|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za moderatorko
13.6.2007 21:16:29   
Anonimen
ne vem zakaj mi temo zaklenete, da ne morm tam niti napisat da nimam več tiste stvari, pol mi pa folk piše k ne ve, sori k zame to ni oglaševanje.
mi je kšn seznam vozičkov velik bolj sporen. so pa tle same ferme povsod pol je treba vse zaklent, mislm sej je to tut oglaševanje pa če so clo linki zravn od trgovin, halouser posted image  in ne vem kaj je blo pri meni tolk narobe, a mogoče beseda podarim al kaj, če je tko povejte, da si kej novga zmislm za drugič. je zlo težko tle eno temo najdt da ne bi kere ferme omenjala, sam ne vem, očitno to ni omembe vredno. drugič bom naredu spletno stran prlimal slikce, dal tle linke pa bo ok al kakouser posted image  al sam zase ne smeš pisat, trgovinam pa lahko delaš reklamouser posted image  oglaševanje pa ni če ti trgovino napiše pa ceno pa kdaj je akcijauser posted image
kr zbrište zdj, sam če bote, bote vsaj prebraluser posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 13.6.2007 21:24:27 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za moderatorje
13.6.2007 21:23:33   
Anonimen
Obrni se na Nyah, ki je moderatorka tega foruma, preko ZS.

Hvala!

LP, Ribica

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2007 22:01:13   
Jerneja_
Zaklenjena tema je bila premaknjena na dobrodelnost.

Jerneja RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2007 22:12:13   
Anonimen
po toči zvoniti je prepozno, pove to kaj komuuser posted image

(odgovor članu Jerneja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2007 22:14:30   
Jerneja_
Spoštovani, Duc.20 na O portalu sem napisala, da se opravičujemo za nevšečnosti, ki so nastale pri vaši objavi, da podarite voziček.

Glede opravičila pa mislim, da je bolje pozno, kot nikoli.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav,

Jerneja RR

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 13.6.2007 22:15:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2007 22:45:31   
Nyah*
Kot moderatorka se iskreno opravicujem za storjeno, nisem imela namena nikogar uzaliti ali delati kakih razlik, pri vseh bi ravnala tako in ne le pri vas.

LP

(odgovor članu Jerneja_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2007 22:52:56   
Anonimen
pri vseh, zakaj je pa pol tuki tolk tem k se razne znamke pa trgovine oglašujejo odklenjenihuser posted image

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2007 22:55:49   
Jerneja_
Prosila bi vas, da moderatorki na ZS pošljete linke tem za katere menite, da so neupravičeno odprte in ki za vas predstavljajo reklamo.

Jerneja RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2007 22:57:13   
Nyah*
Sem vam pisala zs, povem pa se tole: ne dovolimo prodaje, reklame,...., izmenjava mnenj pa je poanta tega foruma, kajne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2007 23:07:23   
Anonimen
a sem slučajno prodajal, reklame nisem delal. če se pa mal po forumu pogleda so pa večnoma same reklame...škoda besed. če se tko pogleda je vsaka tema ki omeni fermo oz. trgovino reklama.
ni poanta izmenjava mnenj če temo zaklenete, ne vem zakaj ste tle zaklenil pol pa odklenil, res ne.

< Sporočilo je popravil duc.20 -- 13.6.2007 23:13:25 >

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.6.2007 23:26:34   
Wahoo RR
Zadeva je zelo preprosta...

Glede na to, da sem moderatorka na omenjenih forumih :

-Vse kar se podarja na celotnem forumu - paše na dobrodelnost.

-Svoj forum imajo živalce, zato piše Živali iščejo nov dom. Tam so teme odprte, dokler niso živali oddane oz. po 30 dneh, če se oseba, ki oddaja ne javi in ne sporoči ali je žival že oddana. Kdorkoli prodaja žival na tem forumu je tema brisana.

Zbiratelstvo pa je zopet namenjenu prav temu, zato se objav tam ne piše. Brišejo se objave, kjer ljudje prodajajo sličice itd.

Glede na to, da ste oddajali voziček, bi pač temo odprli na pravem forumu - dobrodelnost.

Nyah se je pa tudi opravičila za nesporazum.

Mirno noč želim...

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 13.6.2007 23:32:45 >

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.6.2007 23:28:07   
Anonimen
škoda ker ne dojamete kaj hočm povedat.

(odgovor članu Wahoo RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.6.2007 0:26:45   
Anonimen
Ce bi brisali imena firm na tem forumu (ali otroski opremi), potem tega foruma ne rabimo. Ce zelis mnenje o dolocenem izdelku, moras povedat, kateri izdelek mislis, kajne?

Enako velja za otrosko prehrano, Lepoto in modo, ...... In v cemu je point foruma?

Sicer je pa to ze itak offtopic in se tele teme ne tice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
14.6.2007 9:39:02   
Anonimen
js tut tko mislm zato pa ne vem zakaj nekaterim pol brišete in zaklepate, ne mislm zdej sebe, tut drugim to počnete, pol dejte vsem če je tko, ne sam enim, če eni ne smejo imena od firme napisat zakaj bi ga pa drugi loh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.