|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj mislite?
14.6.2007 12:10:00   
Anonimen
Sem naredla romed test pa sta se lepo vidle dve user posted image . Dons sem bla pa pri gin. pa ni nč vidla pa rekla je da sluznica tanka in da to nč dobrga ne kaže. Kaj pa ve pravite? Jutr dobim rezultate krvnega testa pa da vidmo, sam ko se nebi tolk cajt vleku.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj mislite?
14.6.2007 12:14:16   
Anonimen
Evo lahka pogledate slikico testa pa mi poveste svoje mnenje. Zlo bi mi pomagale.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2007 12:14:51   
lin
Pozdravljena.
Ko sem jaz zanosila me je sestra  naročila na pregled ( pomotoma ful hitro,ker ponavadi naročajo za prvi pregled v 8 tednu)in se tudi ni nič videlo,pol sem pa morala priti nazaj čez 14 dni in se je že lepo vidlo,tako da upanje še obstaja.Zdaj imam triletno punčko.
Srečno in držim pesti da boš tudi ti srečkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2007 12:29:09   
Anonimen
Mhmmm.Mal me skrbi izjava zdravnice.Ker pri njej pa je le ziher.Počakaj na teste,pa boš videla,na čem si.Mislim pa,da romed brez nosečniškega hormona ne bi smel biti lažno pozitiven.

Vse dobro ti želim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.6.2007 12:30:47   
Anonimen
Sm pogledala tud test-jaz vidim sam eno močno črtico-mislim,da kontrolno.Če je že tud druga,je blaga.In imašš še mal nosečniškega hormona.Tak,da upanje še obstaja...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2007 12:32:33   
Pingvinčica
Tudi jaz vidim samo eno črtico. Žal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.6.2007 12:34:19   
Anonimen
Res je da se prek slike slabš vidi. Ampak zagotavlam da sta dve sm pokazala ginekologinji pa je rekla da sta lepo vidne dve.

(odgovor članu Pingvinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.6.2007 12:38:07   
Marogica
Jaz vidim drugo črtico, sicer zelo, zelo blago...Počakaj na krvni test...Upam....zateuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.6.2007 12:43:13   
Mbee
jst sm imela tud tkole vidni dve črtici pa sm srečka nosečka tko da je upanje verjemi mi!!! držim pesti da bo krvni test pozitiven!!!!!user posted image user posted image user posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
14.6.2007 12:43:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.6.2007 12:57:42   
nizy
Jaz sem isti test naredila ko naj bi bila nekje 10 dni noseča ,pa mi je isto pokazal ,jaz sem tudi pri sebi nekako opazila user posted image , drugi pa niso bili tega mnenja .Test sem naredila preden sem šla slikat gleženj,zaradi previdnosti.Slikat sem šla ker mi ni nihče potrdil, da so to prave črtice a ja tud CLEAR BLUE TEST NI POKAZAL PLUSKA ISTI DAN.Čez par dni pa je user posted image  izostajala .Po dveh dneh izostanka test baby chek pokaže user posted image prva sicer slabše vidna druga normalno temna .Ker sem šla slikat . pa takoj panika ,grem k svojem G pri 3 tednih pa pravi da se slabo vidi , da pa se nekaj dogaja .Od takrat user posted image zaostaja  že 2 tedna , jutri imam ponovni pregled .  Se oglasim,  aha  zdaj naj bi bilo 5t.Pri drugi user posted image so pri 5t že potrdili user posted image .

Mal sem na dolgo in široko napisala , upam da ti kaj pmagalo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.6.2007 13:18:43   
Naty*
Ne sekiraj se še... če sta dve črtici potem je to dober znak. G pa tud ne more tolk hitro rečt kaj se dogaja. Šele v 5 T ponavadi sigurno potrdijo. Držim pesti, da bo user posted image ...

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.6.2007 13:52:40   
Sash
Ko sem sama delala test mi je enako pokazal in nisem bila sigurna kaj je. Tes sem čez čas ponovila pa mi je enako pokazal in žal nisem bila noseča. Upam, da ti si in da boš uživala v user posted image .
Pa srečno.
Sash

Na svetu sem zato, da ljubim in ne sovražim!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.6.2007 23:50:35   
po33
JAZ PA MISLIM,DA JE +.Lepo se vidi tudi 2. črtica,čeprav blago.Tako je meni kazal Clearblue,naredila sem ga,še predno mi je izostala M.potem sem morala še na krvnega,ker g. ni nič videl.Zanosila sem dvojčka.Javi nam,veliko srečeuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.6.2007 0:47:42   
Anonimen
Tudi jaz sem imela blago črtico, pa sem srečka nosečka... Upanje obstaja user posted image

(odgovor članu po33)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
15.6.2007 15:06:00   
Anonimen
Dons bi mogli bit rezultati krvnega testa pa še nč niso dobl izvidov. Tak da v pondeljek zvem. Uf kak se to doooolgo vleče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
16.6.2007 7:17:51   
amaya
ursus, kar pogumno. 9 mesecev boš morala nestrpno čakati, da boš lahko končno majhno štručko crtala....jaz mam pa G komaj čez mesec, pa sem že čisto nestrpna...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

bolezen
riba5

pri kerem mesesu je vaš dojenček dobil prvo bolezen npr

1 m (15%)

2m (5%)

3m (10%)

4m (8%)

5m (6%)

kasneje (55%)

Število vseh glasov: 184

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!