|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pozdravljeni nova sem
14.6.2007 22:22:08   
no pa smo tu
ooooo Najlepša hvalaaaaaa vam za tak sprejem res fajn od vas res hvala vam za prijaznost

(odgovor članu BEJBI T.)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.6.2007 22:23:57   
sonček33
ej večina naj se tu z enim samim namenom - imeti oporo, podporo in dobiti kakšno fajn informacijo, ki nam pomaga do cilja. In seveda, da dajemo vse to tudi nazaj.
Dobrodošla.

(odgovor članu no pa smo tu)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.6.2007 23:40:39   
po33
Pridružujem se majrim,dobrodošla-sem tudi sama novauser posted image user posted image user posted image .
VELIKO SREČEuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.6.2007 0:21:05   
poki5
Hojla, tud jaz sem med novinkami. Do sedaj sem ugotovila da je tole ena boljših zadevic. Take topline in pozitive še nisem srečala.
Želim da nam vsem v najkrajšem času uspe zagledati user posted image  , pa da bo kitajsko leto pujska kaj pomagalo da bomo kmalu srečke user posted image .

Pozravček

(odgovor članu BEJBI T.)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.6.2007 19:54:13   
Lolypop
Pozdravček vsem. Že kakšno leto berem vaš forum in sem našla veliko dobrih nasvetov. Tudi jst sm srečka nosečka in sem se vendarle odločla, da se registriram in kaj napišem. user posted image

(odgovor članu poki5)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.6.2007 18:03:28   
mojcej77
Tudi jaz sem med frišnimi, pa odkrivam, kako fajn je tuki gor.
Veselim se, da karkoli bo, kakršnakoli že bo najina pot, imava še podporo tuki gor. To ogromno pomeni.
Zato že vnaprje hvala, punce!

lp,

m

(odgovor članu Lolypop)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.6.2007 19:30:16   
Katja271
Dobrodošle vse tanove in tafrišneuser posted image Želim vam, da ne boste dolgo ostale na tem forumu "Želimo si novega člana", ampak da se boste kmalu preselile med srečke nosečke user posted image !!!
Tudi sama nisem dolgo prijavljena na forumu (user posted image šele drugi krog), ampak sem tud čist notr padla - od RR sem postala čist zasvojena user posted image . Ko je pa tako fajn delit svoje misli in občutke s takimi, ki imamo iste intereseuser posted image .

Nič, punce, navijam za čimveč marčevskih dojenčkov!!

PS: Mojcej77 - čestitke za poroko!!

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.6.2007 21:57:36   
tamala_82
ooooo koliko vas je ta "frišnih" user posted image user posted image user posted image user posted image DOBRODOŠLE MED ČVEKAMI!! The more the merrier user posted image user posted image user posted image

Držte se punce pa veliko user posted image   user posted image !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katja271)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?