Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako podirate kupček... 11.6.2007 15:25:26
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz sem kmalu na začetku ugotovila, da je hitreje, če si jo dam tako čez ramo, da ima obe rokici vzadaj. Se pravi je nekako s trebuščkom naslonjena na mojo ramo. Bruhne pa včasih tudi tako, ampak sem pripravljena na to.
|
|
|
|
RE: Kako podirate kupček... 11.6.2007 15:35:27
|
|
|
|
kjava
|
Da je čimprej- ne vem, ker naša včasih podre že medtem, ko jo dvigam na ramo, al pa že kar vmes med dojenjem , včasih jo pa nosim, ga pa ne podre. Bruhne pa skor vsakič, pa še pol mal poliva, ko jo dam ležat.
|
|
|
|
RE: Kako podirate kupček... 11.6.2007 16:27:16
|
|
|
|
Putka
|
Naša Vesna je tolk polivala, vsaj ene par mesecev. Praktično čist vsakič. Ne vem, če lahko kaj preprečiš, eni imajo močnejši refluks. Še zdaj velikokrat bruha, ko npr kašlja ali se ji zaleti. Smo se hecali, da imamo najmlajšega bulimika .
|
|
|
|
RE: Kako podirate kupček... 11.6.2007 19:26:27
|
|
|
|
blue sky
|
Jaz našega samo dvignem, da sedi in sam podre kupčka, včasih si ga pa naslonim na prsi.
|
|
|
|
RE: Kako podirate kupček... 11.6.2007 21:37:25
|
|
|
|
taška30
|
Mah, pri nas je isti problem. Ko si jo dvignem na ramo, bruhne, potem se ji začne pa še kolcat. Tako da sem sedaj ugotovila, da je bolš, da ji sploh ne podiram kupček, ampak jo pustim v ležečem ali polležečem položaju nekaj časa, pa jo šele kasneje dvignem, razen če ne protestira na ful (takrat jo ponavadi res kupček žuli). hja, nismo preveč uspešni s temi kupčki
|
|
|
|
RE: Kako podirate kupček... 12.6.2007 8:27:27
|
|
|
|
lilka
|
Ati jo daje močno čez ramo in rokice čez kot so pokazali najnovejši "hendling" v bolnici, samo Tinki tako ni všeč. On jo najprej da v ležeči položaj za kakšno minuto tako da ima glavico na njegovi iztegnjeni roki in noge pri trebuhu in potem jo dvigne. zmeraj deluje, samo se ji kar velikokrat kolca. Jaz je ne dajem tako čez ramo ampak jo samo dvignem na prsi, ali pa jo posadim na nogo in malo dvigujem nogo da jo ruka. Samo tudi nam zmeraj ne uspe.....
|
|
RE: Kako podirate kupček... 12.6.2007 11:44:19
|
|
|
|
Barči78
|
Jaz ga samo malo posedim, ali pa kar v istem položaju obdržim, pa ga podere. Če pa mu res ne gre, ga pa dvignem in dam obe njegovi roki čez svojo ramo. Polije pa itak vedno nekaj mleka, ker je pač polivanček. Edino Aptamil AR nam nekako vstane v želodčku.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?