Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pospravljanje igrač - kdaj in kako začeti 16.6.2007 12:14:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Najina je stara 16 mesecev in že kar nekaj mesecev prakticiramo, da malo pomaga pospravit. Saj z večjega itak midva narediva, ampak toliko, da sodeluje.
|
|
|
|
RE: Pospravljanje igrač - kdaj in kako začeti 16.6.2007 14:16:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla predvsem pa kdaj? Že pred enim letom. Takoj, ko je bila toliko mobilna, da je prišla do košare z igračami.
|
|
|
|
RE: Pospravljanje igrač - kdaj in kako začeti 16.6.2007 16:03:26
|
|
|
|
mamuška
|
Tam okoli leta in pol, saj zelo dolgo traja, preden se jih kaj prime, predvsem pa jih tudi zelo rado vedno znova "spusti" tole pospravljanje. Kdaj ej potem zares tudi pospravil za sabo, ne vem točno, ampak ne kaj doti pred 3. letom, žal. Pa še zdaj so borbe, ko je treba pospravit.
|
|
|
|
RE: Pospravljanje igrač - kdaj in kako začeti 16.6.2007 16:13:16
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Čimprej ker rabijo zelooo dolgo da jim uspe potem res pospravit .
|
|
RE: Pospravljanje igrač - kdaj in kako začeti 16.6.2007 22:58:24
|
|
|
|
lelaval
|
Čimprej ker rabijo zelooo dolgo da jim uspe potem res pospravit . Ja, tam do enega 20. leta se bodo ravno naučili pospravljat (brez da jih spomniš, da je treba pospravit in potem še pregledat, če je res pospravljeno)
|
|
RE: Pospravljanje igrač - kdaj in kako začeti 17.6.2007 0:48:56
|
|
|
|
petra81
|
Odkar je mobilna, sedaj pospravi, če razmeče in ji rečem!! Si tudi že sezuje sandalčke in jih pospravi za sabo!! Stara je pa 16m!
|
|
|
|
RE: Pospravljanje igrač - kdaj in kako začeti 17.6.2007 22:07:01
|
|
|
|
Rubin.
|
Jaz ji sicer posebej ne poudarjam naj pospravi za sabo, ampak ji rečem: pridi bova pospravile in ni problema, sodeluje, pričele pa sva že zelo zgodaj, mislim da odkar se plazi. Se pa že kažejo rezultati. Zadnjič sem brala knjigo, ki sem jo nato odložila na klubsko mizico, pa jo je vzela in odnesla na knjižno polico . Je pa zelo fajn, da so stvari vedno na istem mestu, da si laže zapomni, kam jih naj pospravi. Naša pupa točno ve kam kaj pride (žoge posebej, sestavljanke skupaj, lego skupaj, lesene kocke skupaj, barvice, ...vse ima svoje mesto). Pa veliko uspeha ti želim. Aja pa še to: pospravljanje je pri nas zabavno in nikoli pod prisilo.
|
|
|
|
RE: Pospravljanje igrač - kdaj in kako začeti 18.6.2007 9:16:07
|
|
|
|
honey
|
Začeli smo že pred enim letom, po moje tam nekje okrog 10., 11. meseca, ko je shodil pa itak, ker potem je bil še večji rastur. In se je obrestovalo, moram reči. Sedaj pri 2 letih pospravlja igrače za seboj.
|
|
|
|
RE: Pospravljanje igrač - kdaj in kako začeti 18.6.2007 12:35:52
|
|
|
|
Enolla
|
A pol pravite, da smo že kasni, a? Ne, saj se hecam, hvala vam za odgovore. Bomo počasi res začeli s sklopu igre - kocke hop ven in potem hop noter, ko se neha igrati, itd. Glede posnemanja pa mi je prav hecno - mož, ko pride domov se sezuje in da čevlje na balkon, da se prezračijo in že nekaj časa junior isto naredi - se sezuje in hop čevlje na balkon. Otroci so res izredni posnemovalci in večji kot je bolj sem prepričana, da je vzgoja z vzgledom izredno pomembna.
|
|
|
|
RE: Pospravljanje igrač - kdaj in kako začeti 18.6.2007 13:11:54
|
|
|
|
Lenny
|
Kar začnite Lepo v igri, da bo zabavno, potem pa to postane navada. Ko se pojavi trmica in igračne niso pospravljene (okoli 3. leta), pri nas pride muca igračkalica, ki je "v žlahti" z muco copatarico, in odnese nepospravljene igračke
|
|
|
|
RE: Pospravljanje igrač - kdaj in kako začeti 18.6.2007 13:23:29
|
|
|
|
honey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Ko se pojavi trmica in igračne niso pospravljene (okoli 3. leta), pri nas pride muca igračkalica, ki je "v žlahti" z muco copatarico, in odnese nepospravljene igračke A pri vas je šele okrog 3. leta? Pri nas je že pri 2 tako, kaj bo šele pri 3 letih . Ampak pri nas kar vse skupaj odnese Muca copatarica - vse DVD-je od Nodija, copate, Tima, včasih se spomni še mamico in atija, kakor je.
|
|
|
|
RE: Pospravljanje igrač - kdaj in kako začeti 18.6.2007 13:59:49
|
|
|
|
Lenny
|
Ja, dolgo smo se dobro izmikali, potem pa je tetka trma udarila na polno. Ga je kar dolgo držalo in najini živčki so bili presneto na preizkušnji.
|
|
|
|
RE: Pospravljanje igrač - kdaj in kako začeti 26.6.2007 14:20:57
|
|
|
|
karmy
|
zanimivo da pri mojemu ne pali Nodi... on je obseden z Cartoon Networkom k so vedno slabše risanke..včasih mu kar prestavim na kakšen Boomerang program kjer so stare risanke alias Tom & Jerry drugače pa pri pospravljanju - sem začela aktivno ropotat okol 3.leta, zdaj se je kar pridno navadil čeprav trma je včasih tak močna..uff
|
|
RE: Pospravljanje igrač - kdaj in kako začeti 26.6.2007 14:58:25
|
|
|
|
mamuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy zanimivo da pri mojemu ne pali Nodi... on je obseden z Cartoon Networkom k so vedno slabše risanke..včasih mu kar prestavim na kakšen Boomerang program kjer so stare risanke alias Tom & Jerry drugače pa pri pospravljanju - sem začela aktivno ropotat okol 3.leta, zdaj se je kar pridno navadil čeprav trma je včasih tak močna..uff Pri nas sin nima prostega dostopa do TV-ja. CN zanj ne obstaja, ker ne obstaja zame. Zame so te risanke idiotske, zato jih pri nas doma ni. Če slučajno kje drugje naleti nanje pove, da so trapaste in jih ne bo gledal. Tudi Tom in Jerry ni ravno špica, pa še vedno bolej kot razni Caw in chicken in podobno. Vsekakor bo preteklo še ohoho vode, preden bo fant samostojno odločal in šaltal po črnogorcu. Tudi pri nas pa Palček Igralček odnese nepospravljene igrače in še kaj zraven. Ko je odnesel Nodija in Frančka, je zaleglo za res dolgo časa. Še zdaj samo opomnim, kako je Palček odnesel obe risanki, pa takoj leti pospravljat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.6.2007 15:14:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.6.2007 15:18:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.