Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 16:15:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova Anonimna, pravimo, da bi to bila ena od možnosti, ne pa da je to ta možnost.. Če pa že odpreš temo, se moraš zavedati, da ne bodo odgovori takšni kot si ti želiš, ampak tudi drugačni.. Itak ima vsak pravico povedati svoje mnenje, ti ga pa tudi upoštevaj.. Ja, če mu zaupaš, ... super.. Upam samo, da bo vsaj telefon imel prižgan, če že obiskov noče.. Ok mogoče sem preveč "na hard" povedala. Me je pa res zmotilo tole vaše gledanje na vso stvar - itak je 70% ki ste tu odgovarjale jasno, da ima ljubico. Ne vem no... jaz pač nisem človek ki bi najprej na to pomislila. Jaz mu zaupam (kolikor mu pač lahko po enem mesecu). Sej pravim.... Zahi hvala, da si "uravnotežil" situacijo!
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 16:50:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja evo.. Pa šele zdaj poveš, da sta skupaj en mesec.. Mogoče si že prej napisala, pa nisem zasledila.. Ja no, to je pa nekaj drugega, če nista tako dolgo skupaj, ga je lahko sram, da bi ga ti videla nemočnega.. Mogoče si bo premislil, ko bo v bolnici in te bo sam poklical, da ga obišči..
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 17:09:48
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen - itak je 70% ki ste tu odgovarjale jasno, da ima ljubico. Pol mene štej med tistih 30 %. Da bi bila razlog nekakšna pošast v obliki ljubice, se mi zdi od vseh variant daleč najmanj verjetna. In vidim, anonimna, da te tu zdrava pamet ni zapustila ( ful pohvalno ).
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 14.6.2007 7:30:22
|
|
|
|
srki
|
Anonimna, lepo si to napisala in se strinjam s čisto vsako besedo. Sploh z zadnjim delom. In ne, jaz nimam identičnega partnerja, bi bilo potem preveč dolgočasno .
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 14.6.2007 12:51:25
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kako bi vi reagirali ob taki izjavi? Obišči ga, kljub tej izjavi. Obvezno.
|
|
|
Vožnja s kolesomkrtačkaKdaj se je vaš otrok znal voziti s kolesom na pedala brez pomožnih koles?pred 3. letom starosti (
16%)
med 3. in 4. letom starosti (
31%)
med 4. in 5. letom starosti (
33%)
med 5. in 6. letom starosti (
12%)
po 6. letu starosti (
7%)
Število vseh glasov: 332Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!