|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lanene hlače - to mečkanje!!
12.6.2007 15:07:37   
puncica
Imam troje lanenih hlač, prvič sem jih kupila in danes imam tud prvič ene oblečene. Zanima pa me, ker se grozno mečka ta lan a ve to potem date takoj v pralni stroj al jih vsakič speglate ko jih date gor al kaj. Ker umazane nič niso, da bi jih pa enkrat imela gor pa bi romale v stroj se mi zdi pa škoda, saj pranje kr naprej tud ni najbolj vredu za blago

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lanene hlače - to mečkanje!!
12.6.2007 15:11:23   
orhideja75
Pozdravljena.
Jaz jih ponavadi kar pospravim v omaro, ko pa jih naslednjič spet oblečem pa vidim. Včasih se kar same poravnajo, včasih jih je pa kar treba polikati. Zlasti zadaj, ker se bolj mečkajo, ko sediš.
LP user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2007 15:25:13   
Nyah*
Ja, seveda, prijetne za nosenje, pomeckane pa kot user posted image .  Jaz jih kar malo polikam, preden jih oblecem, ker jih ne perem po vsakem nosenju, valda da ne. Ko sem pa zunaj in se zmeckajo, me pa ne gane prevec.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2007 15:35:30   
BLAŽIKA
jaz imam hvalabogu take, da se mi potem v omari kar same poravnajo, ko visijo. Če pa bi cel dan sedela v njih pa bi jih morala polikati.

Lepe a nehvaležneuser posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2007 16:01:00   
Putka
Bolj je fajn kakšna mešanica z lanom, ker se ne mečka tolk, npr.rayon ali malo viskoze.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2007 16:02:04   
jooly
Grozno, ja user posted image . Ampak so preveč udobne za nosit, da bi jih čist likvidirala iz svoje garderobe. user posted image
Jih pa vedno polikam preden jih oblečem.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2007 18:42:01   
rainbow
moja šivilja pravi, da je lan najbolje na roko prat; v stroju, posebej pri močni centrifugi sem jaz ene hlače skoraj uničila.

sicer pa je zdaj itak vse moderno; se sploh ne sekiram, če je zmečkano. razen če bi bila neka uradna zadeva v službi, pol si jih ne dam gor.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2007 7:16:45   
puncica

IZVIRNO SPOROČILO: rainbow

moja šivilja pravi, da je lan najbolje na roko prat; v stroju, posebej pri močni centrifugi sem jaz ene hlače skoraj uničila.

O dobr da vem, pol romajo na čist mal centrifuge, jst bi jih kr na 1000 obratov vrgla, verjetno to ne bi bilo najbolje kaj user posted image

Sicer pa sama imam sedeče delo in so bile tu pri kolkih res fuuuul pomečkane, tako kr zložene user posted image , pa zadaj za koleni, pa valda rit, tako da zdej visijo v omari, sam verjetno jih bom morala speglat ko jih ponovno dan gor. Hvala punce, so pa res krasne za nosit a kaj ko se tako mečkajouser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.