Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Boleče prsi med ovulacijo? 14.6.2007 15:55:10
|
|
|
|
sassy
|
Pozdravljene, mene pa zanima, če se je že kateri zgodilo, da so jo prsi bolele tudi med ovulacijo? Občutek je skoraj zak kot pred , samo še bolj občutljive so. Meni se zdi to full čudno, ker drugih znakov o nimam. Nič nisem "tečna", nimam sluzi-vse to je vedno prisotno. Je pa sedaj po dnevih ravno pravi teden za o. Pa me zanima, če se lahko vsaj mičken veselim, če nama je uspelo Sama se kar prepričujem, da se bo ziher vsak čas ulilo, pa čeprav toliko prej, kar ne upam si upat na , ker je drugače razočaranje preveliko. Pa mislim, da tako nisem edina s temi problemi . LP in veliko uspeha.
|
|
|
|
RE: Boleče prsi med ovulacijo? 14.6.2007 16:53:49
|
|
|
|
TONČI.
|
Ne nisi edina s takim problemom. Mene je od O do M vedno tiščalo, kot nekatere zadnji dan pred M. Ja nekatere imamo pms 14 dni Bogi ostali, kaj čmo. Ampak tako je bilo do prvega poroda. Oz. do prve nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Boleče prsi med ovulacijo? 14.6.2007 17:19:19
|
|
|
|
nu_tella
|
Jaz sucer drzim pesti da vama je uspelo se posebi če se ti je ta bolečin prvič pojvala. Drugač pa mene tudi od O naprej do M tolk boljo prsi. Se posebi leva Drzi se.
|
|
|
|
RE: Boleče prsi med ovulacijo? 14.6.2007 23:29:24
|
|
|
|
po33
|
Ravno se ubadam s tem vprašanjem
|
|
|
|
RE: Boleče prsi med ovulacijo? 15.6.2007 5:09:13
|
|
|
|
Temari
|
Tudi mene prsi bolijo od O dalje - napihnejo se kot baloni in glede na to, da imam F košarico, zna to biti prav problem. Bradavice pa so takšne, da bi lahko komu učko iztaknila . In bohnedaj, da bi se slučajno udarila ali kaj podobnega. Se mi kar solze ulijejo. Ampak ponavadi dan ali dva pred M nehajo boleti ter se vrnejo na "normalno" velikost.
|
|
RE: Boleče prsi med ovulacijo? 15.6.2007 7:59:56
|
|
|
|
Pat74
|
Ravno ta cikel so me prsi od ovulacije pa vse dokler ni prišla tako bolele, da sem mislila, da je z mano kaj narobe, saj me še nikoli niso bolele - bolečina je bila res huda, nisem mogla spat, jest, se normalno gibat ... potem, ko se je pa ulilo, ni bilo o njej več niti sledu in je bilo pravo olajšanje. Upam, da ta mesec postanem in da bo potem vsaj za nekaj časa mir.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.