Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pozdravljeni nova sem 14.6.2007 22:22:08
|
|
|
|
no pa smo tu
|
ooooo Najlepša hvalaaaaaa vam za tak sprejem res fajn od vas res hvala vam za prijaznost
|
|
|
|
RE: Pozdravljeni nova sem 14.6.2007 22:23:57
|
|
|
|
sonček33
|
ej večina naj se tu z enim samim namenom - imeti oporo, podporo in dobiti kakšno fajn informacijo, ki nam pomaga do cilja. In seveda, da dajemo vse to tudi nazaj. Dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Pozdravljeni nova sem 14.6.2007 23:40:39
|
|
|
|
po33
|
Pridružujem se majrim,dobrodošla-sem tudi sama nova . VELIKO SREČE
|
|
|
|
RE: Pozdravljeni nova sem 15.6.2007 0:21:05
|
|
|
|
poki5
|
Hojla, tud jaz sem med novinkami. Do sedaj sem ugotovila da je tole ena boljših zadevic. Take topline in pozitive še nisem srečala. Želim da nam vsem v najkrajšem času uspe zagledati , pa da bo kitajsko leto pujska kaj pomagalo da bomo kmalu srečke . Pozravček
|
|
|
|
RE: Pozdravljeni nova sem 15.6.2007 19:54:13
|
|
|
|
Lolypop
|
Pozdravček vsem. Že kakšno leto berem vaš forum in sem našla veliko dobrih nasvetov. Tudi jst sm srečka nosečka in sem se vendarle odločla, da se registriram in kaj napišem.
|
|
|
|
RE: Pozdravljeni nova sem 17.6.2007 18:03:28
|
|
|
|
mojcej77
|
Tudi jaz sem med frišnimi, pa odkrivam, kako fajn je tuki gor. Veselim se, da karkoli bo, kakršnakoli že bo najina pot, imava še podporo tuki gor. To ogromno pomeni. Zato že vnaprje hvala, punce! lp, m
|
|
|
|
RE: Pozdravljeni nova sem 17.6.2007 19:30:16
|
|
|
|
Katja271
|
Dobrodošle vse tanove in tafrišne Želim vam, da ne boste dolgo ostale na tem forumu "Želimo si novega člana", ampak da se boste kmalu preselile med srečke nosečke !!! Tudi sama nisem dolgo prijavljena na forumu ( šele drugi krog), ampak sem tud čist notr padla - od RR sem postala čist zasvojena . Ko je pa tako fajn delit svoje misli in občutke s takimi, ki imamo iste interese . Nič, punce, navijam za čimveč marčevskih dojenčkov!! PS: Mojcej77 - čestitke za poroko!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?