|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trikromosomski test
29.10.2004 8:50:53   
binica
Pozdravljene srečke,

zanima me ali je katera od vas delala trikromosomski test?? Prejšnji teden sem bila na nuhalni in je bil izvid ok :bravo::bravo::bravo:, sedaj pa me je moja ginekologinja napotila še na ta test (seveda, če želim), ki tudi stane 13.000 SIT. Kaj menite?
A je potrebno delati 2 testa??

LP,

Binica (27) in pikica 13/3 :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Trikromosomski test
29.10.2004 9:09:04   
Suzi*
Kakšen pa je bil tvoj rezultat?

Jaz sem imela 1: 3507, pa mi ni nihče rekel, da naj grem še na trihormonskega. Je pa res, da je NS samo 60% zanesljiva, trihormonski test pa gotovost poveča na 90%. Odločitev je tvoja.

Aja, pa saj je itak prepozno. A ni tako, da moraš trihormonskega narediti najpozneje 24 ur po NS?!!!

No skratka jaz nisem šla.

Lepo nosečnost še naprej in zdravega :duda:.

lp, Suzi 22t2d

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Trikromosomski test
29.10.2004 9:55:01   
ksenjak
Jaz sem imela NS 2,2mm in sem šla glede na to, da sem stara 31 let, sem šla delat še dvopresejalni test, ki pa ga moraš narediti v 24 urah po merjenju NS. Mislim, da bi te G, ki ti je merila NS napotila na to, če bi se ji to zdelo potrebno.

Lp, Ksenja:metulj:

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Trikromosomski test
29.10.2004 10:14:40   
Anonimen
Joj, jaz sem pred tremi leti mojega ginekologa skoraj na kolenih prosila za vse teste, mu govorila o njih, da bi rada šla, pa ni imel pojma, kdaj, kako in zakaj... Torej, jaz bi šla.

(odgovor članu binica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Trikromosomski test
29.10.2004 11:07:22   
Ninica
Pozdravljena!

Jaz sem pa zamudila NS, pa sem pol šla na trojni hormonski test, ki se opravlja od 16 do 20 tedna. Vzeli so mi kri, izmerili plodek, pregledali vse okončine, trebušno steno, srce, količino plodovnice in seveda glavo. Še vedno čakam na rezultate, minili pa so že skoraj trije tedni. Tako , da upam , da je vse OK.
Za test sem se odločila sama s tem, da sem morala plačat 15.000,00.
To je tvoja odločitev, če se odločiš za ta test ne glede na to koliko si stara.

Lp, Ninica (19t)9nebesa

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Trikromosomski test
29.10.2004 13:20:24   
NIN@
JA DA BOŠ MIRNA KR' PEJT! JZ' SEM IMELA OZ. BAMBINO JE IMEL POVEČAN NS PA ŠE PREVELIK JE BIL K SEM SE PREPOZNO NAROČILA ZA PREGLED, GLEDE NA REZULTAT SVA PADLA V RIZIČNI RAZRED ZATO SO MI PREDLAGALI AMNIOCINTEZO. ODLOČITEV JE BILA TEŠKA, PO 30 DNEH PA SEM DOBILA IZVID DA JE VSE B.P. ZDAJ MI JE LAŽJE IN ŽIVIM BREZ KAKRŠNIH KOLI POMISLEKOV.....

LP
NINA@

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?