Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj s seboj na morje - 6 mesečnik 13.6.2007 21:46:12
|
|
|
|
eya
|
Tule je podobna tema, predvsem odgovori na tisto vprašanje, kaj je nujno potrebno vzet sabo na morje.
|
|
RE: kaj s seboj na morje - 6 mesečnik 14.6.2007 9:30:34
|
|
|
|
lunca2
|
OOOOO AKŠ kje si ti neč te ni vidit ne tle te ne najdem na RR. In kako kej drugače ?
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: kaj s seboj na morje - 6 mesečnik 14.6.2007 10:31:57
|
|
|
|
AKŠ
|
ooo čau...ne govor....služba, služba, služba in še 1x služba....sej sm skor skoz tam ko pa pridem domov sem pa tolk lena, da se mi res nikamor ne da... kako pa kaj ti? še malo a ne?
|
|
RE: kaj s seboj na morje - 6 mesečnik 14.6.2007 10:51:41
|
|
|
|
lunca2
|
Aha si kr v službi, pridna to nas še čaka. Drugače sem dobro, že pridno odštevam dneve. Ja še malo, še 8 dni. Me je kr malce strah poroda veš.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
slovensko/tuje/unikatno imecattKakšno ime ste / ali boste / imate željo izbrati vašemu otroku?slovensko ime (
78%)
tuje ime (
10%)
unikatno ime (
12%)
Število vseh glasov: 67Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!