|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nošenje predmetov v usta
30.10.2004 21:05:31   
neja23
Vem da je normalno da dojenčki vsako stvar nosijo v usta, da s tem spoznavajo obliko predmetov ,okus,...
Vendar me zanima kdaj se to konča.Naša deset mesečna Neja vsako stvar,ki jo dobi v roko nese v usta:(.Ko opazujem druge otroke se mi zdi,da je to pri njej bolj pogost pojav.Zobki jo ne mučijo saj jih ima pri tej starosti že osem :bravo:.

Lep pozdrav in hvala za pomoč :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nošenje predmetov v usta
30.10.2004 21:25:01   
Anonimen
Kot kaže, je Neja pač eno zelo radovedno bitjece, hi hi. Nič se ne sekiraj, to je čisto normalno. Jaz imam mojega malega na slikah tam okrog desetih mesecev, ko ima vedno nekaj v ustih. Pa je kolikor toliko normalen... ha, ha.

(odgovor članu neja23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nošenje predmetov v usta
30.10.2004 21:32:44   
Sarina
Naša Sara bo čez par dni eno leto, pa vedno bolj nosi vse v usta :(. Včasih je vsaj samo probala in dala ven, zdaj pa vse grize in hoče pojest.Skozi pobira po tleh - zunaj listje, travo, zemljo, pesek, notri pa vsako najmanjšo smetko :ups: - tako pogosto še nikoli nisem sesala, časopis, itd.:) Tako da se tudi jaz že sprašujem, kdaj se bo to končalo.:)

(odgovor članu neja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?