|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   matr, je folk zmešan..
12.6.2007 14:40:32   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tok sem razpizduser posted image user posted image user posted image ..

Zdele me kliče user posted image in reče, da mu je sedaj sosed povedal, da so se prej 1 uro po najini parceli trije sprehajali.. Neki naj bi merili, pa si zapisovali..user posted image user posted image user posted image

Nimam pojma kaj bi to blo?? Je pa fora, da imava čist stalno polno obiskovalcev...user posted image user posted image user posted image user posted image Men gre to tok na živce.. Kr hodjo in si ogledujejo stvari...user posted image user posted image Midva mava pa itak tud nekaj materiala gor spravljenega...user posted image user posted image

Mislim, ne vem kaj je tem ljudem?? A nimajo drugega dela??

Res sovražim tole.. KAJ NAJ NAREDIM, DA SE TO NEHA???????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Imate tud vi takšne izkušnje? Kaj ste naredili??? Men se bo zmešal.. K bo enkrat hiša stala bojo pa še not hodil al kaj?!??!?! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil biba12 -- 12.6.2007 14:41:48 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: matr, je folk zmešan..
12.6.2007 14:48:10   
Bubamaraa
biba12 men se zdi, da teb primanjkuje sexa....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2007 14:50:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

biba12 men se zdi, da teb primanjkuje sexa....user posted image user posted image user posted image

ne res...user posted image user posted image mene to tok moti..user posted image Sploh pa da so to čist eni ljudje, k jih ne poznam... To da pol znancev gor visi sem se že navadila.. Ampak tole...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2007 14:55:44   
Erdbeere
enga hudga psa tja narihtejta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2007 14:57:14   
puncica
Mislim da mal preveč paniko peleš. Mogoče pa je folk tolk navdušen nad vajino bajtico pa kr hodjo mal gledat user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2007 15:04:16   
Olivija
te čist štekam. Nabij kakšno tablo in napiš: Prehod prepovedan! (se mi zdi, da imajo američani čisto prav glede privat lastnine).

Pri nas se dostikrat zgodi, da pride en folk in enostavno parkira na dvorišču, pa po možnosti še tako, da avta ne moreš ven zapelat user posted image , potem grejo pa h kakšnim sosedom na obisk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2007 15:59:32   
Anonimen
Preverjeno učinkuje:
- pojdita do najbližje najbolj opravljive sosede na kavico. In ji natroblezljajta, kako bosta naslednjega, ki bo neupravičeno prišel na vajino parcelo prešlatala po dolgem in po čez. In bog ne daj, da bi si kdo drznil kakšnokoli zadevo izmaknit. Potem bo ta dobra soseda vajino zgodbico malo "olepšala" in jo posredovala drugi dobri sosedi. Ta jo bo še malo polepšala.....itd. V pol ure bodo vsi vedeli za vaju, za vajin problem, zgodbica bo itak tisočkrat drugačna in pustili vaju bodo pri miru. Pogoj je edino, da te ne briga, kaj si drugi mislijo o tebi.

Pri nas je bilo tako: na vikend so hodili mulci iz sosednje vasi, uničevali makadamsko pot z motorji, puščali odpadke okoli vikenda, na koncu poskušali še vlomiti. Šla sva do "dobre" sosede, ji povedala, kaj se dogaja, da bova naslednjič poklicala dobre prijatelje pri policiji, ki ne bodo milostni. Od takrat jih ni bilo nazaj, drugi sosedi imajo še vedno probleme z njimi.  

Na pot bova dala rampo, ker neznanci pridivjajo z avti in divje speljujejo, ko vidijo, da so zašli. Rampa pa bo zato, ker imamo majhnega otroka, ta je nepredvidljiv inl ahko mimogrede steče pred avto. Pa naj si sosedi mislijo, kar hočejo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2007 17:42:19   
Erdbeere
aja sem ti pozabila napisat, da mi še nismo prišli kot "dobri" obiskovalci, tko da ko se odločimo (če boš dovolila) pa ti itak sporočim, da nova sama okol bezljala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2007 18:20:01   
Anonimen
aja sem ti pozabila napisat, da mi še nismo prišli kot "dobri" obiskovalci, tko da ko se odločimo (če boš dovolila) pa ti itak sporočim, da nova sama okol bezljala

ni panike..user posted image  Ma, sej drugače mi ni problem, sam ne maram pa da čist tuji ljudje vohajo okoli in si ogledujejo stvari.. user posted image  Ne vem kakšni ljudje so sploh to.

