|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dežurna napiše recept za antibiotik
16.6.2007 16:21:43   
Anonimen
Danes ponoči je mojega 15 mesečnega sina nekaj popikalo po obrazu. Zjutraj je bil kar uredu živahen. Nisem si ga upala po obrazu mazati s fenistilom. En vbod ima celo čisto zraven učke.
Pa imam v spalnici in še enem prostoru raid vtičnico, kljub temuuser posted image

Okoli 12h se mi zdi ful vroč, vročina 38,6, mu dam lekadol, čez en čas zmerim in vročina 39,1. Predvidevala sem da je zaradi pikov narasla vročina.
Dežurna zdravnica ga pregleda in ušeska, usta vse uredu, ko mu je poslušala je rekla malenkost mu hropi.
Diagnoza rahel bronhitis, neka virozauser posted image  (s hropenjem sva že imela prej težave in imava ventolin)
Dobiva hiconcil.

Kar tako antibiotik?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dežurna napiše recept za antibiotik
16.6.2007 16:33:24   
madela
Po izkušnjah vem,da se dežurni ne posvečajo ravno dovolj pacientom. To jim je pač samo dežurstvo in te kar hitro odslovijo. Na žalost je pač tako.
Ker pa vam je že dala antibiotik bi pa ga jaz kar dajala. Bolje kot pa da bi bilo kaj narobe in krivec bi bila potem sama. Upam,da se pozdravite,pa antibiotik tudi ni tak bav-bav,čeprav pediater poskusi najprej samo z kakim ventolinom pri hropenju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2007 19:11:02   
Anonimen
Jaz sem pravkrar od dezurnega - kaj mi je, pejt v laboratorij, pridi nazaj. 3-4 min. Grem v laboratorij, se se nacejam z vodo, cakam pol ure na rezultate in grem nazaj k dr. Pogleda izvid - virus, to se vidi po levkocitih na meji, ostalo je ok. Velik pit in 3x/dan lekadol. 2 min.

In to je to .. Aja, vprasala me je se, ce mi napise recept za lekadol, al ga imamo doma in da ce bi blo slabs, pa naj grem k svoji dr.

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2007 19:39:18   
eya
Tudi nam je dal enkrat nadomesti pediater antibiotik kar brez pregleda krvi in je v bistvu rekel, naj se sami odločimo, ali ga damo. Ga nismo, naslednji dan pa smo dali kri in dobili potrdilo, da gre samo za virozo.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2007 19:39:31   
IWONA
Sploh ne vem v čem je point?če ti ne bi pa nič dala ,bi bilo pa potem narobe s tvoje strani a ne in bi rekla da je nesposobna verjetno.če ima bronhitis potem potrebuje antibiotik.ker to zelo hitro napreduje,in otrok lahko rada neješč in pa tudi temparatura lahko narašča in jo stežka znižaš.Zakaj bi otrok trpel

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2007 21:21:55   
Naja31
Zakaj pa si ga potem peljala k zdravniku, če mu ne zaupaš?
glede na to, da si napisala, da ste že imeli težave z hropenjem, se jaz ne bi hecala.

(odgovor članu IWONA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?