|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prevelika pricakovanja
30.10.2004 9:48:04   
JASNA D
ali pa bi lahko naslovila tudi KO SI NA TLEH IN KO SI SAM.

Komaj še po jutrih naberem zadnje atome moči, da se splazim iz postelje ali kavča in začnem z novim delovnim dnem. Pri hiši smo še vedno vsi bolni, stvari grejo samo na slabše. Moja mala pupa tako kašlja "iz pljučk", da me pri srcu stisne, ko jo slišim, za zdravila pa je še "premlada", sinku se ta njegov kašelj kljub vsem sirupom, Baby balzamom, kamilčnim obkladkom itd.... nikakor ne umiri, iz nosa pa so stekli že itak skorajda hektolitri smrklja. Sedaj je pošlatalo tudi našega atija, ki pa mora celi dan služiti ljubi kruhek, mene pa grlo boli, tako da še povedat ne morem kaj veliko. Nihče pa ne dobi vročine, da bi se naša teleščka sama malo upirala tej zahrbtni virozi.

Tako opevane in obljubljene pomoči s strani sorodnikov od nikoder (pa smo jih kar direkt prosili), ker je sedaj bolj pomembno urediti vrt za prihajajočo zimo in pomlad. Rabila bi samo kakšno urico pomoči v tej smeri, da mi peljejo "velikega brata", kakor sedaj kličemo našega Marka, na sprehod, da bacile zunaj trosi, ne pa po stanovanju.... Sama z dvema na sprehod ne morem, saj zaradi vetra ta male nočem dati v kenguru, da ne bi še bolj pokašljevala. Moja mama je ta teden pripotovala trikrat iz službe v MB (da vam o načinih prevoza in kombinacijah ter etapah poti sploh ne razlagam), da je vnučka peljala na luft, prinesla še zrezke za kosilo in na brzino malo pospravila po našem svinjaku, taščica pa ne more za dve urci vrta pustit, pa je blizu doma, ima izpit, ima svoj avto, v MB je v 15 minutah, in vnučka neskoooončno rada....... Jaz tega kratkomalo ne razumem, sem prebutasta.

No sedaj sem se tudi jaz malo izkašljala in pojamrala. Saj ne pričakujem pomoči v smislu kuhanja, pospravljanja in podobnih gospodinjskih opravil, samo sprehod za ta velikega. Pa očitno sem prezahtevna, tako da pri nas tisto kar velja - žlahta raztrgana plahta. Hvala pa vsekakor moji zlati mami, ker se kljub temu, da je bolna potrudi in prikrevsa 50 km, da pelje vnuka na sprehod, ostale pa k.... gleda.

Lp, Jasna

P.S.: ...saj po novem, saj po novem, saj po novem letu boljše bo.... (Ja bo, ko bom tašči iz srca in iskreno voščila vse naj, ko ima 2.1. rojstni dan)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prevelika pricakovanja
30.10.2004 10:10:42   
tina.nika
Ej Jasna, tale tvoja tašča pa je res sam :hudicek: Sej boš tudi ti enkrat prišla na svoj račun pa ji boš lahko dala milo za žajfo.
Drugač pa vsaka čast tvoji mami, eno :rozica: za njo od mene, tebi pa pošiljam zvrhan košek dobre volje, da bote čimprej zdravi in boš lahko " velikega brata" vpisala v vrtec, tako da boš imela malo več časa za sebe in Ivano.
lp, Tina:sloncek:

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prevelika pricakovanja
30.10.2004 10:15:33   
Anonimen
Ja Jasna tak ti je!!!V stiski,šele vidiš kdo ti je naklonjen in kdo ti je prijatelj.Prej ti res pomaga prijateljica kot pa kdo iz žlahte.Imaš pa vsaj mamico,ki se trudi po vseh svojih močeh..pridna mami!!!!Pozdravite se čimprej.Pozdrav od Neve:morje:Jasna zate in za tvojo mami:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prevelika pricakovanja
30.10.2004 10:20:05   
ninca
:zmeden::grrr::zmeden::grrr: za :hudicek:taščo
:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa za mamico
:rozica::rozica::rozica::rozica: zate
:angel::racka::angel::racka: za "velikega brata" marka in ivano

lp, nina :pujs:

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prevelika pricakovanja
30.10.2004 10:24:23   
ronja5
Ja res hvala bogu za ZLATE mamice! Jaz tudi ne vem kaj bi brez moje! Tašči pa vrni, sicer si bo pa sama kriva čez čas, ko ji bodo otroci pokazali kaj si mislijo o njej.

:rozica::rozica::rozica: Ronja

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prevelika pricakovanja
30.10.2004 10:35:10   
Taša
Naj ti povem da imam tudi jaz takšno taščo. Včasih tudi po cel mesec ali celo dva ne pokliče oz. ne povpraša pa ne mene svojega sina oz. mojega partnerja. Največ nam pomaga moja mama in zato sem ji iz srca hvaležna in upam da ji bom nekoč lahko vrnila. Tudi partner se veliko bolje razume z mojo mamo z katero se slišimo vsak dan. Je pa tašča iz istega kraja ene 2 km oddaljena od nas. Pa hvalabogu da je tako, ne bi prenesla ene tašče ki bi nonstop težila oz. nekaj pametnjakovala. Je pa tako kar se tiče pospravljanja in varstva otrok itd. mi vedno v težkih trenutkih priskoči moja mama, ker bi tašča še sama koga rabila da ji pospravi oz. skuha, ker je preveč "mehike" na TV in nima časa pospravljati. Kadar se pa odloči priti na obistk (2x na leto) pa namesto da bi se ukvarjala s svojima čudovitima vnučkama, vzame časopis in ga bere oz. pri nas gleda TV. Haloooooooo!Boljš da je ni !!!!

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prevelika pricakovanja
30.10.2004 13:41:51   
Anonimen
Joj, Jasna, sočustvujejm s tabo. Kaj pa če bi mamico za ene par dni na obisk povabila? Saj če moža ni veliko doma, bi bilo pa res v redu.

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prevelika pricakovanja
30.10.2004 21:48:28   
MINEJA
:hudicek:Kot,da bi brala o svoji t a š č i!!!
Pri nas je prišlo celo tako daleč, da moja mama ne sme k meni na obisk, ker je moja t a š č a ljubosumna. Na mojo ZLATO MAMO, ki m priskoči na pomoč ...:hudicek:

:(:grrr::(:grrr::(

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prevelika pricakovanja
30.10.2004 22:15:39   
kimi
ne vem kaj naj rečem razen da je tašča pravi:hudicek:

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?