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.6.2007 19:19:53   
lojzika
Ko so na naši parceli začeli delati prvi stroji, so se še najbolj bolane sosede začele sprehajati okoli za zdravje, prej pa še do vrta niso mogle

Grozni so ta eni. So si celo dovolili vlačiti drva iz gozda po naši parceli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.6.2007 20:49:52   
rija
biba, nič novega...pri nas hodijo špegat hišo, velika večina pa jih ne ve, da smo na koncu slepe ulice....user posted image user posted image user posted image  da bi ti videla, kakšna sila hodi potem za obračanje....enkrat je malo manjkalo, da enega radovedneža nismo s traktorjem z njive vlekli.....user posted image user posted image user posted image

pa še tak daleč so šli med zidarijo, da so me potem hodili v službo spraševat, čuj, kaj pa bo tista odprtina tam in tam....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.6.2007 21:02:14   
ključek
a res je folk tok utrgan??? čez en mesec začneva tudi midva zidati. najboljš, da se tam ukampiram user posted image , ker men gre tud to na živce, da drugi šnofajo po tvoji zemlji. pa ta folk res nima svojga lajfa? ok, če nekdo zida jz tud pogledam, amapk od daleč, ne pa da bom zdej hodila tja in bla po možnosti še kej zlo pametna, tko k s o eni. to me še vse čaka????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bože mili.....................user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.6.2007 7:16:11   
Saša27
Midva sva na parceli uredila z napisom "privat, vstop prepovedan", pa še kr deluje.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.6.2007 8:52:35   
bajsek
Hojla!

Ja res je ne folk utrgan!user posted image

Pr nas mamo enop tako sosedo (no sploh ni soseda ker je kar daleč, ampak včas se kar preplje ), da ko smo podzemno klet zraven bajte zidali, je mela celo čas prešteti koliko palet kvadrov je postavljenih na plati. Potem poa je izračunala koliko je to kvadrov in dnarja, in sedaj vsi vejo da midva pa mava dnar ko bova tokšn klet zidala, le kaj rabiva tok kevdra pa še pod zemlo!

No, sej mal mi je smešen, sam ta tetka gre men tkok na živce da če mi rata se kar skrijem!

Naredita ograjo okol parcele (če ni prevelika) in dajta gor tablo. Tako so nardil eni sosedje še preden so začel zidat, ker so vsi hodil gledat kak material mata, pa kaka sramota, ker sta enkrat pozabla smeti odpelat in so jih mački strgali in razvlekli - vsi so vedeli kakšna packa da sta itd.

No, eni imajo očitno res preveč časa. Upam da ne bom nikol v penzionu!!!

lp

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.6.2007 9:50:35   
Anonimen
za začetek postavta uno taoranžno gradbiščno ograjo okol parcele, tut na vhodu tako da je parcelča čist zagrajena. pa res kak napis..privatno prehod prepovedan al pa kej tazga.

ja men so hodil po bajti. še clo bahal so se s tem??!! dam ne vem a so hodil to takrat ko še ni bla bajta zaprta al že pol k je bla zaprta pa kaki delavci na bajti. mislm en folk si res mal preveč upa. men še na misu ni blo da bi šla brez dovoljenja lastnika štefnat not po bajti pa makar asmao zidovje.

(odgovor članu bajsek)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.6.2007 9:57:08   
Felicity
Pri moji sestri so celo material odnašali.  Pa ni v kakšni hudi soseski.
Kako prijazni sosedje.user posted image
Enkrat so enega dobili kako s samokolnico odvaža kamne (obdelane).

Potem sta še enkrat vse ogradila (že prej je bilo, očitno ne dovolj) in začasno zabila okna in vrata.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.6.2007 10:07:59   
Ashajt
Ah pri nama se pa ustavlja folk z avtom, mečejo odpadke ven, celo previjajo otroke, usrane plenice pa vrže direkt na tlauser posted image . Je enkrat bil moj na parceli in vidi kako ustavi en velik lep auto, ven se primiga ena upedenana gospa in njen froc. Mu sleče hlače in ga naštima da se mulc userje točno na sredi parkirplaca. Ko konča ga spravi nazaj v avto in se hočejo odpeljati. Mojemu so kar kocine šle u luft. Pokliče gospo in ji reče če ni kaj pozabila in da naj drek kar spravi v vrečko in da je par metrov naprej tudi smetnjak, še prej je pa bencinska črpalka kjer obstajajo tudi WC-ji. In je bila užaljenka ko sto vragov. Mislim, kako so eni ljudje user posted image user posted image . Parcela leži ob cesti na koncu vasi in peljejo se mimo črpalke in nešteto košev a on da otroka usrat na parcelo pred napol zgrajeno hišo. Ma če bi bila jaz tam bi ji tisti drek vrgla direkt v glavouser posted image user posted image user posted image .
Da ne govorim o firbcih, ki večkrat dnevno čekirajo kako napreduje gradnja in komentirajo kaj delamo prav in kaj narobe. Ufff tile me šele razpidzijo.....

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Cepljenje pri 1 letu
busklca

Kakšne stranske učinke so imeli vaši otroci pri cepljenju pri 1 letu (mumps, ošpice, rdečke)?

Nobenih (50%)

Vročino, tudi nad 38,5 (7%)

Vročino do 38,5 (7%)

Izpuščaj brez vročine (4%)

Samo sitni oz. zaspani, brez vročine (9%)

Nismo še bili cepljeni (23%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!