Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kajenje-urinska in krvna analiza 11.6.2007 16:32:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne vidi se.Če bi kaj takega hoteli ugotoviti, bi morali narediti posebne preiskave, ki niso poceni.
|
|
|
|
RE: kajenje-urinska in krvna analiza 11.6.2007 16:36:36
|
|
|
|
cmokec
|
Na urinu in krvi se ne pozna. Pozna se zelo dobro na posteljici, ker ni "normalna" prožna in svetlo rdeča. Od kadilk je prav zgubana, trda, in komaj verjameš, da zdrži 9 mesecev. Pozna se seveda na otročku in mamici.
|
|
RE: kajenje-urinska in krvna analiza 11.6.2007 19:29:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem mislil da se vidi kot npr. vsebnost alkohola v krvi. Valda se pol vidi na posteljici pa dejansko na plodu, ampak to vrjeten kasneje-na začetku še ne, pozneje ko je že škoda velika. Kr na tak način bi lahk mal bolj "prjel ginekolog v roke"da bi se le zavedala! Hvala lp
|
|
|
|
RE: kajenje-urinska in krvna analiza 11.6.2007 19:35:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Moram vam povedati, da sem jaz v 1. kadila in sem imela na koncu fantastično posteljico (10 dni čez PDP). Dobila je oceno I/II.
|
|
|
|
RE: kajenje-urinska in krvna analiza 11.6.2007 20:20:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Moram vam povedati, da sem jaz v 1. kadila in sem imela na koncu fantastično posteljico (10 dni čez PDP). Dobila je oceno I/II. A posteljico tud ocenjujejo? Nisem vedela. Meni je niso oz. mi vsaj nič niso povedali.
|
|
|
|
RE: kajenje-urinska in krvna analiza 11.6.2007 21:00:52
|
|
|
|
tweed
|
Vidi se ne, se pa definitivno zavoha, pa naj se še tako trudi...
|
|
RE: kajenje-urinska in krvna analiza 11.6.2007 21:44:15
|
|
|
|
sonchica
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Moram vam povedati, da sem jaz v 1. kadila in sem imela na koncu fantastično posteljico (10 dni čez PDP). Dobila je oceno I/II. enako še babica je rekla da mam ful lepo posteljco ! P.Š : ne komplicirajte tako !
|
RE: kajenje-urinska in krvna analiza 11.6.2007 21:59:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se sramuje tega, da kadi, zakaj potem sploh kadi? Pri meni moj G tudi neve, da kadim, to pa zato, ker ne vpraša.. Vedo pa v bolnišnici in ni nič narobe s tem, baje vse super poteka..
|
|
|
|
RE: kajenje-urinska in krvna analiza 11.6.2007 22:13:56
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec . Pozna se zelo dobro na posteljici, ker ni "normalna" prožna in svetlo rdeča. . Ni čisto tako. Prožna je že, vendar se na sami placenti vidijo črni(katranovi) fleki. Tako, da tvoja kolegica naj kar ne misli, da zdravniki tega ne vidijo. Celo pri UZ se ti fleki vidijo. Naj neha farbat zdravnike in sebe, ker bo izpadla ena velika budala. Naj stoji za tem, kar dela. Vseeno pa naj zmanjša kajenje.(to svetuje mati-kadilka )
|
|
RE: kajenje-urinska in krvna analiza 12.6.2007 7:58:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Naj neha farbat zdravnike in sebe, ker bo izpadla ena velika budala. Naj stoji za tem, kar dela. Vseeno pa naj zmanjša kajenje.(to svetuje mati-kadilka ) Se pa strinjam s tem, kar je napisala Marogica. Jaz sem povedala tudi sedaj svoji G., da kadim, brez tega, da bi me vprašala. Sem pa na dokaj dobri poti, da neham. Upam, da mi bo uspelo.
|
|
|
|
RE: kajenje-urinska in krvna analiza 3.7.2007 21:28:23
|
|
|
|
Čohalka
|
Kaj se posteljica ne obnavlja rekordno hitro? Menda vsake tri ure? Kako se potem lahko tako očitno vidi?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?