|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroška banjica
13.6.2007 14:45:11   
Caarmen
Prosim svetujte mi, kakšno banjico za kopanje svojega otroka ste kupile. V trgovinah je prevreč izbire... Kakšno naj izberem -  tisto, ki je najbolj široka, velika, ki ima sedež noter...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
13.6.2007 14:47:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Caarmen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Otroška banjica
13.6.2007 14:47:46   
Anonimen
tanajcenejšo. moj otroc so jo prerasl v prej k pol leta. edina praktična zadeva mi je blo to, da je naša mela luknjo s čepom da si sam odpru luknjo pa je voda odtekla, da ni blo treba dvigat cele banje

(odgovor članu Caarmen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2007 15:13:08   
Kaštrun
najcenejšo in najbolj navadno. naša je stara manj kot 2 meseca, pa ko se cela stegne jo čisto "napolni". ne kupovat banjic ki imajo že notri namontirane ene sedeže pa ne vem še kaj, ker je otroka full težko umivati dokler je majhen. ko bo večji in bo že sedel pa daš v banjo sedežek pa je.

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2007 17:43:43   
tonja
V materinski šoli so nam rekli, naj kupimo tako gladko brez nevem kakšnih figur noter (kot npr. sedež).

Pa tud tist čebriček, ki ga sedaj tako reklamirajo, naj ne bi bil dober, ker tam otroka lahko samo namakaš, ne moreš pa ga umivati (kar se mi zdi res).

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2007 20:49:08   
eya
Če nimate normalne banje v koplanici, naj bo ta čimmvečja, da bo za dalj časa uporabna. Mi smo tudi kupili navadno, pa precej veliko.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2007 23:09:06   
pravljica
no, naš user posted image  je bil tudi v čebričku vedno umit user posted image  ...uporabljali smo ga cca. 5 mesecev, potem smo ga prestavili v veliko banjo s fliperjem...otroške banice nismo potrebovali

yeah, thats me ;)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2007 23:36:16   
petra81
Mi smo si jo sposodili in za tistih par mesecev je bila super!!!

Najboljša je taka čisto enostavna!!

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.6.2007 14:14:23   
Ajvy
Midva bova kupila tisto najbolj enostavno, samo bova gledala da ne bo prešvoh ....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.6.2007 8:51:48   
Bonnie_RR
Mi smo imeli na začetku banjico s stojalom, potem pa smo ga nekje pri 6,7m prestavili v fliperja.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.6.2007 10:43:57   
hokejistka
Moja nevednost sprašuje, kaj je to fliper?
LP

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.6.2007 16:52:27   
Mateja82
user posted image  to je fliper stolček v katerega posedeš otroka. Uporablja pa se v veliki banji.

< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 16.6.2007 16:54:32 >

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.6.2007 17:01:35   
zmaj
Mene pa zanima, če ni ta fliper samo neko afnanje, nepotreben strošek za starše, enostavno mi ni jasno zakaj bi morl biti otrok v njem. Ko se ga kopa si ves čas pri njemu, se mu ne more nič zgoditi, ko je v veliki banji pa tudi že lahko sam sedi, zakaj bi moral biti v tem. Ali se ne bi otrok bolj sprostil, če bi lepo v banji sedel in užival, se igral, v takšnem stolčku ima gibanje močno omejeno? Ne kritiziram nikogar, vsak ima svoje mnenje, samo zanima me zakaj je dober ta stolček.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.6.2007 22:08:05   
3T
No, mi pa smo strašno zadovoljni s tisto s sedežem in stojalom ( uporaben je bil do 4 meseca, ker je sem sicer imela mokro celo kopalnico, ko je ugotovila da šprica , sedaj jo postavim v veliko bano ) in odtokom.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.6.2007 22:10:30   
3T
Ja, pozabila sem, pa z gumijastim vstavkom v banji, da otroku ne drsi. Super reč. Mi imamo prave žurke v bani, ker sama leži, ni je potrebno držati in po svoje brca, sedaj že vstaja, pa ni bojazni, da bi se potunkala.

