|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kakšna mama?
13.6.2007 7:27:30   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: MINEJA

Sprašujem se ali sem preveč flegma mama ali kaj? Ali mamice okrog mene preveč komplicirajo?

Moj 3 letni sin namreč:
- je krof z marmelado, pa ima kljub temu zelo lepe in zdrave zobe ... baje škoduje zobkom ...
- se lahko vozi s kolesom ... baje škoduje jajčkam...
- si lahko sposodi knjige v knjižnici ... baje so polne bakterij, ker grejo skozi stotine rok ...
- lahko vzame ponujen kos hrane od znane osebe ... baje se to ne sme ...
- se lahko igra v peskovniku ...je preveč umazano ...
- itd ...

Kaj menite?

user posted image user posted image user posted image o bog pol sem pa tud jaz nenormalna, ker vse to pustim user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
13.6.2007 8:39:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
13.6.2007 8:54:39   
Anonimen

Moj 3 letni sin namreč:
- je krof z marmelado, pa ima kljub temu zelo lepe in zdrave zobe ... baje škoduje zobkom ...
- si lahko sposodi knjige v knjižnici ... baje so polne bakterij, ker grejo skozi stotine rok ...
- itd ...

Kaj menite?

O bog moj dragi, kaj si potem šele o meni msilijo, kaj vse še dodatno jaz dovolim mulcu...
a) da je krof zjutraj na prazen želodec
b) da za kosilo dobi pomfri in čevapčiče
c) da ima prosto pot do sladkarij
e) da sem mu že pri 5. mesecih dala za žvečit skorjo kruha - nisem pa pomsilila na to, da se stvari z glutenom otroku ne sme dajati
f) da je potolčeni po nogah tako, da sploh ne vemo, kakšne noge ima
g)da sploh ne zavijam z očmi, če z rokami, umazanimi od peska pograbi žemljo in jo začne žuliti
h) da ga zvečer moram pošteno zdrgniti, da ugotovim, če imam sploh pravega otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, saj sem jaz tudi že slišala, da sem v nekaterih primerih neodgovornauser posted image

(odgovor članu MINEJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
13.6.2007 9:10:50   
honey
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Moj 3 letni sin namreč:
- itd ...

Kaj menite?

O bog moj dragi, kaj si potem šele o meni msilijo, kaj vse še dodatno jaz dovolim mulcu...
a) da je krof zjutraj na prazen želodec
b) da za kosilo dobi pomfri in čevapčiče
c) da ima prosto pot do sladkarij
e) da sem mu že pri 5. mesecih dala za žvečit skorjo kruha - nisem pa pomsilila na to, da se stvari z glutenom otroku ne sme dajati
f) da je potolčeni po nogah tako, da sploh ne vemo, kakšne noge ima
g)da sploh ne zavijam z očmi, če z rokami, umazanimi od peska pograbi žemljo in jo začne žuliti
h) da ga zvečer moram pošteno zdrgniti, da ugotovim, če imam sploh pravega otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, saj sem jaz tudi že slišala, da sem v nekaterih primerih neodgovornauser posted image

user posted image user posted image user posted image  Pri nas je isto. Samo, da je zdaj najnovejša zabava, da išče gliste in jih potem prenaša okrog user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.