Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: do kdaj prilagojeno mleko alegikom 15.6.2007 22:56:48
|
|
|
|
martinuška
|
Mi smo imeli potrjeno alergijo, ko je bila naša stara 2 meseca. In smo dobili Pregomin za dobo 6 mesecev (torej 6 mesecev od datuma odločbe ZZZS), oziroma za 60 škatel (pač kaj pride prej). In smo teh 60 škatel porabili do 7. meseca starosti naše dojenčice. Nato smo imeli še en pregled za alergijo, ampak je na našo veliko srečo nimamo več, tako da recepta za Pregomin seveda zdaj nimamo. Očitno pa je treba po tem, ko porabiš vse iz prvega obdobja, naredit nov pregled, in se na podlagi tega spet odločijo ali da ali ne dati Pregomin na recept.
|
|
|
|
RE: do kdaj prilagojeno mleko alegikom 15.6.2007 23:23:34
|
|
|
|
zima07
|
Do kdaj je potrebno otroku dajati prilagojeno mleko , če je alergik (allernovo ali Progemin)? Kdaj lahko začne uživati riževo mleko namesto prilagojenega? Meni je sestricna, ki ima doma alergika, zadnjic rekla, da ob starosti enega leta...naj me katera popravi, ce ni tako... LP
|
|
|
|
RE: do kdaj prilagojeno mleko alegikom 16.6.2007 23:55:53
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Naš je star 2,5 let in ga še vedno dobiva. Nihče mi ni nikoli omenil, da je kakšna starostna omejitev.
|
|
|
|
RE: do kdaj prilagojeno mleko alegikom 17.6.2007 0:55:53
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pi-kica 1 Naš je star 2,5 let in ga še vedno dobiva. Nihče mi ni nikoli omenil, da je kakšna starostna omejitev. Pri nas je enako,recept za mleko ti pripada dokler je otrok alergičen. Naš bo skoraj tri leta,pa ga še dobiva. Edini problemček je,da ima naš to mleko tako rad,da ga porabiva preden poteče 6 mesecev in ga kupujeva.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?