Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: borza poslala napotnico 16.6.2007 15:58:36
|
|
|
|
eya
|
Ja, jaz sem tudi službo našla popolnoma brez njihove pomoči, čeprav sem bila prijavljena. Sem tako vedela, da mi ne bodo v nobeno pomoč
|
|
RE: borza poslala napotnico 16.6.2007 16:14:39
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Jaz sem na borzi od decembra 2005 pa do danes še nisem dobila niti ene napotnice. Vse najdem oz. poiščem sama.
|
|
RE: borza poslala napotnico 16.6.2007 17:04:24
|
|
|
|
Samoyedka
|
Meni poteče porodniška konec julija in se bom že zdaj spravila iskat službo- če bom čakala, da se lahko prijavim na zavodu, pa potem spet čakam, da bo kaj zame...Ampak se mi zdi, da je grozna kriza z delom tu v naših koncih. Pa nisem izbirčna, za prvo silo bi šla delat pač kar bo, sam da je denar. A se ve prijavljate tudi na delovna mesta, ki niso čisto v vašem stilu (mislim izobrazbo )? Ker ne vem, a nej se kar butla usečem in pošiljam okol, čeprav ni razpisov? Je sploh kaj možnosti, da te pokličejo, če nimajo razpisa zunaj?
|
|
RE: borza poslala napotnico 16.6.2007 17:09:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jas sem kar veliko prošenj poslala, na razpisana delovna mesta in kar tko, ko ni bilo razpisa. Vendar sem tja, ko sem kar tko na blef poslala, vsaj odgovor dobila. Ja pošiljam pa tudi prošnjo na delovna mesta, ki ni za mojo izobrazbo, večinoma za kakšno stopnjo nižje. Eh od zavoda pa tko vem, da ni kaj za pričakovat pozitivnega. zato pa jim ker so mi vsaj eno vabilo poslali.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?