|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleče prsi med ovulacijo?
14.6.2007 15:55:10   
sassy
Pozdravljene,

mene pa zanima, če se je že kateri zgodilo, da so jo prsi bolele tudi med ovulacijo? Občutek je skoraj zak kot pred user posted image , samo še bolj občutljive so.

Meni se zdi to full čudno, ker drugih znakov o nimam. Nič nisem "tečna", nimam sluzi-vse to je vedno prisotno. Je pa sedaj po dnevih ravno pravi teden za o.

Pa me zanima, če se lahko vsaj mičken veselim, če nama je uspelouser posted image  

Sama se kar prepričujem, da se bo ziher vsak čas ulilo, pa čeprav toliko prej, kar ne upam si upat na user posted image , ker je drugače razočaranje preveliko.

Pa mislim, da tako nisem edina s temi problemi user posted image .

LP in veliko uspeha.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleče prsi med ovulacijo?
14.6.2007 16:53:49   
TONČI.
Ne nisi edina s takim problemom. Mene je od O do M vedno tiščalo, kot nekatere zadnji dan pred M. Ja nekatere imamo pms 14 dniuser posted image user posted image  Bogi ostali, kaj čmo. Ampak tako je bilo do prvega poroda. Oz. do prve nosečnosti.

(odgovor članu sassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2007 17:19:19   
nu_tella
Jaz sucer drzim pesti da vama je uspelo se posebi če se ti je ta bolečin prvič pojvala. Drugač pa mene tudi od O naprej do M tolk user posted image  boljo prsi. Se posebi leva user posted image  

Drzi se.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2007 23:29:24   
po33
Ravno se ubadam s tem vprašanjemuser posted image user posted image

(odgovor članu sassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2007 5:09:13   
Temari
Tudi mene prsi bolijo od O dalje - napihnejo se kot baloni in glede na to, da imam F košarico, zna to biti prav problem. Bradavice pa so takšne, da bi lahko komu učko iztaknila user posted image . In bohnedaj, da bi se slučajno udarila ali kaj podobnega. Se mi kar solze ulijejo. Ampak ponavadi dan ali dva pred M nehajo boleti ter se vrnejo na "normalno" velikost.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu sassy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2007 7:59:56   
Pat74
Ravno ta cikel so me prsi od ovulacije pa vse dokler ni prišla user posted image tako bolele, da sem mislila, da je z mano kaj narobe, saj me še nikoli niso bolele - bolečina je bila res huda, nisem mogla spat, jest, se normalno gibat ... potem, ko se je pa ulilo, ni bilo o njej več niti sledu in je bilo pravo olajšanje. Upam, da ta mesec postanem user posted image in da bo potem vsaj za nekaj časa mir.

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2007 8:36:19   
janney
Dobro jutro punce!

Tudi jaz imam take probleme s temi bolečimi prsi. A pa mislite da ko bomo pa zonosile da nas pa ne bojo, samo če pomislim da se jajčece vgnezdi šele nekje od 6-10 dan potem nas bojo tudi takrat! A ne? user posted image user posted image user posted image

lp

Janney

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.