|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cunje smrdijo po vlagi
16.6.2007 13:26:29   
Anonimen
Sicer je to bolj "zimski" problem, pa me vseeno zanima ali pozna kakšna rešitev za perilo, ki začne smrdet po vlagi medtem ko se suši? Meni se to dogaja predvsem pozimi, ko je zunaj vlaga lahko tudi več tednov skupaj, posledično se cunje več dni sušijo in na koncu smrdi vse skupaj kot user posted image . Mož mi vse puloverje in majice kar meče nazaj za prat, ker pravi da mu gre na bruhanje ob temu vonju (saj meni tudi). Ampak posledično tudi če jih še enkrat operem še vedno smrdijo. Na koncu moram spomladi en kup stvari vržt v smeti, ker je enostavno neprebavljivo kako smrdijo.
Nekaj časa sem jih sušila v eni prazni sobi na dveh stojalih, je bilo malo boljše (vendar so še vedno včasih malo smrdele ker se predolgo sušijo), letos pa pričakujeva user posted image  in bo v tej sobi otroška, torej sploh ne bom mogla več sušiti v stanovanjuuser posted image . pa še ne predstavljam si, da bi potem še otroške obleke tako smrdele.....
Sušilni stroj pa ne pride v poštev, ker imava tako majhno kopalnico, da je še prostora za koš za perilo komajda.

A pozna katera rešitevuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cunje smrdijo po vlagi
16.6.2007 13:40:48   
Anonimen
Tud jaz imam te težave.Res smrdi za bruhat.Sm ravno zadnjič spraševala punce tukaj gor,kaj storiti,pa več kot to,da naj jih še enkrat operem,niso znale predlagati.In prav strah me je,kdaj bodo v prihodnosti spet smrdele.Ker ne pomaga noben mehčalec in noben prfum proti temu smradu...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2007 13:45:38   
Anonimen
Iz izkušenj vem da čisto nič ne pomaga da jih še enkrat opereš. Morda je res malo boljše, popolnoma pa se smradu ne rešiš. Pa najsi uporabljaš še tako super mehčalec in pralni prašekuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2007 15:38:22   
Anonimen
Nam je šele sušilec pomagal in nič drugega. Žal pa tebi to nič ne pomaga.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2007 15:58:02   
Anonimen
Lahko si pa kupiš 2 v 1.. Pralni stroj in sušilec... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2007 16:02:56   
BLAŽIKA
Res ni druge kot sušilec. Kaj pa na pralnem stroju ga nebi mogla imeti ali pa če imaste mogoče balkon?

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.6.2007 18:11:44   
Erdbeere
sicer imaš pa sušilca lahko tudi v spalnici ali na hodniku, sej ni mus, da je v kopalnici, če tam ni prostora...midva imava tud shrambo v spalnici, pri nas doma imajo skrinjo v spalnici....poznam ljudi, ki imajo sušilca na hodniku, drugje ni prostora user posted image user posted image mal domišljije pa bo tud ta problem rešen, je pa res...tudii meni cunje smrdijo, če se sušijo, tko ap jih obesim ven skoraj suhe (vlažne) poberem in vrzem v sušilca pa je v pol urce suho pa še lepo dišijo potem user posted image user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.6.2007 18:30:09   
Anonimen
Pravijo, da pralno sušilni ni niti približno tako fajn kot ločenouser posted image . Na pralni stroj ga ne morem dat, ker je nad njim bojler. Na hodniku ni placa, v spalnico ga ne dam pa če vse cunje zgnijejouser posted image , živim pa v hiši, samo še ni končana in ga kam ven res ne morem dat. Pa še v pritiličju smo in bi ga verjetno kak junak še odpeljaluser posted image .

Koliko pa kaj stanejo pralno-sušilni? Rabljeni?

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.6.2007 21:25:24   
noe
Če ste v prtličju, ga lahko daš v klet- sušilca
AJA, sem misla , das te v bloku, se vidi da sem zaspanauser posted image

< Sporočilo je popravil noe -- 16.6.2007 21:27:04 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.6.2007 23:21:41   
lelaval
Res nisi edina s tem problemom. Jaz takrat perem le najnujnejše, ostalo pa počaka na sušne dni. Saj, če se že kuri ni problem - takrat dam cunje na radiator. Če pa je čas (spomladi ali jeseni), ko se še ne kuri, pa je user posted image .
P.S. tudi jaz že par let ravno zaradi tega razloga kupujem sušilca (pa sva 1,5 leta nazaj kupila le nov pralni stroj). Bo moral moj začet prat dajat, pa bo videl, da je sušilec nujno potreben. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.6.2007 18:10:55   
jade1
Jaz sem nekaj časa mela sušilca na stopnišču v hiši. Potem pa sem moža prepričala, da je bide vrgel ven iz kopalnice (hvala bogu) in tja smo dali sušilca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.6.2007 20:21:10   
karmy
jaz pa dam takrat sušit ko mam odprto okno da ni non stop zaprto k pol res smrdi tak čudno... pa pravi prašek in mehčalec - se morta ujemat... drgač če se vonjave mešajo že iz pralnega stroja pride vn tako čudn vonj...user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.6.2007 22:46:44   
MALINČICA
Pa probaj dajat prat brez mehčalca, mehčalec namreč veže vlago v cunje in so tako bolj "vlažne"...
Pa glede teh strojev pa je čisto tako, kot naletiš. Lahko da ti bo pralno-sušilni stroj delal dosti bolje, kot komu drugemu sam sušilni stroj.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.6.2007 22:49:39   
Anonimen
Pozimi cunje na stojalo in pred radiator. Ni najlepše to v dnevni sobi, ampak nimaš kaj. Vsaj jaz ne. Poleti pa na balkon na sonce.

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.