13.6 se mi je pojavila zelo močna sluz, ki naj bi nakazovala O, BT je bila nizka. 14.6. sem imela bolečine kot pred M ki naj bi tudi nakazovale O, BT še vedno nizka. Danes 18.6. BT še vedno nizkauser posted image
BT je 36.1 do 36.4-različno od dneva do dneva. Višje pa ne gre.
Ta mesec si prvič merim BT.
Do sedaj sem bila prepričana da imam redne ovulacije, sedaj mi ni pa nič jasnouser posted image
Na user posted image  delamo eno leto.

Ali sem sploh imela ovulacijouser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacija, sluz, BT...
18.6.2007 11:20:15   
Katy\o/
Hm, jaz bi rekla glede na tako nizko BT da O nimaš, ali pa jo imaš pozno. Če pa po enem letu brez kontacepcije še nisi zanosila, ti svetujem da obiščeš svojega ginekologa.

Pa srečno!user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2007 11:40:48   
tamala_82
se podpišem pod tale post Katy\o/ - čim prej h ginekologu in objasni zadevo!! Gotovo ti bodo znali pomagati!!!

SREČNO!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2007 11:44:17   
Linda25
Pri meni je isto. BT imam od 36.2 do 36.5.

Bila sem na stimulaciji, v petek so mi dali stop inekcijo. Sodeč po Bt nisem imela ovulacije. Glede na stop inekcijo, naj bi jo imela v soboto zvečer.

Ne vem, kaj naj si mislim.

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2007 12:15:10   
bskrle
pokliči na Betanijo in prosi za svetovalko, ki se ukvarja s simptermalno metodo.
Ampak laično gledano O ni bilo.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2007 8:19:15   
Anonimen
Danes zjutraj je bila temperatura 36.5user posted image  - to verjetno še vedno ni to a ne?user posted image

K ginekologu sem že naročena

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.6.2007 8:53:46   
moni30
Ne pomislit takoj na najhujše. Ta metoda (merjenje BT) pri okoli 30% žensk ni primerna oz. ne pokaže O, potem pa se z UZ lahko dokaže nasprotno. To je napisal tudi Pušenjak na MON-u.
Možno pša je, da si ne merite pravilno in ob istem času vsako jutro še preden se vstanete in počnete karkoli drugega.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.6.2007 8:54:32   
ANIME
Anonimna ... jaz imam podoben primer ... ta mesec si prvič merim BT (menda je napaka, ker sem se lotila zadeve z digitalnim termomoetrom, saj so veliko manj zanesljivi in natančni) in imam že cel mesec od 36,1 - 36,5 (in ves mesec v enakih valovih - malo gore malo dolje) in nimam pojma kaj to pomeni.
Naslednji mesec (če ta ne bo nič) bom merila s "pravim" termomoetrom in če še vedno ne bo nič se odpravim h ginekologi.

Držim pesti zate in poročaj kaj boš izcedela!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.6.2007 8:57:03   
ANIME
IZVIRNO SPOROČILO: moni30

Ne pomislit takoj na najhujše. Ta metoda (merjenje BT) pri okoli 30% žensk ni primerna oz. ne pokaže O, potem pa se z UZ lahko dokaže nasprotno. To je napisal tudi Pušenjak na MON-u.

LP

Kaj je to MON ???user posted image

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.6.2007 8:57:15   
moni30
ANIME tudi jaz si merim z digitalnim (ni sicer tako natančen), pa mi vseeno pokaže preskok. Svetujem vam da si vse temperature vnesete v graf na www.fertilityfriend.com in tam vam bo vse lepo izrisalo in tudi določilo dan O (če ne pa bo napisalo, da nekaj ni v redu).

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?