|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zelo sem bila šokirana ...
29.10.2004 10:06:13   
miša1
Včeraj sva imeli z mojo punčko posvetovalnico in cepljenje pri 2 letih. No to je bilo vse ok.

Pogovarjali sva se z eno mamico, ki je tudi čakala v čakalnici. In saj veste, beseda da besedo.

Pred nekaj dnevi je začela zopet delat po enoletnem por. dopustu. In veste, kaj ji je rekel šef:
"Takšne ženske, ki so doma eno leto na por. dopustu, jaz sploh ne bi vzel nazaj v službo, ampak bi jih takoj vrgel na cesto" Dela pa v zelo znani slovenski firmi (trgovinski).

Bila sem skoraj brez besed. Ne morem razumeti, da so lahko tako nečloveški.:grrr::grrr::grrr::grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.10.2004 10:14:58   
tina.nika
Ej človek bi jih iz hlač stresu:hudicek::( Sej sploh delodajalec nič ne plača ko si na porodniški, razen regresa? To je lahko samo dec reku.!:hudicek:

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2004 10:15:00   
mammika
Ja se odgaja in vedno več bo tega,čeprav vsi zatrjujejo ,da pri njeh se pa to že be dogaja.Mislim groza res......
:grrr::grrr:

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2004 10:19:04   
Anonimen
eJJ Miša.takim gre samo za kopičit denar,za drugo jih ne briga:grrr::grrr::grrr:Bolj ko imajo polne žepe bolj so srečni.Saj je meni tudi glavna sestra bolnišnice ob vrnitvi iz porodniške za dobrodošlico izjavila:"da si ne bi nikoli več dovolili privoščit porodniškega dopusta!":grrr:

(odgovor članu miša1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2004 10:26:35   
kimi
moški:grrr::grrr::grrr:nekateri so pa res pametni

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2004 10:39:08   
ZARA
oj misa1...
ma ja... verjetn je pozabu da je njega tud zenska rodila,al ga je kdo drug :zmeden2:???????
Bedno...

jav se kej!!!

paapaa:rozica:

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2004 10:44:07   
anaj
Jaz sem vedno šokirana, ko slišim kaj takwga. Kolegica se zaradi tega boji zanositi. pa tako si želi otroka.:zmeden2::((:duda:

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.10.2004 14:00:02   
ninca
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.10.2004 14:00:30   
ladeja76
Res ni vredno besed!:((:((:((

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.10.2004 14:06:22   
KatjaP
Bom delila še svojo izkušnjo.
Zaposelna sem bila za določen čas, z možnostjo podajšanja. Med tem časom sem zanosila, podjetje pa se je razširilo na 7 dodatnih zaposlenih. Šefu sem povedala 1 teden pred iztekom pogodbe, da sem noseča (nosečnost je prišla nepričakovano niti planirala je nisva, ampak je bila pa zaželjena). In mi je šef rekel, da mu ne bom strošek v podjetju zaradi moje porodniške, tako da sem v enem dnevu predala svoje zadolžitve, pospravila in šla.

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.10.2004 14:08:41   
Anonimen
KatjaP to je za prijavit ali pa za dat v javnost:(:grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu miša1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.10.2004 14:30:19   
miša1
Se strinjam z nevo6.:bravo: Saj so ti anonimni telefoni za začetek.

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.10.2004 14:45:07   
Annny
Kako žalostna je realnost, kajne...naj potem ne govorijo o nizki rodnosti Slovenk..:grrr:

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.10.2004 15:20:58   
SANDY
Ej, tud jest sm slišala prek enega sodelovca, da je en o men za mojim hrbtom govoru, da kako lahko delam po sedem ur-bom začela s 1.11. Da on je mel tud otroke pa niso tako delal..
Mene razpizdi sam ta zahrbtnost!!!

:sloncek: važn da je vikend-da bom celo 3 dni zej doma :bravo:

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.10.2004 15:28:51   
Alexandra
Jah Sandy, saj veš kaki so tile deci, s katerimi delaš. Sami zahrbtneži, noben nima tok j... da bi ti u fris povedu kaj ga moti. Pa saj po zakonu delaš 8 ur, saj si s tem ti prikrajšana, če delaš krajši delovni čas. Mah tale nevoščljivost. :grrr:

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.10.2004 15:56:57   
Urša
:hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.10.2004 16:02:00   
Anonimen
Sandy hejj...tudi Katja ima skrajšan delavni čas,pa jo tako po zobih vlčejo,pa ne samo moški kolektiv ampak ženske,ki so same matere,pa takrat ko so one rodile še ni bilo teka zakona in so" fouš".Tisti dan,ko je sporočila šefu da bo najbrž ostala v bolnici z bolnim otrokom,je bil ves šokiran:"kaj pa vam je potrebno z otrokom v bolnici ostat,kdo bo pa delal namesto vas?":grrr:

(odgovor članu miša1)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
29.10.2004 16:46:37   
ronja5
OJLA!
Za bruhat!
Zanima pa me kako je s tem skrajšanim delovnim časom? Ali lahko sam izbiraš? Lahko delaš recimo samo 4 oz. 6 ur? Kako dolgo?

LP! :rozica::rozica::rozica: Ronja

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.10.2004 17:26:49   
Anonimen
Ronja:)-:morje: kokr sem razumela izbiraš od 4 ure naprej,torej najmanj lahko delaš 4 urni delavnik,velja do otrokovega 3 leta.Ko dopolni tri leta začneš delat polni delavnik.No če sem kaj pozabila ali narobe napisala me bo že kakšna popravila,papa

(odgovor članu miša1)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
29.10.2004 19:47:34   
SANDY
Ronja-delaš lahko po 4 5 6 ali 7 ur. Kakor ti je želja! Samo povedat moraš šefu, po ti pa morajo novo pogodbo dat.
Alexandra-a je pri vas tud tako?? Mislim, pa kaj imaš tukaj sploh bit fouš-namest da bi bili eni veseli da jim še prej spokam izpred oči hehe ;)
Jest bom za svojo rt poskrbela, za ostalo me pa ne zanima. Pa bkravo Katja da se je tako odločla!!!

:sloncek:

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.10.2004 19:51:05   
ZARA
olja everybody....
VROCA TEMA!!!

...moj sef je bil pa full vesel zame ko sm sla na porodnisko...pomoje zato,ker se me je za en cajt znebu...:)-:)-

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?