|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj reči bivšemu
8.6.2007 19:26:19   
Anonimen
Ki ti je še vedno všeč.Ob katerem,ko samo pomisliš nanj bije srce sto na uro?Ko ga po 13 letih najdeš na netu?Hkrati pa imaš od nekdaj željo mu povedat svoje,ker te je zelo prizadel???Se pa bojiš,da ti znova ne zmeša glave???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj reči bivšemu
8.6.2007 19:28:59   
Anonimen
Nič.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2007 19:30:23   
Anonimen
13 let-dolga doba-za čustva in misli.Sedaj lahko resnično poveš,kaj čutiš in kaj te je prizadelo.Le klikni nanj.In videla boš,kaj se razplete.Sam vedi-kar se enkrat konča,se s težavo nadaljuje in ostane trdno za vedno.

Vse dobro ti želim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.6.2007 19:32:10   
Anonimen
Jaz tudi mislim, da nič. Kar je bilo, je bilo. Ali pa počakaj raje do penzije.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.6.2007 19:32:46   
ronja
oboje, hehe. da ti je še všeč in da te je prizadel, pa zakaj in kako. In mu daš priliko, da pove, kako je on videl stvari takrat. Jaz vem, da ne bi mogla pustit nerešeno, če bi bilo nerešeno in bi se mi pokazala prilika, da rešim. Če ne drugega, ga boš lahko dala tja, kamor spada (ali v preteklost ali v sedanjost, to boš pa sama ugotovila...)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.6.2007 19:35:08   
Anonimen
Saj nočem met nič z njim,ker je poročen ravnotako kot jaz.Ampak,ko pomislim nanj....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.6.2007 19:41:29   
Anonimen
Ampak,ko pomislim nanj....

Ne misli nanj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.6.2007 19:44:16   
Anonimen
Ne misli nanj.

Saj nisem 13 let.Do zadnjič kar sem naletela nanj na netu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.6.2007 19:48:05   
lojzika
Vsa vesela mu pripoveduk kak si srečno poročena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.6.2007 19:54:55   
Anonimen
Po eni strani me ful privlači po drugi,ko se spomnim kako me je prizadel pa odbija.Saj danes po deveti uri pride gor.Saj sama nevem kam bo pogovor nanesel.Upam,da ne na kakšna kriva pota.

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.6.2007 19:58:47   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Saj nočem met nič z njim,ker je poročen ravnotako kot jaz.Ampak,ko pomislim nanj....user posted image user posted image user posted image user posted image

Aha, u, to je pa drugačna situacija... Hm, potem mu na tvojem mestu definitivno ne bi povedala, da mi je še všečuser posted image Vse ostalo pa... Kaj pa vem - odvisno od tega, koliko te je to teh 13 let morilo in koliko si to želiš mu povedat zdaj. Če si zelo želiš in veš, da ti bo kratilo spanec, če mu ne boš, potem mu povej, potem pa pozabi pokoplji in pojdi naprej.
Če ne, pa samo pozabi, pokoplji in pojdi naprej.

Mah, lojzikab, če tip ni tup, potem bi znal spregledat... To pretirano navdušenje je vedno sumljivo... Nisem vedela, pa sem parkrat vidla... Mi je bivši navdušeno razlagal, kako je fino z neko deklico, jaz vsa vesela, da zdaj bova pa lahko prijatelja, no, ni blo 5 minut, ko bi me pa kar v pojstlo spravu, če bi bila za...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.6.2007 21:12:34   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ne misli nanj.

Saj nisem 13 let.Do zadnjič kar sem naletela nanj na netu.user posted image user posted image user posted image

Preden se zacnes z njim pogovarjat, dobro se sama s seboj prvo pogovori.
Pred tolikimi leti te je mocno prizadel, a ti bi mu odpirala pot, da te lahko znova prizadane. Si sigurna, da se ne gre za nekaksno dokazovanje, da te se se vedno spominja, da ga mogoce se nekaj veze zate? Bi prenesla, da temu ni tako? Nekako mi disi, kot ce bi nekdo drzal prste nad ognjem in razmisljal ali se bo zares opekel ali se opekline dogajajo samo drugim.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.6.2007 21:13:12   
MojcaG
Mah, lojzikab, če tip ni tup, potem bi znal spregledat... To pretirano navdušenje je vedno sumljivo...
  res je, to se takoj spregleda.

drugače pa, če mu želiš kaj povedati, sporočiti, če ti leži na duši, mu daj. če misliš, da ti bo potem lažje ali bi se bolje počutila. drugače pa - če je on le preteklost, naj tam tudi ostane! živi zdaj, živi za prihodnost, pusti, kar je bilo.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.6.2007 22:01:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?