ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen kaj bi pa ve naredile, če bi vi zvedl po več kot desetih letih zakona da je vaš partner gay!? oz. da ko bi bili stari 13-14 let da je vaš oče gay? kako bi reagirale, kako bi se obnašale do svojega moža/očeta? a mi lahko katera odgovori na ta dva vprašanja Hehe, fantu bi se v tem primeru odpovedala , kaj bi mi pa preostalo drugega, če bi ugotovila, da ima rad fante, punc pa ne... Bilo bi mi čudno, da se to ni pokazalo v spolnosti... Aja, jaz sem vzela, kot da bi tudi on to odkril šele takrat, ker se mi zdi to edino verjetno, ne predstavljam si, da bi mi lagal glede česa takega, saj se pogovarjava o vsem, tudi o najbolj čudnih sanjah, recimo... skratka si zaupava, imam občutek... To bi me pa res bolelo, če bi videla, da je to ves čas vedel in skrival pred mano! Tak da bi bil čisti gej je malo verjetno, bolj verjetno, da bi bil bi-. V tem primeru bi se pa pogovorila z njim, ali si oz. koliko si želi probat še drugo stran, ali je še zaljubljen vame in mu ni do spoznavanja drugih moških in žensk v tem smislu, ali pa je ta plat zdaj premočna in bo šel zdaj po tej poti... Ne bi se hotela skregat na mrtve z njim, samo zato, ker je pač to odkril v sebi... Še vedno je lahko super oči, sploh če otroka ne ščuvam proti njemu. Bi bila pa seveda šokirana, tega nisem rekla, da bi mi bilo izi, samo da ne bi samo čustveno in besno reagirala, toliko si pa zaupam... Za očeta pri 13-14-ih? pojma nimam, precej enako kot pri 8-9-ih, takrat še nisem razmišljala o seksu... Morali bi mi malo razložit, zakaj se gre, ne vem, koliko sem o tem takrat vedela. Bila bi seveda šokirana, ker se je pač tudi mojadva kdaj slišalo iz spalnice in bi rabila, da mi to nekdo malo razloži... Še vedno bi pa bil moj oče, ki ga imam rada. Kako on uporablja svoje organe, je navsezadnje njegov problem... Saj on tudi meni ne teži, če se s fantom poljubljava pri njem... Ne vem, se mi zdi, da nimam te pravice, da bi drugim govorila, kaj smejo (počet s sabo, če to nikomur drugemu ne škoduje) in kaj ne... marogica, otroci bojo gotovo vedeli, da nimava nič proti! Saj ve že cela rr, kako ne bojo otroci Fant igra basket s kolegom, ki je gay, moj bratranec je gay,... Noben od njiju ni tega še izrecno rekel, vendar je vsaj nama jasno in ju zato res ne gledava nič drugače. Vsak po svoje ptiček poje...
|