|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenčkov vid
9.6.2007 10:23:02   
s.
Kdaj začne dojenček videti? Prebrala sem, da pri dveh tednih vidijo obrise na 20-25 cm in da naj bi se njihov vid izostril ( to se menda naučijo in navadijo) pri pribl. treh mesecih.
Kaj menite oz. kakšne so vaše izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenčkov vid
11.6.2007 8:50:15   
lilka
Naša Tinka bo v petek 2 meseca in zdaj že kar dobro vidi, na vozičku ima obešeno pikapolonico in jo skos gleda, pa vrtiljak v zibki gleda, pa naju z atijem, mislim da je s tem začela pri mesecu in pol nekje. Prej sva pa probavala in ji kazala in obešala pa ni obrčala oči, zdaj pa že sledi z očmi če ji pokažeš predmet in nasmeje se če se ji pačiva.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2007 9:25:42   
madela
Ko sem prebrala naslov,sem mislila,da bom spet brala,kdaj dojenček spregleda.user posted image
žNamreč moja kolegica trdi in je čisto nič ne prepriča v nasprotno,da so dojenčki slepi user posted image
Res je,da vidijo bolj slabo in na majhne razdalje,ampak se vid izostri kar hitro. Moji so pri mesecu in pol že kar lepo sledili z očkami.Odvisno pa je tudi kako daleč je oddaljen predmet ali oseba.
Sicer pa si si že sama odgovorila,pri nekje treh mesecih,morda malo prej pa že vidijo tudi bolj oddaljene predmete.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2007 20:56:36   
Brbs
naš je že pri slabem mesecu z očmi sledil kakšni pisani večji igrači in celo glavico obrnil za njo.
Sedaj pri dveh mesecih nas že prav lepo gleda in se smeji, ko se mu mi režimo. Tudi če sem 2m oddaljena od njega in mu maham ali pa plešem ali pa frise pokam, me zabodeno gleda. Ko ga nosim po stanovanju in se pogledava v ogledalo, ga tudi vidim, kako si ogleduje različne predmete (npr. zlat svečnik itd.). Tudi sebi je že pogledal v očiuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2007 13:35:42   
s.
aaahaaa.
Mi je danes povedala babica, da imajo izostren in dober vid že pri 6 tednih.

< Sporočilo je popravil s. -- 12.6.2007 13:36:30 >

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?