|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvič z letalom
15.6.2007 12:07:33   
lejci86
pozdravljene..čez dober mesec grem na počitnice v turčijo.Prvič grem z letalom in me zanima vse glede prtljage?a boreš imeti kovček, koliko lahko neseš, kaj je glede zobnih past,gelov,tablet,..?vse informacije mi bodo dobrodošle....hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvič z letalom
15.6.2007 12:23:37   
kofetek2010
- po navadi je limit za prtljago 20kg po osebi,
- med ročno prtljago je prepovedano imeti razne nože, škarje, ... mislim, da je max. teža 8 kg,
- kozmetiko, ki je ne potrebuješ na letalu je najboljše dat med normalno prtljago in ne ročno, ker jo moraš po novem pakirat v prozorne zipp vrečke (kupiš na letališču),
- zdravila, maskaro, otroško hrano,...  prav tako spakiraš v prozorno zipp vrečko

če se še kaj spomnim ti napišem user posted image  

(odgovor članu lejci86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2007 13:03:17   
Naja31
- tekočina, ki jo imaš med ročno prtljago, ne sme biti v flaškah več kot 100ml, in v prozornih vrečkicah (dobiš na letališču)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2007 13:52:05   
BLAŽIKA
Od kdaj pa so uvedli te vrečke?user posted image Lani še tega ni bilo. Pa kaj to kozmetiko , če jo daš v kufer moraš tudi v vrečke pakirat ali samo tisto, ki gre na avion v ročni? Lani sem imela s sabo na avion tri plastenke 0.5l vode a sedaj je ne smem met ali kako. Kje pa naj najdem 1 deci flaškeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2007 13:53:01   
BLAŽIKA
Ja kako pa je potem z otroško flaško, ki ima not čaj? Pa kaj lahko potem te vrečke na avionu odpreš ali morejo ostati zaprte?

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2007 14:01:12   
Naja31
Blažika,ta pravila veljajo od letošnjega aprila. So varnostni ukrepi  samo za ročno prtljago, ki jih je uvedla EU.
Ja, vode, tekočin, praškov ne smeš imeti. Izjema je umetno mleko za dojenčke, pa še to samo prah, vodo ti morajo dati na letalu. Mislim, da bi tudi čaj bil problematičen. Vrečko lahko potem na avionu odpreš.
Saj na Lj letališču niso tok strogi, ampak problem je, da so zelo strogi na vseh velikih evropskih letališčih.
Mene so ravno prejšnji teden v amsterdamu "iz gat stresli" ker je piskalo ko sem šla skozi rentgen. Me je gospa kar fejst prešlatala.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 15.6.2007 14:02:20 >

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2007 14:40:03   
tejcka
Živjo, tudi mi gremo prvič z letalom. Jest bom vse frutke, mleko v prahu, kašice spokala v kufer, ki bo v spodaj kjer je vsa prtljaga, baje maš lahk v kufru vse to in ne komplicirajo. Le frutke je treba dobr porazporedit, ker sej veš, kufri letijo po zraku in po trdem pristanku se lahk kak razbije........ V ročni prtljagi bom mela pa sam najnujnejše stvari. Ni mi še jasn, kako bom nesla le deci čaja na letalo, ker tamau je včas full žejen.......
Aja, dons mi je ena kolegica povedala, da majo v Muelerju že narejen aptamil, katerega moraš met le na sobni temperaturi, tko da v primeru potovanj ne nosiš s sabo prahu in vode. Če ma otrok ravn obrok, ko je na letalu, naj na letališču ne bi kompliciral (baje so tud ene luknje v zakonu, če je otrok alergičen na navadno vodo pa take, z lepo besedo se pride tud čez carino user posted image .

Pa srečno!!!!!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.6.2007 14:39:03   
Anonimen
- po navadi je limit za prtljago 20kg po osebi, 

Na čarterju zna biti tudi 10 kg, če greš z majhnim letalom. Plus ena manjša ročna prtljaga. Če je gneča in majhno letalo, znajo biti striktni tudi pri ročni prtljagi. Preveri pred potovanjem v agenciji, ki ti je prodala karto.

Otroški voziček se v to ne šteje.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2007 23:03:52   
Balonchy
http://www.adria.si/sl/passengerGuide.cp2?cid=D3EEC5B8-5456-96EB-804B-566582F45E8C&linkid=passengerGuide

(odgovor članu lejci86)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?