|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Višina porodniške-4 urni delavnik
11.6.2007 11:09:16   
ElaM
Ojla,
mene nekaj zanima, se bi rada okvirno informirala preden navalim na CSD.user posted image  Stvar je sledeča do konca maja sem bila na porodniški, zdaj že delam in bom delala po 4 ure. Novembra pa grem ponovno na porodniško in me zanima kako se obračunava višina porodniške? Najbrž ima katera majhno razliko med otroki in posledično izkušnje s tem.
Hvala.

:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Višina porodniške-4 urni delavnik
11.6.2007 11:14:44   
sazi
izkušnje sicer nimam, ampak se ti nova porodniška računa tako kot vedno: dohodek zadnjih 12 mesecev; torej, nekaj porodniških in nekaj plač za 4 ure, le da se za tiste manjkajoče 4 ure doda še nekaj, saj CSD plačuje za te manjkajoče ure minimalne prispevke, ki tudi prinesejo nekaj k višini porodniške, prav veliko pa ne

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2007 11:15:40   
TONČI.
Enako kot za vse. Prineseš potrdilo kolk si zaslužila v enem letu. In tak znesek dobivaš potem celo porodniško. V tvojem primeru boš dobivala nekako toliko kot dobivaš sedaj. Če delaš 4 ure, 4 ure pa na bolniški. Če pa delaš 4 ure in 4 ure brez plačila, bo pa malo manj.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2007 11:21:32   
Anonimen
Malo manj bo, kot če bi delala 8 ur, saj ti država plača za preostale 4 ure, ko si doma, samo minimalne prispevke, prineseš pa od delodajalca podatke, koliko ti je plačeval in jih opozoriš, da si delala po 4 ure in ti je ostalo krila država, da ti bojo še tisto zraven računali.

(odgovor članu TONČI.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2007 8:01:23   
ElaM
Hvala za odgovore, imam pa še eno vprašanje. Ravnokar pišem pogodbo za 4 urni delavnik, pa me zanima, če je dovolj, da napišem, da se zaposlim za polovični delovni čas 20 ur na teden, a je treba dodati, da prispevke za ostalih 20 ur plača država?

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2007 12:01:07   
marty5
Sem ti na zs poslala primer vloge, ki sem jo jaz oddala - upam, da ti prav pide.

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2007 21:08:51   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Hvala za odgovore, imam pa še eno vprašanje. Ravnokar pišem pogodbo za 4 urni delavnik, pa me zanima, če je dovolj, da napišem, da se zaposlim za polovični delovni čas 20 ur na teden, a je treba dodati, da prispevke za ostalih 20 ur plača država?

pazi, da bo pogodba opredeljena od ... do (dan preden ima otrok RD!) - da ne boš še enkrat pisala in napiši da se ta pogodba sklepa na podlagi 48.člena Zakona o starševskem varstvu in družinskih prejemkih (ZSDP, Zradni list RS št. 97/2001) in da po poteku obdobja za katerega se sklepa ta Pogodba ponovno velja pogodba št. xx sklenjena dne xx.xx.xxxx - če te še kaj zanima povej user posted image  

aja, pa ne pozabi naredit odjave M1/M2 s 40 urnim delavnikom in nove prijave na 20 ur - mene ni nihče na to opozoril in je ZZZS potrebovala več kot pol leta, da so ugotovili in mi poslali dopis, da to uredim user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.6.2007 11:22:18   
marty5
aja, pa ne pozabi naredit odjave M1/M2 s 40 urnim delavnikom in nove prijave na 20 ur - mene ni nihče na to opozoril in je ZZZS potrebovala več kot pol leta, da so ugotovili in mi poslali dopis, da to uredim

A to ne naredijo v kadrovski v formi? Jaz tega nisem osebno nič rihtala - sem le oddala vlogo, podpisala pogodbo in jo skupaj z obrazcem nesla na CSD....

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.6.2007 11:42:53   
kofetek2010
marty - ja, kadrovska mora to porihtat (pri nas sem to jaz user posted image ) - vprašaj jih če so in naj ti dajo kopijo odjave in kopijo nove prijaveuser posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?