Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 16.6.2007 22:14:46
|
|
|
|
purple
|
Moj pravi "kakršen nos takšen ponos" (ima velik nos ).
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 17.6.2007 10:19:25
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ona tamala ćeprav imam občutek da je vsako leto večja ona tavelik ćeprav se mi zdi da je vsako leto .......
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 23.6.2007 20:00:38
|
|
|
|
Teja N
|
Muca in korenjak.
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 31.7.2007 18:31:25
|
|
|
|
tadejat
|
KOSMATULJAPA FILIP
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 31.7.2007 18:32:59
|
|
|
|
tadejat
|
Sorči pozabla sem presledek KOSMATULJA PA FILIP
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 31.7.2007 18:50:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz njegovemu pravim "pičmuha", on pa za mojo nima posebnega vzdevka.
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 1.8.2007 8:59:23
|
|
|
|
Angellina
|
Tko pogovorno jaz vedno uporabljam izraza fonzl in frčafela. Pred in med seksom, pa nikoli, ker bi me minilo do vsega. Si predstavljate, da se sklonim nanj in mu rečem: zdej bom pa vzela tvojega fonzla iz hlač! Al pa on men: draga razpri svojo frčafelo . Bi nabrž zbežala
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 1.8.2007 11:43:23
|
|
|
|
Anonimen
|
moj mu pravi "kača eno-oka" , moja je pa mucka, tamala...
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 1.8.2007 11:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
žemljica in kifelj
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 1.8.2007 12:26:14
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Charli pa Claudia, joški so pa Pipi in Kuku. Uf,...sam že dolg jih nisva tko imenovala, to je blo že kr neki časa nazaj.
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 1.8.2007 19:55:08
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček Luli in lula . Sedaj, ko sem to napisala se šele zavedam kako butasto se sliš . Me veseli, da nisva edina s temi imeni.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 1.8.2007 20:06:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Tko pogovorno jaz vedno uporabljam izraza fonzl in frčafela. Pred in med seksom, pa nikoli, ker bi me minilo do vsega. Si predstavljate, da se sklonim nanj in mu rečem: zdej bom pa vzela tvojega fonzla iz hlač! Al pa on men: draga razpri svojo frčafelo . Bi nabrž zbežala Midva pa nimava imen Ne vem sploh zakaj bi jih imela k mu ne razlagam zdej bom pa v roke ga vzela pa....zagrabš pa je
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 1.8.2007 20:07:24
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Mi2 tut nimava imen. Grem zdejle leksikon imen poiskat, da najdem ime, ki bi mu pasalo !
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 1.8.2007 20:42:43
|
|
|
|
komarka
|
js njegov penis skos kličem s kakšnimi imeni. vsak dan dobi vsaj kasnega. je bil ze vsesorte: surfer,korenjak, ... edin misko je veckart, moja pa miska. ...ampak to zato ker je njemu to ful zabavno in se dost nareziva zraven. Enkrat je bil ful siten k je prsu lacen domov in me vprasal kaj mam za jest, sem mu rekla, da sem eno zemlco pa mal masucka To se mi zdi ful dobr da se clovek lahko heca. V resnih situacijah se mi zdi pa zlo pomembno, da je penis penis in vagina vagina itd. in da ne slepomismo.
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 1.8.2007 20:43:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: komarka V resnih situacijah se mi zdi pa zlo pomembno, da je penis penis in vagina vagina itd. in da ne slepomismo. V kakšnih resnih situacijah?
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 1.8.2007 20:44:56
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Grem zdejle leksikon imen poiskat, da najdem ime, ki bi mu pasalo ! Ti lahk pomagam? Poimenuj njegovega fonzlna sneguljčica, tvojo frčafelo pa Špančeva Micka
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 1.8.2007 20:47:47
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 V kakšnih resnih situacijah? Takrat ko obvestiš urgenco, da se ti je penis zataknil v vagini in da ga ne dobiš ven
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 1.8.2007 20:53:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina IZVIRNO SPOROČILO: karin24 V kakšnih resnih situacijah? Takrat ko obvestiš urgenco, da se ti je penis zataknil v vagini in da ga ne dobiš ven aha
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 1.8.2007 21:54:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Njegov: pšečnica, moja:kombanj, ker me večkrat zafrkava, da se zarad ene pščenice že ne splača užigat kombanja...
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 2.8.2007 11:48:41
|
|
|
|
Nasy
|
midva nimava posebnih imen, eni ste pa dobri
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 2.8.2007 14:49:50
|
|
|
|
Anonimen
|
moja je Đomfa, njegov pa Rambo.
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji imenujejo 2.8.2007 16:35:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Finka & Mutec
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?