Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: partnerstvo ali egotrip 12.6.2007 14:28:34
|
|
|
|
Kuba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Z moškimi se namreč da manipulirati, samo pravo orodje v roke, drage dame. Žalostno zate, če je to tisto, kar iščeš v partnerstvu. Življenje je fizika. Kar daješ, dobiš nazaj. Se strinjam z Mič. ... a ti resno s tem manipuliranjem
|
|
|
|
RE: partnerstvo ali egotrip 12.6.2007 18:30:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,če so moški vsi zanič zate si pa najdi žensko.
|
|
|
|
RE: partnerstvo ali egotrip 12.6.2007 18:42:34
|
|
|
|
Primoza
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika09 Moški so dokaz, da evolucija še ni končana Se čisto strinjam, drugi dokaz je pa gornje pisanje.
|
|
|
|
RE: partnerstvo ali egotrip 12.6.2007 19:42:55
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: partnerstvo ali egotrip 12.6.2007 20:29:46
|
|
|
|
Primoza
|
Gorje pisanje = originalno pisanje. Nič nimam proti vojakom . Se oproščam za nesporazum.
|
|
|
|
RE: partnerstvo ali egotrip 14.6.2007 12:34:19
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika09 ......kako je lahko bitje brez napak, Bog, ustvaril dve tako nekompatibilni bitji kot sta moški in ženska. Odgovor se mi je porajal kot na dlani. Ker je moškega spola! Pa me je prijateljica takoj popravila, da je to bitje brezspolno in ostala sem brez odgovora. Skrajni čas je že, da pozabimo na vcepljene katoliške vrednote, ki vrsti ženskih generacij niso pustile nič drugega kot en kup predsodkov, bolečin in neumnosti s katerimi v tretjem tisočletju nimamo več kaj početi. Hvala bogu je obdobje fizičnih atributov za nami, To je bil tekst. IZVIRNO SPOROČILO: pika09 , po katastrofalni vezi na katero bi najraje pozabila, ......Od takrat je 6 let, zaljubiti se ne znam, veze v katere vstopam, pa so že v začetku obsojene na propad... Seveda je težava v meni.. Po eni strani se želim neke normalne veze, po drugi pa vztrajno bežim od nje.. Skratka moje življenje je ena sama zmeda... In to je rezultat po 6 letih. Tudi težko bi bil drugačen. Jeza, zamera, bolečina ne more roditi nič dobrega. Če pa se že spuščamo v besedilo bi bilo pošteno navesti zamolčana dejstva. Partnerja si si izbrala sama. Nihče ti ga ni vcepil. Če pa bi katoliške vrednote uporabljala že pri izbiri partnerja in ne samo za kritiziranje pa bi bil tudi rezultat veze drugačen. In ni Bog ustvaril nekompatibilni bitji, ampak si si ti takšnega moškega izbrala. Čisto sama. Da kompatibilnost med spoloma obstaja dokazujejo mnogi srečni zakoni. Žal pa mi je za vse tiste RRjevke, ki ti tako navdušeno pritrjujejo. Pomeni, da so same na istem. Žal.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?