|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA MALIKO - ali pa če katera druga ve - zimsk...
29.10.2004 10:50:35   
mala Zala
Živjo!

Sem zasledila v enem starem postu, ko je ena spraševala za zimsko vrečo, da si ji napisala, da imajo v Emporiumu zv po 8500. Kakšne pa so? Ali so iz pralnega materiala oz. iz kakšnega mat. so?

Danes se odpravljamo po nakupih, pa me zanima...

Hvala in lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.10.2004 11:16:21   
ZARA
ojla...Eduscho ima vrece

http://eduscho.at/

ne vem ce link dela

papa

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2004 11:20:56   
mehurčica
Zara, to si mislila?:http://www.eduscho.at/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/at/-/EUR/TdAtBrowseCatalog-Start?CategoryName=phase_1&Entry=nlpopup

Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2004 11:21:15   
ZARA
matr se 1x...

http://eduscho.at/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/at/-/EUR/TdAtBrowseCatalog-Start?...

Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2004 11:22:33   
ZARA
ja matr... hvala Mehurcica...men ne dela NIC!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2004 11:32:21   
kimi
majo v h&m tud spalne vreče

Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2004 15:52:49   
Urša
Zimske vreče, ne spalne.:)-

Neposredna povezava do sporočila: 7
29.10.2004 16:43:37   
romy23
Mi smo kupili vrečo v mathercare-ju emporium. Dali smo cca 10.000,00 sit.

http://www.mothercare.com/bin/venda?ex=co_wizr-xapian&xptpl=wz_xapian_productlist&bsref=mothercare&layout=toplevellayout&searchfld=&searchpage=&searchinvt=1&searchstry=1&searchlike=1&itemsperpage=8&srchopt=V,C&threshold=10&C=puscosytoes&x=0&y=0&orderby=MC&xpcache=1&bklist=icat,5,shop,shooutabout,outpushchairaccessories,puscosytoes

Na tem naslovu si jih lahko pogledaš.

lp romana

Neposredna povezava do sporočila: 8
29.10.2004 18:24:31   
malika
Malo sem pozna :ups: ja imajo jih v Mothercare in sicer dve vrsti.Jaz sem vzela tisto cenejšo (6.500 ), ker mi druga ni šla v voziček. Barve pa do samo črna in temno modra.Material pa je pralni bombaž, polnilo pa umetno.
Si jo že kupila?

Neposredna povezava do sporočila: 9
29.10.2004 19:49:42   
SANDY
Jest mam spalno vrečo iz C&A sicer ni ta debela, je pa, če rabiš ti jo podarim, ker mi dela gužvo v omar ;)! Je pa št. uf po moje 68. če se ne motm. Ne morm zej pogledat k tamala spi-jo mam v njeni sobi.

:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 10
29.10.2004 19:50:56   
SANDY
eh...sandra preberi predn napišeš:hudicek:...sem misla da to vrečo k je za spat u postlci in ne za v vozk! Te za vozk pa nimam :ups:

Neposredna povezava do sporočila: 11
30.10.2004 0:39:08   
mala Zala
Hoj, punce!

Šele zdele sem uspela do rač. prit. Smo kupli vrečo Mothercare - cca. 10500 SIT - gre fajn na voziček Peg Perego Pliko (luknje so narejene tako, da se da pritrditi), tako da če katero zanima... Če pa je še fajna za uporabo (če je topla), pa še poročam, če bo katero zanimalo.

Sandy, hvala ti stokrat za prijaznost in ustrežljivost. Bo verjetno kateri drugi prav prišla vreča za spat, mi jo pa že mamo. Še prav vesela sem bila, ko se ji prvo noč ni okrog zasuknila, zdaj pa je že pošinla kako se da obrnit na trebuh:grrr: in ob cca 2h bo gospodičnica že na trebuhu in me klicala....

Majo pa v Mothercarju še nekaj stvari s popustom, samo je res, da je že bolj kot ne vse pošlo. Majo pa še pižamce po 3 skup pakirane za 1990 (ful srčkane), samo le še majhne številke. Za novorojenčke in take do treh mesecev. Teh so imeli pa še kar nekaj. Če katera rabi, se ji po moje splača it pogledat.

Hvala za nasvete in lahko noč:kuza:!

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?