|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mamice iz Velenja
30.10.2004 13:24:54   
Vera*
Kje pa ste.Jaz sem šele sedaj prišla domov.Sem bila včeraj prvič po treh letih zunaj. Šli smo z sodelavci.Prišla pa sem ob.......:ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mamice iz Velenja
30.10.2004 14:21:22   
Anit
a si se fajn imela?upam da,in kaj kej pocnes v tem lepem vremenu?

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mamice iz Velenja
30.10.2004 14:52:41   
Vera*
najprej naj ti povem da smo se imeli noro fajn.Jaz mam pa dans takega velikega :muca:Drugače pa pospravljam.:bravo:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mamice iz Velenja
30.10.2004 15:38:01   
Anit
upam da bos hitro spravla stran:muca: in da te ne bo dolgo matralo:)-. Glej da bos vredu pospravla da ne bos kje sfalila;).Kaj pa kej pocneta Roki,ter tvoj mozek??No oglas se kej.Aja kej pa kej nasa p...??Sem radovedna al ne?:ups:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mamice iz Velenja
30.10.2004 20:33:44   
akinom
a je ktera gor.Dons je pa bil en lep delovni dan.Smo zunaj mal pospravljali.Rože sem dol zmetala iz oken pa okna umila in nazadnje dala na okna mačohce in ciprese nasejene v korita ful pride lepo.:bravo:Tačas pa je Aljaž popazil na Marušo.
Kolk listja je prineslo iz dreves.Ful sem popiz..gleh ko sem pometla in jovo na novo:grrr:
Kva pa delate?

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mamice iz Velenja
30.10.2004 20:47:56   
jon
seveda smo gor.Si bila pa zelo pridna. Mi kot ponavadi smo preživeli cel dan zunaj samo kosilali smo doma.Veš nam je fajn ko nam moja mamica vse zrihta tk da je vse tipi- top.:bravo:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mamice iz Velenja
30.10.2004 21:54:50   
akinom
A ste skupaj doma.Zdajle bom dala v moj album sliko sanjskega moškega (če mi bo uspelo)geslo ti pošljem v nabiralnik.

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mamice iz Velenja
30.10.2004 22:14:45   
jon
ja skupaj živimo.:bravo:Je pa res sanjski.Po mojem bi mu vse zbežale.:)-

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   mamice iz Velenja
30.10.2004 22:18:45   
akinom
Za na polico bi kar bil nevem kako bi pa z nim zdržala.Najbrž bi ušla kot si rekla.
Kje sta pa ostali dve.Za Sa pa tko vemo da je ni doma.

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   mamice iz Velenja
30.10.2004 22:30:50   
jon
ne vem, mogoče se kje potepata.

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   mamice iz Velenja
30.10.2004 23:08:42   
Anit
Evo mene a je se katera gor?

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   mamice iz Velenja
30.10.2004 23:11:39   
Anit
Zgleda da ze vse spite:((,mal sem prepozno prsla gor!

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   mamice iz Velenja
30.10.2004 23:19:48   
Anit
Zelim vam lepe sanje ter mirno noc!LAHKO NOC!!:zaspan::zaspan::zaspan:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?