|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nastavki za bradavice
29.10.2004 16:41:57   
gabri
Sin je star 8 tednov.Dojiva se z nastavki, ker so bile moje bradavice malo vdrte.Zadnje čase po par minutah dojenje se začne jeziti in odklanja dojenje-menda gre za krčke.Ker je dojenje z nastavki malo nepraktično,in mislim da tudi "povleče" manj mleka kot brez in tudi dosti zraka hlasta tako, da potem ima krčke,...V glavnem nastavkov bi se rada znebila pa ne vem kako.Moje bradavice noče, se začne jokat, malo se matrava potem vse opustim in dam spet nastavek.Kako naj si pomagam?

Pa še to:imam nastavke od Chico in sem jim naredila malo večje luknjice, da bo mleko bolj teklo.Zdaj po 2 mesecih dojenja, pa sem opazila, da so nastavki postali ogromni,verjetno je tudi zaradi tega odklanjal dojenje.Nevem ali so se nastvki povečali zaradi večjih lukenj,zaradi prekuhavanja,..?
Zanima me, če se to tudi vam dogaja?Katere nastavke uporabljate in koliko časa uporabljete ene nastavke(preden se vam povečajo, če se vam povečajo?)?
Pozdravček:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nastavki za bradavice
29.10.2004 16:49:07   
BARBARA R.
Žal ti jaz kaj dosti ne morem pomagati.Imela sem Avantove nastavke,vendar sem prenehala z uporabo,ker so me bradavice še bolj bolele.Lahko le rečem,da se niso nastavki nič povečali,sem pa jih sterilizirala v sterilizatorju za v mikrovalovno pečico.

:muca:

(odgovor članu gabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nastavki za bradavice
29.10.2004 16:59:32   
kimi
kupi drugi nastavek spet naredi večje lukne pa če zagrabi boše vedela zakaj jih prej ni če pa ne pa ti priporočam brizganje mleka z ročno črpalko

(odgovor članu gabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nastavki za bradavice
29.10.2004 19:13:19   
viva
Jaz sem imela tudi Aventove, samo sva se dojile samo 14 dni, ker naša :duda: sploh ni hotela vlečt. Smo imeli že v porodnišnici ful probleme. Očitno se je preveč matrala:zmeden: , ker po flaški je pa ful vlekla.

(odgovor članu gabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nastavki za bradavice
29.10.2004 19:49:22   
Mimi*
Tudi jaz sem imela nastavke zaradi vdrtih bradavic in moram priznati,da je res zoprno to uporabljati pa vsakič prati,pa ponoči....
Moja punca je sicer vlekla,ko je enkrat priteklo ampak do takrat sve se pa namučili:(

Potem sem pa počasi začela kar brez nastavkov.
Najprej pri tisti bradavici,ki je bila manj vdrta in je kar nekako šlo,potem pa še pri drugi.
Pa se je kar lepo navadila potegnit bradavico ven.

Mogoče za začetek kupi nove nastavke in poskušaj malega navajati na bradavico,ker bo res težko,če ga boš vedno dojila samo z nastavki.

Upam,da ti bo uspelo!

(odgovor članu gabri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nastavki za bradavice
29.10.2004 21:17:25   
Tejči
Ojla!

No pri meni pa je bilo tako: ko sva se prvič dojili v bolnici na oddelku, mi je bebico dala na prsa sestra in rekla: "s takimi bradavicami pa ne bo šlo dojit!" in mi prinesla nastavek-gromozanski NUK-ov. Pa sem en čas dojila z njim,potem sem nabavla manjše Aventove (dosti boljši), potem pa sem probala brez in je tudi šlo..najboljše!! Sedaj se dojima brez in je super..samo da ni tiste plastike zmes:)- Probaj brez-ne obupaj! Pa vso srečo!

LP, Tea&Mia:sloncek:

(odgovor članu gabri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nastavki za bradavice
29.10.2004 21:36:33   
Anja167
Pa kaj je s temi sestrami? :( Pri meni je bilo podobno, potem sem pa poklicala eno strokovnjakinjo, da jih je malo nap... in istočasno ugotovila, da imam "odlično anatomijo" :bravo:. Seveda se dojimo od vsega začetka brez nastavkov!

(odgovor članu gabri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nastavki za bradavice
30.10.2004 12:01:25   
filipinka
Sama imam ful razbolele bradavice in sem včeraj na Ptuju v lekarni hotela kupiti silikonske nastavke za dojenje. In mi reče tista farmacevtka, da jih nimajo, da mamicam niso všeč. Ne me basat, sem si mislila, če pa vem da jih tiste, ki jih uporabljate, hvalite. no, in potem mi ona proda nek plastičen nastavek, ki ima na koncu dudo. Groza:hudicek: Naj povem, da je to nek hrvaški proizvod, ki je bil uvožen že leta 1997! Tako, da si lahko mislite kaj to je!
Sem si rekla raje malo potrpim, ko pa da dojim s tem-karkoli že to je!
V.

(odgovor članu gabri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nastavki za bradavice
30.10.2004 18:09:21   
Abby
Uporabljala sem NUK nastavke, ker so fino mehki, tudi zaradi vdrtih bradavic, vendar mi je patronažna svetovala, naj čimprej poskusim brez. To sem tudi storila in je bilo vse ok. Menda se z nastavki prej neha dojiti, zato sem jih opustila. Res pa so pomagali oblikovati bradavice, da niso bile več vdrte.

En par nastavkov sem imela nekaj tednov, potem sem si pripravila nove, ampak sem jih kmalu za tem nehala uporabljati.

(odgovor članu gabri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.




Risanke
Michonne RR

Ali otroku vsak dan dovolite, da gleda risanko/e?

Da (56%)

Ne (44%)


Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!