|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali morajo v kopalnici nujno biti ploščice po...
13.6.2007 19:46:47   
muki1
....steni?
Ker jaz bi imela talne ploščice, potem pa pobarvano steno..ali samo do polovice stene. Zdaj mi pa vsi tupijo, da mora biti kopalnica obvezno cela oblečena v ploščice user posted image .
Imam okno, imam prezračevalni jašek, kamor bomo vgradili ventilacijo, pa tudi za dobro izolacijo bo ustrezno poskrbljeno. Saj konc koncev, tudi fuge lahko plesnijo, če se že gre za vlago.... da bi pa po ploščicah prah brisala... A TO DEJANSKO KDO DELA user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil muki1 -- 13.6.2007 19:47:31 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali morajo v kopalnici nujno biti ploščic...
13.6.2007 19:59:22   
2 Sraki
Nevem no, jaz si ravno ne predstavljam, da ne bi imeli povsod ploščic. Pri nas je savna v kopalnici vsak večeruser posted image . Tako po ploščicah vse naokoli voda dobesedno teče. Kaj pa bi to naredilo s steno pa nimam izkušenj. Vem le to da je iz fug preprosto spraviti stran plesen, iz stene pa se mi zdi, da precej težje, pa še večja površina je.

Kar pa se tiče estetskega vidika, pa se strinjam s tabo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2007 19:59:45   
amalija
sploh ni nujno... Sploh pa, kaj te briga, kaj delajo drugi, naredi tako, kot ti je všeč...

Meni je super t.i. pralna barva - se lahko zmoči in jo čisto preprosto lahko obrišeš. LAhko daš ploščice samo tam, kjer imaš tuš/kad, drugje pa ne - saj po moje jih drugje sploh ne rabiš user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2007 20:57:12   
Anonimen
Zakaj že?
Jaz komaj čakam, da bomo rihatli novo kopalnico, da ne bom imela ploščic okoli in okoli...še dobro, da jih še na strop ne tlačijo user posted image

(odgovor članu amalija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2007 20:57:56   
nanica
muki, mi imamo leseno hišo in imamo ploščice samo do višine geberita, naprej pa les

po kresi se dan obesi

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2007 21:05:43   
corfu
Dandanes je prej zastarelo to, da so ploščice do stropa. Moj znanec ima po tleh ploščice in nekje do višine pasu po steni, naprej ima steno kontrastno pobarvano glede na ploščice. Meni je zelo všeč.

Uživaj življenje...

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2007 21:30:14   
BLAŽIKA
eni je super t.i. pralna barva - se lahko zmoči in jo čisto preprosto lahko obrišeš. LAhko daš ploščice samo tam, kjer imaš tuš/kad, drugje pa ne - saj po moje jih drugje sploh ne rabiš

ja točno in sedaj še imaš vse te lepe barve pralne da nimaš kaj za študirat. Tudi mi nebomo dali ploščic do konca, ko bomo seveda tako dalečuser posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2007 21:54:00   
Anonimen
Mi2 imava ploščice le na tisti steni kjer je kad.Drugje pa si lepo poštriham vsake tolko časa kako r hočem.Ploščice bi pa mogla gledat nonstop ene ta iste.In na stropu imava bel opaž.

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.6.2007 8:30:18   
honey
Midva sva pa dala ploščice do stropa po celi kopalnici, ker mi gre ravno to na živce, da so samo nekje do polovice stene, potem pa nič naprej. Ker to sem gledala 25 let, ko sem živela pri starših. Takrat se je to delalo tako in meni osebno ni všeč. Ravno tako mi tudi v kuhinji niso všeč ploščice po steni, ker se mi zdi, da stojijo nekje v zraku in nekako ni zaključeno. Je pa odvisno seveda od okusa vsakega posameznika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.6.2007 8:45:42   
Anonimen
ne nimamo ploščic do stropa v kopalnici. smo pri tušu so do stropa, drugge pa do višine geberit kotlička.

v wcju so pa samo zadej za vcjem pa pri lijaku

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.6.2007 8:46:52   
žmož
mi nimamo ploščic do stropa-imamo ful razgibano postavljene in jaz sem čist zadovolnja z njimi. >Vsaj zaernkrat!

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.6.2007 8:51:28   
mišk
Ja kaj te pa drugač cenej pride? K ploščice znajo bit svinjsko drage + še polaganje!

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.6.2007 9:46:55   
Saša27
Sem videla pri kolegih, imajo po tleh ploščice in tam kjer je tuš, tudi po stropu tuša, drugje po steni pa lakirano, pa noro fajn izgleda, je ful topla kopalnica, res lepo.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.6.2007 18:53:55   
Anonimen
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Pikec0 RR -- 17.6.2007 21:08:42 >

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.6.2007 20:08:09   
muki1
Pikec0, ti čarovnica user posted image , kako si vedela, da hočem tako barvo dat na steno, kot je na prvi sliki?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.6.2007 20:28:59   
natasarobi
Ni nujno, da imaš ploščice po celi kopalnici. Obstajajo posebne barve, ki so prav za vlažne prostore.

No, tam kjer je voda - kad, tuš kabina, bide, umivalnik pa se mi vseeno zdi, da je fajn, da so ploščice.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.6.2007 22:02:46   
Anonimen
upam da maš ornk svetlo kopalnico, ker če ne bo kar zamorjeno (razen če je kombinacija s svetlimi ploščicami).

Aja tist pa čutim na vodi user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
14.6.2007 22:55:40   
rija
muki, pridi si v živo pogledat, kak zgleda čudna kopalnicauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.6.2007 21:07:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pikec0, ti čarovnica user posted image , kako si vedela, da hočem tako barvo dat na steno, kot je na prvi sliki?

kaj ti je postala všeč barva moje dnevne? user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
22.6.2007 17:55:51   
pikapolona2
nujno ne dat ploščice po vseh stenah....men se zdi ko pridem v tako kopalnico da sm v mesnici.user posted image user posted image

Tud meni je moj neki o tem sanjal pa sm ga s predračunom in prihrankom zaradi manjše kvadrature ploščic prepričala zlo hitr...gorenc kaj češuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.6.2007 10:40:44   
*ajetam*
nee nikakor ne!
ne poslušaj drugih! naredi, kot si sama želiš. midva bova imela tudi ploščice samo po tistem delu, kjer bo bajna. na drugi strani pa ne.
samo ne smeš pobarvat z obično barvo za steno.
verjetno bi bila pralna barva super...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.6.2007 22:26:14   
MINEJA
Včasih so se delale ploščice kar po vsej kopalnici - do stropa, kar pa izgleda za moje pojme kot v klavnici in mesnici ... dandanes pa to ni več "in" ... Mi nikakor ne bomo imeli do stropa - niti vsepovsod!!!Samo tam kjer je res nujno potrebno ...

LP!

Tinaj 7.2.2004, Vid 18.10.2006
Mi se imamo radi, radi, radi ...

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Dobri možje
Admin

Kateri "dobri mož" obišče vašo družino in obdari vaše otroke?

Božiček (20%)

Miklavž (28%)

Dedek Mraz (7%)

dva od naštetih (30%)

vsi trije (13%)

noben (3%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!