(odgovor članu 3T)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.6.2007 23:18:50   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica

no, naš user posted image  je bil tudi v čebričku vedno umit user posted image  ...uporabljali smo ga cca. 5 mesecev, potem smo ga prestavili v veliko banjo s fliperjem...otroške banice nismo potrebovali

Isto pri nas...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.6.2007 8:27:36   
Antigona
Jst sem Žana itak vedno predrgnla ko je bil na brisači, potem je šel pa v vodo. Smo pa izmenično uporabljali čebriček (sem ga dobila) in čisto navadno banjco.

Glede fliperja se pa popolnoma strinjam. Ko je bil Žan že tako velik je šel direktno v ta veliko banjo, spodaj nedrseča podloga in ga je bilo po celi banji dosti... Malo je sedel, malo je pa okol roba banje hodil. Še zmeraj je tako in moram reči da neizmerno uživa!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.6.2007 9:21:25   
TANTRA
Jaz sem kupila veliko plastično banjo z čepom na dnu v Mothercare v Celovcu...Z njo sem prekopala dve princeski in je bila super....Na žalost se je uničila med shranjevanjem in sedaj bom kupila popolnoma enako...
Gre tudi v tuš kabino...

V začetku jo postaviš na stol zraven previjalne...kasneje ko lahko sedi pa kar v tuš kabino... Smo jo uporabljali kot bazenček in jo imeli na balkonu...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.6.2007 22:44:59   
MALINČICA
Midva sva kupila čisto navadno banjico, pa sem se pri kakih treh, štirih mesecih morala že kar pošteno namučit, ker je bil že toliko okreten. Nato sem ga nekaj časa kar z brisačko položila v taveliko banjo in ga tuširala, pol pa smo kupili fliperja, ki je res fajn. Na nedrsečo podlogo pa splohj nisem pomislila.user posted image  Bi mogoče tud šlo...

No, glede banjice pa sem mnenja, da bi mogoče takrat midva morala kupit tako, ki ima na eni strani anatomsko oblikovano, da se dojenček napol vleže notri, kot bi v banjico bil vgrajen "buddy", sem to kar pogrešala, ker potem lahko res bolje opereš otroka, ker imaš obe roki fraj.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.6.2007 11:59:10   
3T
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

No, glede banjice pa sem mnenja, da bi mogoče takrat midva morala kupit tako, ki ima na eni strani anatomsko oblikovano, da se dojenček napol vleže notri, kot bi v banjico bil vgrajen "buddy", sem to kar pogrešala, ker potem lahko res bolje opereš otroka, ker imaš obe roki fraj.

Takšno banjico imamo od OK baby, ki je res fajn, je res, da je pa malo dražja.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.6.2007 14:28:25   
Anonimen
Mi smo kupili navadno banjico ta najbolj poceni in še čep za odtek vode ima. Tako in tako ko preraste banjico se lahko kopa v taveliki banji.
Škoda denarja, ki ga zapraviš za kaj bolj nujnega.

(odgovor članu 3T)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
20.6.2007 15:27:36   
skuštrana

Pa tud tist čebriček, ki ga sedaj tako reklamirajo, naj ne bi bil dober, ker tam otroka lahko samo namakaš, ne moreš pa ga umivati (kar se mi zdi res).

Tele ženske, ki predavajo takšne stvari v materinski šoli bi morale it same malo na kakšen tečaj. Men je tud patronažna na začetku zatežila, kaj banjice pa nimate, na koncu je pa videla, da je čebriček čisto uporabna zadeva. Torej - jaz priporočam čebriček, ga ne bi zamenjala za nobeno banjico. Moja prijateljica je imela banjico in je vedno jamrala kako se njen otrok dere, ko ga umiva, medtem ko je bila naša tiho kot miška. No, še patronažna je na koncu rekla, da tako tihega otroka pa še ni umivala user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.