|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   norice in odhod na morje ????
16.6.2007 20:19:08   
cmokec
Tako, danes je drugi dan, ko ima tudi naša najmlajša norice. Pikic je kar nekaj in še se delajo. Je brez vročine in razen vidnih pikic bolezni v njenem počutju ni zaznati. Čez 4 dni bi mogli it za nekaj dni na morje.

In sedaj ne vem, kaj naj? Tudi, če po imamo po ustaljenem poteku noric v sredo samo še hrastice, kaj se lahko kopa v morju, jo lahko mažem s kremo za sončenje?

Plačan apartma nam ne dela problemov, samo tako se otroci veselijo čofotanja. Pa še 32 stopinj je napovedanih. Ne vem, kaj je bolje? Ostati doma in se hladiti v stanovanju, ali čofotati na morju.

Vsekakor bomo spremljali potek pikic, temperature in počutja. A če bo vse v redu, hrastice pa še ostanejo??
Kaj bi ve storile?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: norice in odhod na morje ????
16.6.2007 20:22:49   
TONČI.
Ja vi imate pa res srečo. Jaz sem enkrat tud imela norice, ko smo šli na morje. Kar se od tistega morja spomnim je bilo samo to, da se nisem smela izpostavljat soncu. Vedno v senci. Kopat se pa nisem smela, dokler ni bilo že skoraj vse mim. Stara sem bila okoli 10 let.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2007 22:27:37   
kaja26
sploh naj se ne bi izpostavljala soncu in ne vodi dokler krastice ne zmanjkajo. Sploh pa jih prenaša in s tem ogroža ljudi okoli sebe...

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2007 22:53:49   
SPORTINA
Dobrodošli v klubu pikastih...

Naša najstarejša (6) jih ima danes osmi dan! Najhuje je za nami, saj je imela res močno obliko (pika pri piki, največja je imela 2,5 cm)...

Ker imamo še enega kandidata(2) in nečakinjo, ki
je bila v stiku in odhaja na morje, smo se pozanimali...

Menda ne na sonce, voda pa še pripomore k hitrejšemu celjenju (suhih noric). Vprašajte še pediatra!

Kužne so samo dokler se ne začnejo sušit in preden so sploh vidne...

lp

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2007 23:02:47   
metkica1
Evo še ena, ki jih ima doma - norice. Moja jih je dobila v sredo. Peljala sem jo k zdravniku, dobila se en teden bolniške, torej v četrtek grem delat, mala pa v vrtec. Se mi zdi kar hitro, ne vem no. A se to pozdravi tako hitro oz. do take mere da lahko grema v vrtec. Sem malo skeptična. Če pa se pa super user posted image user posted image .
Vaše izkušnje?

(odgovor članu SPORTINA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2007 6:41:36   
cmokec
Prva je prebolela norice pred 14 dnevi, sedaj jih ima mlajša.

Tudi pri nas je bila doma samo 1 teden, ko je šla spet v vrtec. Pikice je imela suhe, a so bile še hrastice. Še danes se ji poznajo rdeči flekci, kjer so bile norice.

Za morje smo se zaenkrat in skoraj dokončno odločili, da ostanemo doma. Ni kaj, če je otrok bolan je bolan.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?