Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
privatno varstvo koliko 11.6.2007 15:10:17
|
|
|
|
karamela
|
Prosila bi tiste RR, katere imate otroke v privat varstvu, če mi napišete koliko plačujete za varstvo. Jaz sem že dogovorjena za 2 meseca z eno starejšo gospo v penziji, 3 km stran od našega doma. Ona se s tem sicer ne ukvarja mi bo v bistvu naredila uslugo, se poznamo in ji zaupam. Najin dogovor je tak, vse prinesem jaz (pleničke, stolček,stajco, hrano,sadje, jogurtke...). Njen strošek bo samo kosilo za enoletnega otročka. Pazila bi 8-9 ur dnevno 2 meseca. Pa me zanima koliko vi plačujete, da se dogovoriva za neko realno pošteno plačilo. Hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: privatno varstvo koliko 11.6.2007 17:21:44
|
|
|
|
anajmad
|
Ko sem jst spraševala za Ulo,je bilo polno varstvo s hrano vred (plenice dam sama) 8 ur-250 eurov. Ker pa sem jst rabla samo za dopoldne,imam gospo,ki mi čuva Ulo od 3-4 ure cca(plenice in hrano dam sama) plačam 100 eurov.
|
|
RE: privatno varstvo koliko 11.6.2007 18:04:05
|
|
|
|
LUNA06
|
Jaz bi rekla tam okrog 200€.
|
|
|
|
RE: privatno varstvo koliko 11.6.2007 20:23:36
|
|
|
|
kofetek2010
|
6 ur/dan, 2x malica/dan, 1x kosilo/dan = 200€/mesec (v LJ)
|
|
|
|
RE: privatno varstvo koliko 11.6.2007 20:27:34
|
|
|
|
NRMM
|
7-8 ur na dan, zajtrk,malica,kosilo (plenice in robčke dam sama)=170 EUR-okolica Mb
|
|
RE: privatno varstvo koliko 11.6.2007 20:31:32
|
|
|
|
Anonimen
|
neko realno pošteno plačilo. Preveč, ko moram plačat in premalo, ko pomislim, da jaz niti pod razno ne bi prevzela za enak denar odgovornosti za tujega otroka. Težko je tu biti pošten.
|
|
|
|
RE: privatno varstvo koliko 11.6.2007 20:35:55
|
|
|
|
sazi
|
250 EUR, ampak gospa pazi 3 otroke, če bi imela samo enega, bi bilo razumljivo, da bi bilo več sicer se pa z odgovorom Mič RR kar strinjam
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Uhančki.пеперутка16Kdaj je primerno preluknjati ušesa punčki?Pred enim letom. (
45%)
Po enem letu. (
55%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!