|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri ležalnik??
29.10.2004 18:27:44   
Annny
Oj,

ker ravno kupujemo ležalnik za našo deklico, me zanima, katere znamke ležalnike imate doma in kako ste zadovoljne z njimi.
Predvsem me zanima stabilnost.
Je v redu, če ima ležalnik zraven kak most z igračkami- kaj pa, če ga nima??
Ima katera tak ležalnik, da ima zraven še funkcijo guganja?? (mogoče na baterije ali kaj takega?)..
Kje ste kupili ležalnike?

Najlepša hvala!!:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kateri ležalnik??
29.10.2004 18:41:22   
kimi
anny od peg perego majo zdej gugalnik ki se sam ziblje samo verjetno je kar drag zraven sodijo igrače in več vrst melodij gugalnik pa lahko uporabiš kot stolček za hranjenje

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kateri ležalnik??
29.10.2004 19:12:58   
Annny
Ja, to je res dobro...2 v 1...stolček za hranjenje + ležanik..:) Hvala, Kimi..

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kateri ležalnik??
29.10.2004 19:46:44   
jagoda
Aquarium Bouncer iz Toysa. Super zadeva. Vibrira in ribice pojejo in se premikajo. Jaz sem nadvse zadovoljna. Adam se zamoti tudi op eno uro. Stal je 59 evrov.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kateri ležalnik??
29.10.2004 20:03:51   
Jančika_
Mi imamo ABC design z mostom, s katerega visijo tri igračke. Meni se zdi vredu. Ni na baterije, ampak ko poklopim "nogice", se mali sam guga v njem. Ima pa še ročaje za prenašat, kar se mi zdi ok, ko ga je treba nest iz ene sobe v drugo.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kateri ležalnik??
29.10.2004 20:13:05   
mehurčica
Mi imamo ABC design(ga ne uporabljamo več kar dolgo)pa mi ni bil všeč, ker tisti igralni mostiček ni šel bolj gor pomaknit-je bil preveč spredaj, tako da se ga David sploh ni mogel dotaknit. Tisti mostiček sem mu pa potem kar dala v voziček in se je potem tam igral z njim.:)

Moja prijateljica je imela za hčerko od Haucka in mi je bil bolj všeč.

Pa-pa:miska:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kateri ležalnik??
29.10.2004 21:04:11   
Jančika_
Ja, to je pa res, da je precej spredaj. No, jaz mu gor obesim malo večje igračke, pa je ravno prav. Mi mostiček tudi uporabljamo še povsod drugje:).

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kateri ležalnik??
29.10.2004 22:19:24   
Pikabu
Mi imamo od Haucka iz Toysa. Ima most z igračkami, guga pa se, če spodnesem nogice. Smo zadovoljni, le na eno stvar nismo bili prej pozorni. Upam, da bom znala tole razložiti, da si boš predstavljala, kaj mislim. Ležalnik je raven. Pri prijateljicah sem videla, da imajo take bolj globoke in dojenček ne more pasti ven, jaz se pa našo kar bojim dati noter, če nisem zraven. Pa na začetku ni bilo fino, ker se je ni dalo dati na bok, mora ležati na hrbtu, da jo lahko privežeš. Sedaj je že v redu, vendar vseeno pazimo, da je v ležalniku takrat, ko je kdo zraven, kljub temu, da je privezana. Če bi še enkrat izbirala, bi bolj pazila, da bi bil globlji.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kateri ležalnik??
31.10.2004 21:10:28   
ana1
Mi imamo čisto preprost ležalnik, brez loka, ima pa pas za pripenjanje. Stolček se lahko da čisto v ležeč položaj in je v obliki lupinice. Čez dan naše detece večinoma spi kar v tem stolčku. Stolček je lahko tudi kot gugalnik.

Imamo lok od TOMYja, ki se potem spremeni v voziček /Tomy multi 6/. Ta lok se lahko primakne k ležalniku, k lupinici, ali pa nad otroka če leži na oddejici.

Imamo tudi stolček Dondolino. Ima več položajev za sedenje in počivanje.Ta polaožaj je malo nagnjen, ne pa dovolj, da bi lahko detece udobno spalo. Je pa uporaben predvsem takrat, ko je otrok buden, da lahko opazuje okrog sebe, lahko ga voziš za seboj po stanovanju.

Vendar pa je tako, da je naše detece najrajši v naročju in so vsi stolčki in ležalniki bolj variante za četrt ure.

lp, :rozica:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.